Aynen..çok biliyorlar herşeyiBizim millet cok konusur bos konusur takma
Her şeyi yaparım. O kadar çok istiyorum.İşte ben bu bakış açılarını edinmeyi çok seviyorum.Teşekkür ederim.Gittiğin yerde bir tek sen gurbetçi olmayacaksın ki, ki almanya yani, Türklerin çok yoğun olduğu bir ülke.
Kültür farkı ise Türkiyede ilden ile değişince bile kültür değişebiliyor, insan her şeye alışıyor. Eğitim için nelere katlanılıyor ki siz muhtemelen çok beğeneceksiniz bu kadar istediğinize göre. Yolunuz açık olsun.
Aynen var şöyle var. Sınav+ 8bin Euro gerekiyor. Bende bu şartları sağlamaya çalışıyorum. Teşekkür ederimKonuyu okumadım başlığa göre cevap vereyim gitme şansın varsa 1 dakka bile durma
Bende çok anormal bir durum olacağın düşünmüyorum açıksa ki olsa da olmasa da gideceğim.Bebeğinizle mutlu bir ömür diliyorum.Ben de yeniyim Almanya'da. Henüz iki ay oldu. Emin ol tedirgin olacağın bi durum yok burda. Ama benim bebeğimden dolayı dışarısıyla pek bi bağlantım yokkoştura koştura işe gidip gelmekle meşgulüm sadece.
Aynen demiyorlar ki bu kız neden bu kadar çok istiyor. Anca telaşe memurluğu yapıyorlar. Başına bir şey gelir bilmem ne. Eee gelecek varsa burada da gelir diyorum. Susuyorlar.Bizim millet cok konusur bos konusur takma
Kesinlikle katılıyorum. Hiç kimse elinin taşın altına sokmuyor. Ama ben hayallerimi bir bir gerçekleştirirken onlar gülecek.Tabi ki caydirmaya calisacaklar, insanlar boyledir zaten. Kendileri mevcut durumdan surekli sikayet ederler, bunu duzeltmek icin hicbir sey yapmazlar ve yetmezmis gibi bir seyler yapmaya calisanlarin da hevesini kirmaya calisirlar. Hic kimseyi dinlemeyin, kendiniz deneyimlemek varken neden baskalarinin onyargilariyla hareket edesiniz ki?
Burada üniversite okumak o kadar zor değil ki. Tabiikide zor. Hiçbir şey kolay değil ki. En basitinden ağzımıza lokmayı alınca direk yutamıyoruz önce bir çiğnememiz gerekiyor. Ben herşeyi göze aldım zaten.Fark ülke farklı sorumluluklar getirir, kaldıki üniversite okumak, kendi ülkemizde kendi dilimizde bile zorlanabiliyorken zaman zaman.
İyi düşünüp karar vermenizi öneririm.
Tabiki hayallerinizin peşinden gidin, ama meşakkatli bir yol.
Burada üniversite okumak o kadar zor değil ki. Tabiikide zor. Hiçbir şey kolay değil ki. En basitinden ağzımıza lokmayı alınca direk yutamıyoruz önce bir çiğnememiz gerekiyor. Ben herşeyi göze aldım zaten.
Hic takma konussunlar ancaAynen demiyorlar ki bu kız neden bu kadar çok istiyor. Anca telaşe memurluğu yapıyorlar. Başına bir şey gelir bilmem ne. Eee gelecek varsa burada da gelir diyorum. Susuyorlar.
Hangi sınav canım ?Aynen var şöyle var. Sınav+ 8bin Euro gerekiyor. Bende bu şartları sağlamaya çalışıyorum. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?