almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

offf offff ya

Bu sabah dokrotumu aradim, FSH ve AMH degerlerimi ögrendim.

FSH : 4,5 ( 6-10 arasi normal, 10-20 arasi tedaviyle, 20 den fazlasi cocuk sahibi olunmaz olarak degerlendiriliyor, internetten okuduklarimi göre )
AMH: 0,49

Fsh düser veya cok cok yükselirse, Amh´de 0,00 olursa ...

canim benide fsh 15.17 yani yuksek amh ise 0,70 yani ha bide 1.30cm buyuklugunde endometriyoze kistim var
öncedende vardi amaeliyatla aldirdim ve bi kac sene sonra geri geldi anliycan her amilayatta menepoza girme tehlikesi var ve suan
ben amh testine göre erken menepoz a girdim girecem yada belkide allah korusun dusunmek dahi istemiyorum
ama bu böyle oldu diyde bos bos oturup beklemiycem
allah izin verirse ben dualarimla tarlayi surecem tevekkulunu allaha birakcam canim elimizden anca telimiyet gelir
ilk basta aglarsin sizlarsin ama nafile.naparsin imtihan dunyasi canim
sende yilma sukret beterin beteri var diye

haklisin, bende bos bos oturmamaya calisiyorum, 1 hafta oldu negatifi alali, basladim nerde nasil ne yapabilirim diye arastirmalara. ben 27 yasindayim doktorum 14-15 yasindaki bi kizin rezervesine sahip oldugumu söylemisti. Zaman su gibi geciyor.Senin yasin kac acaba ?

bu ayin sonunda 34 olcam canim
bende suan igne falan kullaniyorum ama bu forumda yumurta rezervini artiran karisim diye bi yazi okudum hem igne vurup hemde onu yutuyorum ama dogrumu yapiyorum yanlismi bilmeme canim

tup bebekte ılknegetıfınmı canım ama sonunda burdakı arkadaslar gıbı ınsallah senıde göruruz

evet ilk negatifim.

Bende kürleri icin malzemelri aldim , hazirladim. Yinede doktor sitelerinden okuduklarimi göre, yumurta rezervini arttirmak icin herhangi bir bitki , yiyecegin, faydasi olmayacagi yaziyor. Aksine bu tür kürlerin kiste yol acabilecegi yazilmis.

Belkide inanarak yapilirsa, bir mucize , bu kürlerle hamile kaldim denebilir anca. Bana öyle geliyor. Yinede kaynattim incirlerimi.

edanurcum nasil gidiyo termini nezaman gitcenmi frau bilgic hanima
nasil bi degisiklik yokmu sinyallerdemi vermiy0 tegen gelcekmis gibi olmuyomu canim
insallah gelir bence gelir insallah
canim dualarim seninle

Selam canim ya bende kac gündür dügün telasindayim erkek kardesim haftaya evleniyor gelinimiz 1hafta önce türkiyeden geldi o telastan giremedim.
Benim adet söktürücü ilaclarim dün bitti Dr.Bilgicyildirimin dedigine göre 2-3gün icinde adet olmam lazim ilaclar bittikten sonra.Eger yarin adet olursan ki insallah olurum haftaya carsamba histereskopie olucam doktor bilgicta birsey cikmazsa heralde bu ay transfer olur nedense artik hic birsey umrumda degil hamile olup olmayacagim.Rabbime güc gelmesin isyanda etmiyorum hassa ama nedense bu ara namazlarimi bile biraktim Rabbim bizi affetsin insallah dügünden sonra kendime gelicem bi ceki düzen vermem lazim bu ara bunalimdayim kimseyi görmek bile istemiyorum cocuk bile istemiyorum öglen 4te kadar uyuyorum annem bana piskolojin bozulmus diyor tabi kimsenin haberi hic birseyden yok erkek kardesim evleniyor o bile umrumda degil bana hersey yas gibi geliyor bu ara ruhum cok daraliyor bana dua et canim Rabbim bizi mahrum birakmasin.

üzülme canim insallah bebegine kavusursun diger topikte gördüm heralde türkiyeye gidecen insallah bos dönmezsin bana kalirsa bak amh ve fsh icin sogan kürü var onu iki üc ay dene istersen saracogluna mail at onun sayfasina bakarsan amh ve fsh icin sogan kürünü kullanip faydasini gören cok var.

sagol canim,insallah umutla bekleyen herkes umarim birgün kavusur. kürleri uygulamaya basladim. Ama kafami karistiran ise, degerler heray farkliliklar gösterebilirmis, amh degeri yükselse bile, doktorlar yinede kötü olan sonucu (0,49) ele aliyormus. Bakalim yeni adetim basladiginda tekrar kadin doktoruma yaptircam testleti, birde ona sorucam,bakalim orda ne cikacak.

canim öncelikle allah yuvalarini mutluluk huzr saglik versin canim.hayirli olsun
canim carsamba gunu insallah hayirli haberler alirsin canim
bence cok uyuyma kendinide öyle cok dinleme biz ne badireler atlrttik canim,hic uzulme
bende cuma gunu 17 sinde ordayim allahim nasip ederse yol bu belli olmaz canim allah yinede yolmuzu acar insallah canim
canim diger topikte okuduklarmiza ne oldu anlamadim duasini yapmadik falan diyolar bosuna mi okuduk bastan yasin listesini baslatmislar ben bisey anlamdim

insallah bu sefer iyi cikar bence bazen aylarda farklilik oluyor bir ay kötü cikinca diger ay iyi cika biliyor bazende strestende olabilir sen yiniden yaptir canim.....

sagol canim.ben bugün adet oldum tipki doktorun hesapladigi gibi oldu yani sali günü histereskopie yapilicak insallah birsey cikmazda bebeklerime bu ay kavusurum Rabbim herseyin hayirlisini versin.Yasine gelince onun duasini yapmiyorlar o an kim listedeyse yani transfer olan kim ise okuyup onlara kabul olmasini diyoruz.Mesela diyelim ben ve senin transferimiz yapildi yasin okuyup bize duasini ediyoruz listenin üstünde isimler yaziliyor transferi olanlarin o isimleri okuyup öyle yasini oku umarim anlamissindir.ama suanda nedense diger dualara baslamadik bakalim ne olucak.

Arkadaslar bu PGT yöntemi dedikleri sey ( Präimplantations ) Almanya´dada yapiyorlarmi bilginiz varmi ? Internetten baktigim kadariyla 35 yas üstü ve cok cok nadir durumlarda yapilabiliyormus. Sizin bi bilginiz varmi bukonuda ?

edanurcum YARIN YUCE MEVLAM YARDIMCIN OLSUN HAKKINDA NE HAYIRLI ISE O OLSUN CANIM
INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER CANIM BELKI SIMDI COK HEYCANLISIMDIR:18::18::18:YARIN NE OLCAK SONUC NE CIKACAK DIYE INANIRMISIN BENIDE BI HEYCAN BASTI SENIN YERINE BIZLERIDE HABERSIZ BIRAKMA CANIM :126:SAKIN BIZI UNUTMA MERAKTA BIRAKMA
HISTERESKOPI YAPILDIKTAN SONRA CANIM DONDURUMUSLARINIMI TRANSFER EDECEK DR:HANIMCANIM INSALLAH BUSEFER OLUR ALLAH BIZIDE BÖLE YARAMZ BEBISLERLE MUKAFATINI VERIR INSALLAH CANIM BENIM EN BUYUK HAYLIM IKIZ ANNESI OLMAK AMA HERSEYIN BASI SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR CANIM AMA YUCE MEVLAMIN BUKADAR EZIYET VE SENEYE IKIZ VERECEGINI UMUYORUM GERCI TEK BIRTANRYEDE RAZIM
NEYSE CANIM SINI COOOK ÖPUYOR VE SIMDIDEN GECMIS OLSUN DILEKLERIMLE CANIM DUALARIM SENINLE

sagol canim insallah seneye hepimiz kucagimizda bebeklerimizlen gezeriz bende ikiz cok istiyorum ama Rabbim nasip etsinde birtane bile yeter.
Insallah yarin hersey yolunda gider heycan yokta korku var ameliyatta olabilir dedikleri seyleri düsünün´ce korkuyorum.Histereskopiede sorun cikmazsa yani bi problem cikmaazsa heralde 10gün sonra felan olur transferim Rabbim izin verirse tabi ama ben suanda adetimin 4üncü günündeyim ve halen kanamam var yarinda 5inci gün oluyor doktoru aradim kanamam var halen dedim bu sekilde histereskopi olurmu dedim sorun olmaz dedi bilmiyorum bu sekil dogrumu.
yarin size haber veririm canim sag saglim eve gelirsem Rabbimin izniylen yazarim bana dua et canim....

insallah hakkinda hayirlisi olur canim ve transferin güzel bir sekilde gerceklesir, moralini cok yüksek tut ve bebisin güzel güzel tutunsun sana

insallah hakkinda hayirlisi olur canim ve transferin güzel bir sekilde gerceklesir, moralini cok yüksek tut ve bebisin güzel güzel tutunsun sana

cok sagol canim bu sefer insallah positiv düsünecemki iyi olsun,Rabbim bizi ümidini kesenlerden etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…