kuaför konusunda aklıma birşey geliyor ama çok mu saçma bir eylem olur bilemedim ki :S aklıma gelen şey burdaki türk konsolosluğunu arayıp sormak. sonuçta orda çalışan kadınlar ve çalışanların karıları vardır ve muhakkak uygun fiyatlı bir kuaförleri vardır resepsiyon için falan.
kuaför konusunda aklıma birşey geliyor ama çok mu saçma bir eylem olur bilemedim ki :S aklıma gelen şey burdaki türk konsolosluğunu arayıp sormak. sonuçta orda çalışan kadınlar ve çalışanların karıları vardır ve muhakkak uygun fiyatlı bir kuaförleri vardır resepsiyon için falan.
gozdece ben de erasmusla almanyaya gıtmeyı cok ıstıyorum. sen hangı universitedesin şuanda? hangi üniversiteden oraya gittin ve bölümün neydi :))
merak edıyorum almanyada hangi üniversitedesin sen?:26:
bende şuan almanyadayım burdada erasmus ıçın gelen öğrencılerle tanıştım, hepsı çok memnun valla
her gün gezıyorlar bence sende tadını çıkartmalısın
canım ben de gezmeyi çok istiyorum, tadını çıkarmayı istiyorum, ben de gencim sonuçta içim içime sığmıyor ama yapamıyorum çünkü hiç arkadaşım yok( tek başına da gezilmez ki
Tek başına da gayet güzel gezilir.
Türkiye'de yalnız fazla bir yere gitmediysen orada daha çok çekiniyor olabilirsin.Ama artık bunu aşmanın zamanı gelmiş :)
Ben senin yerinde olsam,bir şehir kitapçığı edinip didik didik her yeri gezerim.
Hatta Hamburg'la sınırlı kalmam,trene atlayıp başka şehre bile giderim.
Hem bu sayede tanışacağın kişilerle sohbet konun olur.Belki bir sonraki geziye katılmak isteyen olur.
haklısın meleknaz. bu biraz da bizim kültürümüzden gelen bişi sanırım. mesela tr.de yalnız başına gezenlere acıyarak bakılır, yazık vah vah denir. mesela en basitinden sinemaya filan tek başına gidenlere bile vah vahlanarak bakarlar. çok basit bir şey mesela bir konferansa bile kimse yalnız gitmek istemez, herkes yanına 2. bir insan arar. bizim kültürden gelen bişey sanırım. evet aşmak da zor oluyo.
hamburg'tayım canım maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?