almanyada yardim edin

Hata yapmıssın kurumlara basvur.
Kacak görünüyor suan aranma listesındedır bile kuruma gıtmeden bı konu bulmalı canım sıkıldı sızın ülkeyıde cok sevdım burda kalmak istıyorum dese kadın suratına bakar ilk ucak bıletını alır yollar ülkesıne o kurum almanya ac doyurma ülkesı degıl kanunları sert dıktatör bı ülke neden dönmek istemıyor anlamıyorumkı???korkularımı var aıleden

2 aydır almayanyadasin kendi kendini dovup yada başkasına yaptırıp babam mi yaptın diyeceksin buna kim inanır sence polis demeyecek mi baban Nerede.

sen bu kafayla daha cok cekersin..yol yakinken dön memleketine annenin babanin ayagini op af dile hic bir anne baba evladı ne halt ederse etsin sirt cevirmez..sen söz dinlememissin basina bak neler gelmis bari bizi dinle de daha fazla bela acma basina yazik..

Bu konu bana hic indandirici gelmedi. Türkceyi batirmak icin kendini fazla zorluyosun. Almanyaya vizeyle nasil geliyosun hem? Ya okumak icin gelirsin yada evliysen. Sende hicbiri yok. az ufak at.

Zaten kendi derdim kendime yetiyor ben sadece bilgi almak icin yazdim
Azcik insan ol benim neler yashadimi bir alah biliyir alahdan kork!

Sunuda bıl artık eşin senı yanında beslıyor senı görenler vardır.esın senı kapı dısarı edemez kendıde ceza yer ülkede adam saklamakdan bu cıddı bı konu sakaya gelmez.polise desen ben ıkı ay bunun yanında yasadım polis ilk sızın komsulara sorar bu kızı gördünüzmü burda dıye dogrularlarsa eger esınde ceza alır

Bu konu bana hic indandirici gelmedi. Türkceyi batirmak icin kendini fazla zorluyosun. Almanyaya vizeyle nasil geliyosun hem? Ya okumak icin gelirsin yada evliysen. Sende hicbiri yok. az ufak at.
Belli kacak gelmıs gercekleri anlatamıyo ondan esinden degıl almanya devletınden korkuyor atarlar onu dıye burda cok var öylehatta saat ücretı bu kısılerı 9 euro degılde 4 euro calıstırıyorlar .bunlarda kuzu kuzu calsııyor ülkelerıne dönmemek için

Ben eshimi sevdim onun korsundan korkuyorum atarsa ne yapicagim ya biraz insan olun benim bu durumda neler cekdigimi yemek bile yemediygimi kendimi zehirledogimi kim nerden bilir oyle oturub da yazmam kay birzamanlar bende oyleydim sadece bilgi istedim kadinlar kadiara hep arkadir diye dushdum 20 yashim var hic bir bilgim yok sorkmakdami gunah biraz vijdanin olsun

Resmi nikah yok, gitmissiniz adamin birinin yanina eziyet cekmeye. Yok kendimi oldurcemler filan... Saka misiniz? Universite okudum diyorsunuz, ne isiniz var madem nikahinizin olmadigi adamin evinde? Cikin gidin kendi yolunuza.
Yukarida hamile nasil kalirim diye de sorduktan sonra sizin ya dalga gectiginizi, ya da akil sagliginizin yerinde olmadigini dusunuyorum. Hatta eminim. Siz kendi hayatiniz icin bile dogru karar verebilme yetisinde degilken neyinize cocuk hanimefendi? Kendi batakliginiza bir de cocuk mu dahil edeceksiniz? Bu kadar absurdluk gercek olamaz, olmamali.

Ben 3 yil bu adami tanidim nerden biliyim
Boyle birisi gunahim ne benim peki ?siz benim
Ane babami taniyirmusunuz sokakdami kalayim belki cocuk olursa duzelir yada alman hukmeti mecbur bakar olub gideyimi yada sokaklardami kalayim genc yasta oyle sicak yerden konushmak kolay tabi

Bilmedigimiz islere yorum yapmayalim mi
Ne kadar cirkin bir uslup
Evlıyım dıye konu acdı bacım ben nerden bıleyım ımam nıkahıymıs :))))ama bak söyle bı durum var gercekden evlenıo buraya gelen cocukları olan bır cok kadın aılelerının yanlarında işlerı yok nedenmı ??eslerınden ayrıldılarmı devlet ev tutuyo kirasını ödüyor cocukalrı büyüyüncede iş buluyor devlet artı cocuk parasıda alıyo neden babanın evınde 12 saat calısıp cocuklarıma aılem baksın bı yandan onların evlen artık kızım yasın genc demelerını cekeyım bıde üzerıne evlatlar büyüycek türkıyede devlet kadını korumuyo ben o bakımdan dedı bılınmedık işlere karısmayalım dıye ama sımdı lafımı gerı alıyorum canım karıs istedıgın kadar

Biz azeriler turkceyi bu kadar biliyiruz ne yapayim?sizin filmerden oyrendigimiz kadar ya shaka mi yoksa dalga mi geciyirsunuz shu dushdugum halime unutmayin ki her kes kana bilir her kes dushe bilir benim bu durumuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…