- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
işte, aşkta, özel hayatta da bunu deneyimlemişimdir. 'Dinlemeseydin.' Dinlemeyeceğim zaten.+++
Sen bizi ne dinledin kendi istediğini yapaydın der çıkarlar işin içinden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte, aşkta, özel hayatta da bunu deneyimlemişimdir. 'Dinlemeseydin.' Dinlemeyeceğim zaten.+++
Sen bizi ne dinledin kendi istediğini yapaydın der çıkarlar işin içinden
Tamam dört gözle bekliyorum değerli cevaplarınızı.
Aynen bende RWTH ünivers. istiyorum ilk önce. RWTH ya da başka bir üniversite ile ilgili bilgileriniz varsa bekliyorum dört gözle güzel cevaplarınızı.Ablacım Almanya'da hayat diğer Avrupa ülkelerine göre daha ucuz
1. Okulun yurdunda herkes nasıl yaşıyorsa sen de öyle yaşarsın. Tavsiyem Berlin, Münih, Hamburg, Frankfurt 4lüsüne gitmemen. Büyük şehirlerde kiralar daha pahalı. Küçük şehirde/kasabada kirayı 200 euroya kurtarırsın.
2. Yabancı öğrenci de çok, Hans da, Türk de...niye bir başına olasın ki??
Ay vallahi buradaki herkesin verdiği bilgi altın değerinde benim için. Tabii sizinde öyle. Ayy numaranızı verecek kadar güvenmeniz beni o kadar mutlu etti ki madem böyle bir şansım var verin madem özelden.Merhaba
Ben buraya gelmeden önce ,esimle tanismadan önce kesinlikle karsiydim.Baska bir ülkede ikinci sinif vatandas olarak yasamak istemem derdim.Fakat gelin görün ki is öyle degilmis.10 yildir burada yasiyorum buraya ilk geldigimde bir yildan uzun bir süre her seyin rüya oldugunu düsünüyordum.Insan gibi yasamanin ne demek oldugunu anladim ben burada.Bisikletle yaya gecidinde beklerken arabalarin benim gecmem icin durduklarinda cok sasirmistim.Ben istanbul gibi trafik kurallarinin tamamen es gecildigi bir sehirden geliyorum.Istedigin gibi bisiklete binmak, istedigin zaman ormanda yürüyebilmek, burada alacagin asgari ücretle ac kalmayacagini bilmek, ev kirasi derdine düsmemek, elektrik, gaz parasi düsünmemek, erkakler taciz eder mi diye düsünmemek.....vs.bir sürü sey.kisacasi gercekten insan gibi yasayabilmek.
Kötü yanlari yok mu?Elbette var.Günesli gün sayisi az.Insanlarin eglence anlayisi farkli.Bizim insanimizin sicakkkanliligi, nesesi burda yok ama dedikodusu, mahalle baskisi, istenmeyen tacizler de yok.
Bir de umarim türklerin az oldugu yere denk gelirsiniz.Bizim insanimiz her yerde ayni.Hepsi icin degil ama bir kismi insani burda da zorlar.Kafaniz rahat olsun istiyorsaniz uzak durun.
Herhangi bir sorunuz, sikintiniz varsa yardimci olurum.Gerekirse özelden numarami da verebilirim.
Neden öyle dedinizki şimdi. Ne geldi başınıza?Ben bizzat bu olayi yasamis birisi olarak tek diyecegim sey asla ama asla gitme.
Aynen bende RWTH ünivers. istiyorum ilk önce. RWTH ya da başka bir üniversite ile ilgili bilgileriniz varsa bekliyorum dört gözle güzel cevaplarınızı.![]()
Ama o zaman benim 100 kat daha fazla çalışmam lazım. Btenime kuvvet o zamanRWTH tüm mühendislerin rüyası diyeyim kısacaHele ki CSe kapağı atarsan ordan yürürsün tutamazlar vallahi
Hedef buyuk ve harika. Elinizden ne geliyorsa yapin, vallahi mutlu oldum okuyunca. Umarim basarili olursunuz, haber verin lutfen buraya. fotograf da bekliyorumAma o zaman benim 100 kat daha fazla çalışmam lazım. Btenime kuvvet o zaman![]()
Merhaba
Ben buraya gelmeden önce ,esimle tanismadan önce kesinlikle karsiydim.Baska bir ülkede ikinci sinif vatandas olarak yasamak istemem derdim.Fakat gelin görün ki is öyle degilmis.10 yildir burada yasiyorum buraya ilk geldigimde bir yildan uzun bir süre her seyin rüya oldugunu düsünüyordum.Insan gibi yasamanin ne demek oldugunu anladim ben burada.Bisikletle yaya gecidinde beklerken arabalarin benim gecmem icin durduklarinda cok sasirmistim.Ben istanbul gibi trafik kurallarinin tamamen es gecildigi bir sehirden geliyorum.Istedigin gibi bisiklete binmak, istedigin zaman ormanda yürüyebilmek, burada alacagin asgari ücretle ac kalmayacagini bilmek, ev kirasi derdine düsmemek, elektrik, gaz parasi düsünmemek, erkakler taciz eder mi diye düsünmemek.....vs.bir sürü sey.kisacasi gercekten insan gibi yasayabilmek.
Kötü yanlari yok mu?Elbette var.Günesli gün sayisi az.Insanlarin eglence anlayisi farkli.Bizim insanimizin sicakkkanliligi, nesesi burda yok ama dedikodusu, mahalle baskisi, istenmeyen tacizler de yok.
Bir de umarim türklerin az oldugu yere denk gelirsiniz.Bizim insanimiz her yerde ayni.Hepsi icin degil ama bir kismi insani burda da zorlar.Kafaniz rahat olsun istiyorsaniz uzak durun.
Herhangi bir sorunuz, sikintiniz varsa yardimci olurum.Gerekirse özelden numarami da verebilirim.
Aynen dediklerinize katiliyorumMerhaba
Ayy çok teşekkür ederimHedef buyuk ve harika. Elinizden ne geliyorsa yapin, vallahi mutlu oldum okuyunca. Umarim basarili olursunuz, haber verin lutfen buraya. Ben fotograf da bekliyorum![]()
Aynen adapte olmak konusunda sıkıntı çekmem diye düşünüyorum çünkü kendimi öpeyim öyle bir huyum vardır, kafaya takar inat eder yine de alışmış gibi davranirimAynen dediklerinize katiliyorum
Buradan görüldügü gibi kolay degil. Mezun olmak cok cok zor. kaldi ki maddi yetersizlik de olursa hic sansiniz kalmiyor. Benim dönemimdeki tüm ögrenciler dogru düzgün kredi veremeden döndüler. Üstelik Türkiye deki üniversitelere gecis de yapilamiyor. Yani suan lise diplomalariyla ailelerinin yaninda bir yerlere gelmeye calisiyorlar. Türkiye de lisans egitiminizi tamamlayin sonrasinda gitmek isterseniz gidin. Bu konuyu burada acarsaniz herkes gidin der ama yasayan insanlarla konusmalisiniz. Facebook da gerekli sayfalara ulasin ve yazin %80 gelmeyin diyecektir.Neden öyle dedinizki şimdi. Ne geldi başınıza?![]()
Buradan görüldügü gibi kolay degil. Mezun olmak cok cok zor. kaldi ki maddi yetersizlik de olursa hic sansiniz kalmiyor. Benim dönemimdeki tüm ögrenciler dogru düzgün kredi veremeden döndüler. Üstelik Türkiye deki üniversitelere gecis de yapilamiyor. Yani suan lise diplomalariyla ailelerinin yaninda bir yerlere gelmeye calisiyorlar. Türkiye de lisans egitiminizi tamamlayin sonrasinda gitmek isterseniz gidin. Bu konuyu burada acarsaniz herkes gidin der ama yasayan insanlarla konusmalisiniz. Facebook da gerekli sayfalara ulasin ve yazin %80 gelmeyin diyecektir.Neden öyle dedinizki şimdi. Ne geldi başınıza?![]()
Merhaba
'İnsan bir şeyi, çok ciddi oIarak arzu etmeye görsün, hiçbir şeyi erişiIemeyecek kadar yüksekte değiIdir. Hans C. Andersen'Buradan görüldügü gibi kolay degil. Mezun olmak cok cok zor. kaldi ki maddi yetersizlik de olursa hic sansiniz kalmiyor. Benim dönemimdeki tüm ögrenciler dogru düzgün kredi veremeden döndüler. Üstelik Türkiye deki üniversitelere gecis de yapilamiyor. Yani suan lise diplomalariyla ailelerinin yaninda bir yerlere gelmeye calisiyorlar. Türkiye de lisans egitiminizi tamamlayin sonrasinda gitmek isterseniz gidin. Bu konuyu burada acarsaniz herkes gidin der ama yasayan insanlarla konusmalisiniz. Facebook da gerekli sayfalara ulasin ve yazin %80 gelmeyin diyecektir.