- Konu Sahibi gulguzeli89
-
haklisin, bende bos bos oturmamaya calisiyorum, 1 hafta oldu negatifi alali, basladim nerde nasil ne yapabilirim diye arastirmalara. ben 27 yasindayim doktorum 14-15 yasindaki bi kizin rezervesine sahip oldugumu söylemisti. Zaman su gibi geciyor.Senin yasin kac acaba ?
haklisin, bende bos bos oturmamaya calisiyorum, 1 hafta oldu negatifi alali, basladim nerde nasil ne yapabilirim diye arastirmalara. Ben 27 yasindayim doktorum 14-15 yasindaki bi kizin rezervesine sahip oldugumu söylemisti. Zaman su gibi geciyor.senin yasin kac acaba ?
edanurcum nasil gidiyo termini nezaman gitcenmi frau bilgic hanima
nasil bi degisiklik yokmu sinyallerdemi vermiy0 tegen gelcekmis gibi olmuyomu canim
insallah gelir bence gelir insallah
canim dualarim seninle
offf offff ya
Bu sabah dokrotumu aradim, FSH ve AMH degerlerimi ögrendim.
FSH : 4,5 ( 6-10 arasi normal, 10-20 arasi tedaviyle, 20 den fazlasi cocuk sahibi olunmaz olarak degerlendiriliyor, internetten okuduklarimi göre )
AMH: 0,49
Fsh düser veya cok cok yükselirse, Amh´de 0,00 olursa ...
üzülme canim insallah bebegine kavusursun diger topikte gördüm heralde türkiyeye gidecen insallah bos dönmezsin bana kalirsa bak amh ve fsh icin sogan kürü var onu iki üc ay dene istersen saracogluna mail at onun sayfasina bakarsan amh ve fsh icin sogan kürünü kullanip faydasini gören cok var.
sagol canim,insallah umutla bekleyen herkes umarim birgün kavusur. kürleri uygulamaya basladim. Ama kafami karistiran ise, degerler heray farkliliklar gösterebilirmis, amh degeri yükselse bile, doktorlar yinede kötü olan sonucu (0,49) ele aliyormus. Bakalim yeni adetim basladiginda tekrar kadin doktoruma yaptircam testleti, birde ona sorucam,bakalim orda ne cikacak.
canim öncelikle allah yuvalarini mutluluk huzr saglik versin canim.hayirli olsun
canim carsamba gunu insallah hayirli haberler alirsin canim
bence cok uyuyma kendinide öyle cok dinleme biz ne badireler atlrttik canim,hic uzulme
bende cuma gunu 17 sinde ordayim allahim nasip ederse yol bu belli olmaz canim allah yinede yolmuzu acar insallah canim
canim diger topikte okuduklarmiza ne oldu anlamadim duasini yapmadik falan diyolar bosuna mi okuduk bastan yasin listesini baslatmislar ben bisey anlamdim
canim sendemi bilgic yildirima giyosun yoksa.buraya giden simdi
iki kisimiyiz edanur86 kabakiz,
yoksa üc kisimi edanur86 nehir35 kabakiz:26:benim kafam karisti canim yoksa sen ayni kisimisin
eger uc kisi isek sevindim bi arkadasim daha oldu
senin durumlar nasil maulum beni biliyosundur canim insallah ordan ucumuzdeböyle cikariz.
tabi bu yolda maddi manevi butun kader kardeslemizde mutlu ayrilirlar allhim önce hayirli ve eli ayagi duzgun saglikli bebisler verir canim[/QUO
merhaba canim evet bende suanda bilgic yildirima gidiyorum iyi bir dr gercekden sorun benim esimde simdilik öyle gözüküyor benimde hormonlarimda dheas yüksek cikti bilgic yildirim verdiyi kortizol hapini kullaniyorum geceleri rabbim insallah düzene sokar diyorum ve hepimiz icin dua ediyrum rabbim tez zamanda hayiri saglikli evlatlarla kucaklarimizi doldursun insallah sizide takip ediyorum bilgic yildirimi arastirmak amacli canim dualarimdasiniz
canim sendemi bilgic yildirima giyosun yoksa.buraya giden simdi
iki kisimiyiz edanur86 kabakiz,
yoksa üc kisimi edanur86 nehir35 kabakiz:26:benim kafam karisti canim yoksa sen ayni kisimisin
eger uc kisi isek sevindim bi arkadasim daha oldu
senin durumlar nasil maulum beni biliyosundur canim insallah ordan ucumuzdeböyle cikariz.
tabi bu yolda maddi manevi butun kader kardeslemizde mutlu ayrilirlar allhim önce hayirli ve eli ayagi duzgun saglikli bebisler verir canim[/QUO
merhaba canim evet bende suanda bilgic yildirima gidiyorum iyi bir dr gercekden sorun benim esimde simdilik öyle gözüküyor benimde hormonlarimda dheas yüksek cikti bilgic yildirim verdiyi kortizol hapini kullaniyorum geceleri rabbim insallah düzene sokar diyorum ve hepimiz icin dua ediyrum rabbim tez zamanda hayiri saglikli evlatlarla kucaklarimizi doldursun insallah sizide takip ediyorum bilgic yildirimi arastirmak amacli canim dualarimdasiniz
selam canim desene biz ücümüz ayni yerdeyiz belki birgün karsilasiriz ben sali günü ordayim.buarada benimde normalde basta esimde problem vardi ama simdi ikimizde problem var esimde sperm azligi bende yumurta gelismemesi.senin esinin problemi ne acaba yanlis bir soru olmazsa cevaplarmisin canim...
edanurcum YARIN YUCE MEVLAM YARDIMCIN OLSUN HAKKINDA NE HAYIRLI ISE O OLSUN CANIM
INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER CANIM BELKI SIMDI COK HEYCANLISIMDIR:18::18::18:YARIN NE OLCAK SONUC NE CIKACAK DIYE INANIRMISIN BENIDE BI HEYCAN BASTI SENIN YERINE BIZLERIDE HABERSIZ BIRAKMA CANIM :126:SAKIN BIZI UNUTMA MERAKTA BIRAKMA
HISTERESKOPI YAPILDIKTAN SONRA CANIM DONDURUMUSLARINIMI TRANSFER EDECEK DR:HANIMCANIM INSALLAH BUSEFER OLUR ALLAH BIZIDEBÖLE YARAMZ BEBISLERLE MUKAFATINI VERIR INSALLAH CANIM BENIM EN BUYUK HAYLIM IKIZ ANNESI OLMAK AMA HERSEYIN BASI SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR CANIM AMA YUCE MEVLAMIN BUKADAR EZIYET VE SENEYE IKIZ VERECEGINI UMUYORUM GERCI TEK BIRTANRYEDE RAZIM
NEYSE CANIM SINI COOOKÖPUYOR VE SIMDIDEN GECMIS OLSUN DILEKLERIMLE CANIM DUALARIM SENINLE
sagol canim insallah seneye hepimiz kucagimizda bebeklerimizlen gezeriz bende ikiz cok istiyorum ama Rabbim nasip etsinde birtane bile yeter.
Insallah yarin hersey yolunda gider heycan yokta korku var ameliyatta olabilir dedikleri seyleri düsünün´ce korkuyorum.Histereskopiede sorun cikmazsa yani bi problem cikmaazsa heralde 10gün sonra felan olur transferim Rabbim izin verirse tabi ama ben suanda adetimin 4üncü günündeyim ve halen kanamam var yarinda 5inci gün oluyor doktoru aradim kanamam var halen dedim bu sekilde histereskopi olurmu dedim sorun olmaz dedi bilmiyorum bu sekil dogrumu.
yarin size haber veririm canim sag saglim eve gelirsem Rabbimin izniylen yazarim bana dua et canim....
insallah hakkinda hayirlisi olur canim ve transferin güzel bir sekilde gerceklesir, moralini cok yüksek tut ve bebisin güzel güzel tutunsun sana
selam canim desene biz ücümüz ayni yerdeyiz belki birgün karsilasiriz ben sali günü ordayim.buarada benimde normalde basta esimde problem vardi ama simdi ikimizde problem var esimde sperm azligi bende yumurta gelismemesi.senin esinin problemi ne acaba yanlis bir soru olmazsa cevaplarmisin canim...
neden olmasinn canim insallah karsilasiriz birgün ben karlsruhe tarafinda oturuyorum simdilik biz beklemedeyiz dr bu arad deneyin dedi ama tikda yokbenim esimin sperm sayisi düsük ve hiz orta morfolojidede hafif bir bozukluk var esim profertil diye bir ilac kullaniyor keci boynuzu pekmesi iciyor sera nin kini insallah iyi bir pekmezdir diye dua ediyorum bu arada zeytinyagli incire basliyayim dedim bakalim nasip veran rabbim hastaneler dr vesile rabbim hepimize hayirli saate zamanda hayirli evlatlar tez zamanda nasip etsin insallah saliya senin icin yasin ve fetih okuycam canim seni ve kabakizi dondurulmuslar topigindende takip ediyorum canim sizde bana dua edin ne olur bizim kimse bilmedigi icin sizlerden baska dua edenimde yok kimseye söylemedik simdilik bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?