- Konu Sahibi gulguzeli89
-
canim senden sadece hormonel sorun varsa hayit tohumunu dene derim ben bilgice sordum kullan dedi sende bir sor istersen bu tohumuda burda sadece eczaneler satiyor istersen netten bir arastir derim canim hormonlari dengeleyip adeti düzenliyormus
Canım nerelerdesın kandılın mubarek olsun allahım bu murek gecede dualarımızı kabul eder ınsallah
gelmedımı adetın benımde gelmedı bu nasıl bı ıgne ımıs arkadasss ya
bunaldım artık
Merhabalar,
bende Stuttgart´ta yasiyorum. 27 yasindayim. Burda Kinderwunschklinik´te ilk tüp bebek tedavimi yaptirdim. 21.ocakta transferim yapildi. 6 subat test tarihim. Ama burdaki yazilari okuduktan sonra 12.günde, yani dün kan testi yaptirdim. Bugün sonucu geldi. Maalesef negatif. Zaten 4-5 gündür hafif kanamalar lekelenmeler vardi. Bugün sonuctan sonra adetmis gibi hafif kanama devam ediyor. Yinede bir umut pazartesiyi bekliyorum.
Vardigim sonuc ise, burdaki doktorlar kesinlikle detayli kontrol etmediler. Ariyorum kanama var diyorum, nedenini bilmiyoruz, ehmmm olabilir diyolar. Geleyim diyorum, gelsenizde bisey yapamayiz diyorlar. Iyice sinir oldum kac gündür. Ne diyeceklerini bilmiyorlar. Anlamiyorlar. Maksatlari sadece para gibi geldi.
Diger arkadaslarada Allah sabir versin. ücüncü besinci denemesini yapanlar var. Ben suan birincide okadar yikildimki, ikinciye o gücü nasil toplarim bilemiyorum. Allah izin verirse yinede maddi manevi biraz toparlandiktan sonra 4. yada 5. ay gibi türkiyede yaptirmayi düsünüyorum.
Sagol, tesekkür ederim.
Baslarda bende doktorumdan cok memnundum, ama ne zaman hafif kanamalar basladi, yardimci olamadilar, baslarindan savdilar, görüsmeye almadilar, ondan sonra sogdum. Sanirim 2. yide burda ama baska bir doktorda yaptircam kendime geldigimde. Umarim bu cabalar gözyaslari bosuna degildir....
Insallah canim hic birsey bosuna olmaz zamani geldiginde rabbim nasip eder insallah bende ilk doktorumdan sogudum arapti kendisi bize 5dakikalik mesafedeydi ama sogudugum icin simdi türk doktora gidiyoorum o bize 1saat 30 dakikalik mesafede yani anlayacagin cocuk sevgisi mesafelere bile bakmiyorum hatta kabakiz arkadasimiz mesajlari var sayfada o 4saatlik mesafe uzakliginda geliyor Türk doktoruna Rabbim yardimcimiz olsun
selam arkadaslar, pazartesi kinderwunschklinikte son görüsmem var, orayla devam etmemeye karar verdim. Kadinlardaki tüp sorunu tüpler acikmi kapalimi diye bi kontrol yapiliyomus. Bunu pazartesi sormak istiyorumda, almancasini nasil anlatabilirim , yardimci olabilirmisiniz? Tüpler acikmi kapalimi diye ? Buna bakilmadigini saniyorum.
Simdiden sagolun
merhaba kizlar bende size katiliyorum, ben Heidelberg KIWU Zentrum´dayim, ondan önce Heidelberg frauenklinikte ön görüsmelerim olmustu, karlsruheye cok yakin oturuyorum ama ordaki kiwu zentrum cok berbat onun icin Heidelberg´i sectim, ilk gittigim doktor fr. thöne cok iyi bir doktor herseyi konusabiliyordum rahat rahat ama her gittigimde o doktor yok deyip baska doktora yönelttiler beni, sadece bunu begenmedim ama prensip olarak güzel calisan ekip , cok az bekletme saati var, oraya giderken hic stresse girmeden gidiyorum bu benim icin cok önemli, önceki kiwular hic icim isinmadi
benim ilk tüp denemem ondan önce 3 asilamam var 32 yasindayim, 8 yasinda oglum var ve kardes istiyoruz allah nasip ederse......
Selam canim hosgeldin aramiza anladigim kadariylan tüp bebege baslamissin hayirli olsun ne mutlu sanaki bir evledin var rabbim o mutlulugu sana yasatmis hic olmazsa insallah ikinciside olur....
yeni katilan arkadaslar hosgelniz
hepimize herseyin hayirlisini dilerim
insallah bu topikte hepimiz en guzel haberleri veririz bir birimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?