- 1 Şubat 2016
- 48
- 2
- 6
- Konu Sahibi seda yilmaz1
-
Kacak görünüyor suan aranma listesındedır bile kuruma gıtmeden bı konu bulmalı canım sıkıldı sızın ülkeyıde cok sevdım burda kalmak istıyorum dese kadın suratına bakar ilk ucak bıletını alır yollar ülkesıne o kurum almanya ac doyurma ülkesı degıl kanunları sert dıktatör bı ülke neden dönmek istemıyor anlamıyorumkı???korkularımı var aıledenHata yapmıssın kurumlara basvur.
2 aydır almayanyadasin kendi kendini dovup yada başkasına yaptırıp babam mi yaptın diyeceksin buna kim inanır sence polis demeyecek mi baban Nerede.Ben vizemi alman kendusinden aldim
10 parmamin onunu da aldilar ben kocam oldurecek falan dersem busr arashtirir benim orada evim
Arabam ish. Oldugunu ve evli olmadigimi sonra napicam en isi babamin divdugunu derim ve kendimi de doverim derim ki bashkasi dovdu ne yapayim ya da oldururum
Belli kacak gelmıs gercekleri anlatamıyo ondan esinden degıl almanya devletınden korkuyor atarlar onu dıye burda cok var öyleBu konu bana hic indandirici gelmedi. Türkceyi batirmak icin kendini fazla zorluyosun. Almanyaya vizeyle nasil geliyosun hem? Ya okumak icin gelirsin yada evliysen. Sende hicbiri yok. az ufak at.
Bilmedigimiz islere yorum yapmayalim miNeden cıkıp gelsın ya ayyyy bilmedıginiz işlere yorum yapmayın cık gel mıs(ailenın yanından evlenıp gıden kım gerı dönmüş anasıyla oturmus rahat rahat sız bekarsınız sanırım?
Evlıyım dıye konu acdı bacım ben nerden bıleyım ımam nıkahıymıs :))))ama bak söyle bı durum var gercekden evlenıo buraya gelen cocukları olan bır cok kadın aılelerının yanlarında işlerı yok nedenmı ??eslerınden ayrıldılarmı devlet ev tutuyo kirasını ödüyor cocukalrı büyüyüncede iş buluyor devlet artı cocuk parasıda alıyo neden babanın evınde 12 saat calısıp cocuklarıma aılem baksın bı yandan onların evlen artık kızım yasın genc demelerını cekeyım bıde üzerıne evlatlar büyüycek türkıyede devlet kadını korumuyo ben o bakımdan dedı bılınmedık işlere karısmayalım dıye ama sımdı lafımı gerı alıyorum canım karıs istedıgın kadarBilmedigimiz islere yorum yapmayalim mi
Ne kadar cirkin bir uslup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?