Tüp Bebek Merkezleri Almanya'da tp bebek yaptran var m?

arkadaslar darmstad kinderwunschzentrum var doktorda aysen bilgic yildirim türk doktor eger isterseniz bende oraya gitmeyi dusunuyorum bakalim eger olursa haber veririm sizlere

mrb ben krefeld´de yasiyorum bir yil önce bizde mönchengladbach´da kinderwunch klinikte esimin sperm hareketsizligi ve azligi nedeniyle tüp bebek yaptirdik sonuc hüsran tabiki.Esimin dokturu direk bizi tüp bebege yönlendirdi.hic bir sekilde ilacla filan olmaz dedi.Ben sans eseri doktorumu degistirme karari aldim ve iyiki de degistirmisim.Bize vitamin hapi önerdi.Esim hapi kullanmaya basladiktan 2,5ay sonra ben hamile kaldim ve suan 9 haftalik hamileyim.

arkadasim aradan yillar gecmis ama insallah sesimi duyarsin ayni sorun benim esimdede var ben senin doktorun verdigi ilacin adini alabilirmiyim gercekten cok acil lazim eger yazarsan sevinirim simdiden tesekkurler

Bende Stuttgart'a yakın oturuyorum mühlacker de bende ilk denememi karlsruhe de yaptım doktorum cok ıyıdi herşey cok güzel gecmiştı ama tutmadi cok zor insanın piskolejısı bozuluyor resmen ama vaz gecmicem Allah büyük nasip eder tüm herkes evlat hasretıne kavuşur bunu çekenbilir .yaptıran varsa yardımcı olsun bildiklerını en cok neye dıkat etmelıyız tedavı de

Back
X