almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

canim senden sadece hormonel sorun varsa hayit tohumunu dene derim ben bilgice sordum kullan dedi sende bir sor istersen bu tohumuda burda sadece eczaneler satiyor istersen netten bir arastir derim canim hormonlari dengeleyip adeti düzenliyormus

canim senden sadece hormonel sorun varsa hayit tohumunu dene derim ben bilgice sordum kullan dedi sende bir sor istersen bu tohumuda burda sadece eczaneler satiyor istersen netten bir arastir derim canim hormonlari dengeleyip adeti düzenliyormus

canim bugun hayit tohumunun tableti varmis onu aldim ve civan pecemi ve ada cayi bunlari aldim.Ama tavsan otu aslan pecesini bulamadim
HAYIT TOHUMUNNUN TABLET ADI VITEX AGNUS CALTUMU SENIN ALDIGINI SEN DAHA ADET OLMADINMI CANIM

canim sendemi bilgic yildirima giyosun yoksa.buraya giden simdi
iki kisimiyiz edanur86 kabakiz,
yoksa üc kisimi edanur86 nehir35 kabakiz:26:benim kafam karisti canim yoksa sen ayni kisimisin
eger uc kisi isek sevindim bi arkadasim daha oldu
senin durumlar nasil maulum beni biliyosundur canim insallah ordan ucumuzdeböyle cikariz.
tabi bu yolda maddi manevi butun kader kardeslemizde mutlu ayrilirlar allhim önce hayirli ve eli ayagi duzgun saglikli bebisler verir canim

Canım nerelerdesın kandılın mubarek olsun allahım bu murek gecede dualarımızı kabul eder ınsallah
gelmedımı adetın benımde gelmedı bu nasıl bı ıgne ımıs arkadasss ya
bunaldım artık

Canım nerelerdesın kandılın mubarek olsun allahım bu murek gecede dualarımızı kabul eder ınsallah
gelmedımı adetın benımde gelmedı bu nasıl bı ıgne ımıs arkadasss ya
bunaldım artık

Selam canim seninde Kandilin mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin ...
Ben suanda adet söktürücü hab kullaniyorum 5gün daha kullanacan biraktiktan saonra adet olacakmisim yani 1hafta sonra heralde olurum aynen canim bu igne beni kisirlastirdi galiba

Merhabalar,

bende Stuttgart´ta yasiyorum. 27 yasindayim. Burda Kinderwunschklinik´te ilk tüp bebek tedavimi yaptirdim. 21.ocakta transferim yapildi. 6 subat test tarihim. Ama burdaki yazilari okuduktan sonra 12.günde, yani dün kan testi yaptirdim. Bugün sonucu geldi. Maalesef negatif. Zaten 4-5 gündür hafif kanamalar lekelenmeler vardi. Bugün sonuctan sonra adetmis gibi hafif kanama devam ediyor. Yinede bir umut pazartesiyi bekliyorum.

Vardigim sonuc ise, burdaki doktorlar kesinlikle detayli kontrol etmediler. Ariyorum kanama var diyorum, nedenini bilmiyoruz, ehmmm olabilir diyolar. Geleyim diyorum, gelsenizde bisey yapamayiz diyorlar. Iyice sinir oldum kac gündür. Ne diyeceklerini bilmiyorlar. Anlamiyorlar. Maksatlari sadece para gibi geldi.

Diger arkadaslarada Allah sabir versin. ücüncü besinci denemesini yapanlar var. Ben suan birincide okadar yikildimki, ikinciye o gücü nasil toplarim bilemiyorum. Allah izin verirse yinede maddi manevi biraz toparlandiktan sonra 4. yada 5. ay gibi türkiyede yaptirmayi düsünüyorum.

önceliklen gecmis olsun canim bende senin gibi 2009da ilk negativimi aldigimda yikilmistim hatta birdaha asla yapmam demistim ama bak simdi 3.denememi yapiyorum ikincisini 5ay önce yapmistim simdide 2dondurulmus embiryom var onlari bekliyorum yani anlayacagin insan hirslaniyor snrada bebek sevgisi hersey unutturuyor Rabbim insallah sana ikincisinde nasip eder.Bende basta türkiyeyi düsünmüstüm ama Eltim Istanbulda yasiyor en ünlü doktordatüp bebek yapti olmadi komsum ise ayni zamanda iki denemesini benim ilk yaptigim yerde yani memenun kalmadigim yerde yapti ikincide ikizleri oldu suanda 2ayliklar dogurdu yani.O yüzden bu isler kismet meselesi Rabbim ol dedikce hercesit olur ha burda olmus ha orda olmus fark etmiyor tabi sende haklisin nerde rahat edeceksen orda yap.benim suanki doktorum türk kendimi daha rahat hissediyorum.Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin

Sagol, tesekkür ederim.
Baslarda bende doktorumdan cok memnundum, ama ne zaman hafif kanamalar basladi, yardimci olamadilar, baslarindan savdilar, görüsmeye almadilar, ondan sonra sogdum. Sanirim 2. yide burda ama baska bir doktorda yaptircam kendime geldigimde. Umarim bu cabalar gözyaslari bosuna degildir....

Son düzenleme:

Insallah canim hic birsey bosuna olmaz zamani geldiginde rabbim nasip eder insallah bende ilk doktorumdan sogudum arapti kendisi bize 5dakikalik mesafedeydi ama sogudugum icin simdi türk doktora gidiyoorum o bize 1saat 30 dakikalik mesafede yani anlayacagin cocuk sevgisi mesafelere bile bakmiyorum hatta kabakiz arkadasimiz mesajlari var sayfada o 4saatlik mesafe uzakliginda geliyor Türk doktoruna Rabbim yardimcimiz olsun

Evet okudum hepsini.

Amin...

merhaba kizlar bende size katiliyorum, ben Heidelberg KIWU Zentrum´dayim, ondan önce Heidelberg frauenklinikte ön görüsmelerim olmustu, karlsruheye cok yakin oturuyorum ama ordaki kiwu zentrum cok berbat onun icin Heidelberg´i sectim, ilk gittigim doktor fr. thöne cok iyi bir doktor herseyi konusabiliyordum rahat rahat ama her gittigimde o doktor yok deyip baska doktora yönelttiler beni, sadece bunu begenmedim ama prensip olarak güzel calisan ekip , cok az bekletme saati var, oraya giderken hic stresse girmeden gidiyorum bu benim icin cok önemli, önceki kiwular hic icim isinmadi

benim ilk tüp denemem ondan önce 3 asilamam var 32 yasindayim, 8 yasinda oglum var ve kardes istiyoruz allah nasip ederse......

selam arkadaslar, pazartesi kinderwunschklinikte son görüsmem var, orayla devam etmemeye karar verdim. Kadinlardaki tüp sorunu tüpler acikmi kapalimi diye bi kontrol yapiliyomus. Bunu pazartesi sormak istiyorumda, almancasini nasil anlatabilirim , yardimci olabilirmisiniz? Tüpler acikmi kapalimi diye ? Buna bakilmadigini saniyorum.

Simdiden sagolun

Selam canim o kontrolün adi Laparaskopie OP.Eileiterdurchgängigkeit icin yani anlami tüplerin gecisi varmi yokmu diye ameliyat narkozlu oluyor karindan iki delik acilip öyle bakiliyor kameraylan. ama bu tüplerin kapali olmasi Tüp bebekte önemli degil canim bende sormustum ama asilamada önemli cünkü dogal oluyor o yüzden.

Selam canim hosgeldin aramiza anladigim kadariylan tüp bebege baslamissin hayirli olsun ne mutlu sanaki bir evledin var rabbim o mutlulugu sana yasatmis hic olmazsa insallah ikinciside olur....

yeni katilan arkadaslar hosgelniz
hepimize herseyin hayirlisini dilerim
insallah bu topikte hepimiz en guzel haberleri veririz bir birimize

Selam canim hosgeldin aramiza anladigim kadariylan tüp bebege baslamissin hayirli olsun ne mutlu sanaki bir evledin var rabbim o mutlulugu sana yasatmis hic olmazsa insallah ikinciside olur....

evet haklisin canim, allah olmayanlara versin diye hep dualarimda istiyorum, insallah herkes muradina erer

yeni katilan arkadaslar hosgelniz
hepimize herseyin hayirlisini dilerim
insallah bu topikte hepimiz en guzel haberleri veririz bir birimize

hosbulduk canim, insallah , allahin izniyle...

benim carsamba sonucum belli olacak

hosbulduk canim, insallah , allahin izniyle...

benim carsamba sonucum belli olacak[/QUOTE]

canim insallah sonucun pozitif olur
zaman simdi senin icin gecmek bilmiyodur

edanurcum nasil gidiyo termini nezaman gitcenmi frau bilgic hanima
nasil bi degisiklik yokmu sinyallerdemi vermiy0 tegen gelcekmis gibi olmuyomu canim
insallah gelir bence gelir insallah
canim dualarim seninle

Herkese iyi geceler,

Dr. Bilginc´ten bahsediyorsunuz. Frankfurt ta sanirim. Gidenlere veya bilgi sahibi olanlara sorum,basari oranlari hakkinda bi bilginiz varmi ? Yogun bi yermi? Kisa zaman icerisinde termin almak mümkünmü acaba ?

canim meraba bende oraya 4 satlik uzak yoldan gidiyorum burda tedavi gördugum alamn bi doktordu frau bilgic hanim bana burdada ayni tedvi gördum yani 4 deneme tup bebek 4.su tututu ama dusuk oldu ve benim gittigim doktor hep fayatag larda 2 hafta kesin kapatirdi bende bikmistim zirt pirt kapanmasindan ve cok ilgisizdi yada artik turklere karsimi yapiyodu bilemiyorum canim
neyse kendi kanimizdan canimizdan turk olsun dedik tamam bazi forumlarda turkiyede paragöz turk doktorlari yada ayrimcilik yapan doktorlardan bahsediyorlar ama ben burda istisna oldunu dusunuyorum canim
BILGIC HANIMDAN TERMINE GELINCE BEN IKIBUCUK AY BEKLEDIM.
AMA COK POZITIF BI HANIM ILGISI KONUSMASI CANA YAKIN BEN COK SEVDIM
BASRIYA GELINCE RABBIM OL DEDMI OLUR OLMADEDIMI OLMAZ YANI BENCE IYI BI DOKTORU BU KONU HAKKINDA YARGILAMAMAMIZ LAZIM DIYE DUSUNUYORUM
BEN BURDAKI DOKTORUMDAN BILGIC HANIMIN VRDIGI ILACLARDAN YARISIN KULLANDIM DOKTOR BILGIC HANIM NASIL BI TEDAVI SEKLI UYGULUYORSA GUZEL BI SECIMLER YAPTIGINA INANIYORUM YANI HIC BI AYRINTIYI KACIRMAYN BI DOKTOR
DIGER DOKTORLARA OAYA GIRDIGIMDE ENGEC 15 20 DK YA OADANIN DISINDA BULURDUM KENDIMI
AMA BILGIC HANIM SENI DINLIYO HER ODAYA GIRDIGIMDE ILK GIRDIGIMDE 1;30 SAAT FALAN ODADAN CIKMADIK VE DISRI CIKTIGIMDA DIGER HASTALAR BANA SINIRLI BI SEKILDE BANA BAKTIKLARINI GÖRDUM AMA COKTA YANI BENIM TEDAVIMDE ÖNEMLI ONLARINDA SONUCTA YANI ANALIYCAN SORU SORDUKCA HIC SIKILMAYAN BI HANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…