- 19 Temmuz 2008
- 258
- 83
- 318
- Konu Sahibi MutfaKKedisi
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm her iste calisirimla olmaz ki tatlim.. Esinin de meslegi yokmus.. SIzin tek avantajiniz dilinizin olmasi.. Bence siz vazgecin ve rahat rahat almanyada yasayin... Macera yasamak istiyorsaniz bilmem ama cok inanarak ve projelerle gelmeniz lazim yoksa istanbul sizi yutar. Akrabaya ese dosta guvenerek zaten hic gelme...
Ben çok ufaktım Almanya dan döndüğümüzde, annem yıllarca alışamadı, depresyona girdi, uzunca bir zaman yardım aldı. Öldüğü güne kadar da alışamadı, hep orada olmayı istedi. Oradaki düzeni, saygıyı aradı hep insanlarda. Tabi annemin özlediği Almanya 30 yıl önceydi şimdi ne haldedir bilmem
İstanbul yaşaması çok zor bir şehir, iş bulmak zor, bulsan da maaşı masraflara yettirmek daha zor. Sizin çalışma durumunuz zaman alabilir, eşinizin iş bulması da kolay değil. Bence düzeninizi bozmayın, burada doğup büyüyenler bile İstanbul da yaşamakta zorlanıyor. Başka bir şehir olsaydı alternatifler düşünülebilirdi belki ama bu şehirde zor.
yerınızde olsam hiç dönmezdım
Hemsire olarak cok rahat Istanbulda is bulacaginizi umuyorum diploma isinde ise bunun icin sadece denklik aliniyor onuda milli egitim mudurluklerinden yada internetten ogrenebilirsiniz yani herhangi bir sinav yok .
Mesleginizi yaparakda Turkiyede ve Istanbulda rahat gecinebileceginizi dusunuyorum fakat esiniz konusunda herhangi bir meslegi olmadigi icin ayni seyi soyleyemem fakat almanca bilenleri call centrelara aliyorlar Turkcell in bile almanca bilen call centre ilanlari var maaslarida sanirim euro uzerinden ve 700-800