Almor'un Mutfak Gereçleri :))

Canim battaniye kardesi olmusuz =) ic camasirlarinda muhtesem yani gule gule giy

Çok beğendim bu battaniyeyi nevresim takımını daha önce almıştım dün özdilekin sitesinde battaniyesini de görünce alayım yatak örtüsü gibi de üzerine örterim dedim. Çamaşırlara da yeni başladım ilk olarak aldıklarım bunlar şimdilik. Çok teşekkür ederim bu arada

Son düzenleme:
Her şey çok güzel:)
Bu mutfak eşyalarına büyük bir mutfak lazım:)
Benim mutfak kutu gibi. Salonu büyük olsun diye mutfaktan çalmışlar. Çok sıkıntı yaşıyorum.
İnşallah kendi evimde mutfağım büyük olur.
Kendi yaramı deştim şimdii:)))))))

Allah güle güle huzurlu kullanmayı nasip etsin:)

Evimiz kira olacak özellikle büyük bir ev tutacağım zaten. Küçük bir mutfağa hayatta sığmaz bu aldıklarım. Çok teşekkür ederim bu arada.

Üşenmedim onca sayfayı tek tek okudum :) Her aldığını çok beğendim güle güle kullan canım Benim de düğünüme 5 aydan az kaldı ama daha tek bir parça dahi almadım :18: Bu havluları da çok beğendim, kelebek desenini çok seviyorum. Nereden aldığını öğrenebilir miyim?

Bu arada yanlış anlamandan çekindiğim için söylemeyecektim ama neyse söyleyeyim :) Şahsen tanışmasak da sanırım seni tanıyorum. Daha doğrusu nişanlın üniversitede benim üst sınıfımdaydı. Onunla da tanışmıyoruz ama facebkta ortak arkadaşlarımız olduğu için sizin söz zamanı fotoğraflarınızı beğendiklerinde benim anasayfama düşüyordu hep :) Gelinlikli fotoğraflarını vs görünce hatırladım, hafızam kuvvetlidir. Güzel bir rastlandı oldu, bu vesileyle de ömür boyu mutluluk, huzur dilerim canım

Çok teşekkür ederim öncelikle. Bu havlular minik misafir havlularım madame coco'dan almıştım. Yok canım niye yanlış anliyim burası gerçekten büyük bir site tanıdıklarla karşılaşma olasılığı yüksek. Bu arada siz de nişanlıymışsınız hayırlı olsun.

Ne bileyim bir kıza ben senin nişanlını tanıyorum demek biraz riskli :) Karakterini bilmediğim için yanlış anlamandan çekindim. Hem cevabın hem de güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım

Almorcum çeyizlerini tek tek incelim. Hepsi çok güzel özenle seçilmiş. Çoğu şeylerimiz aynı. Hepsinden çok memnunum ben. Ama o kadar çok almışsın ki bakalım nerelere sığdıracaksın bu kadar şeyiBu arada su takımlarının kadehleri bulaşık makinesine sığmıyor. Çamaşırlarda süper bu aradaa güle güle kullan hepsini canım.

Çok sağol narincim. Al al bir baktım gerçekten çok oldu cidden ama büyük bir ev tutacağız kısmet olursa bu zamana kadar hep küçük evlerde oturduk o yüzden hiç küçük evlere bakmıyorum.

Bunlar da mobilyalarımız kızlar. Sonunda onları da aradan çıkartmış olduk. Salon koltuklarımızın 3'lü ve 2'li rengi resimdeki gibi olacak ama tekli koltuğu mor istedim kırlentlerde kremli morlu olacak. Oturma odası için olan köşe koltuğun rengi mavi kırlentleri de beyaz zemin üzerine renkli desenlerden oluşacak. Çok sönük sadece kahve ve bej tonlarında bir ev istemiyorum bundan 2-3 yıl önce olsa öyle isterdim ama canlı renkli bir evim olsun istiyorum artık. Orta sehpa ve zigonların rengi ile koltuk ayaklarının rengi de yemek odasının kahve tonunda olacak.

Eki Görüntüle 911584

Eki Görüntüle 911588

Oh ne güzel mobilyalarda alınmış

Çok ciciler güzel günlerde kullan canım

Evindeki hallerini de görelim bir an önce inşallah

güle güle kullan canım ne güzel en büyük yüklerden birinden kurtulmuşsunuz

Çok teşekkür ederim. Evimi yerleştirdikten sonra da paylaşırım burada kısmet olursa.

Çok teşekkür ederim cidden öyle oluyor onu mu alsak bunu mu alsak gezdikçe gördükçe insanın kafası karışıyor en sonunda aldık bitti gitti.

Ohh ne guzel bunlarda cikti aradan cok sevindim renk degisikliklerin cok guzel olmus. Umarim hep mutlu olursunuz sicacik yuvanizda hepsi ne kadara mal oldu canim

Ohh ne guzel bunlarda cikti aradan cok sevindim renk degisikliklerin cok guzel olmus. Umarim hep mutlu olursunuz sicacik yuvanizda hepsi ne kadara mal oldu canim

Çok teşekkür ederim canım cidden insanın üstünden büyük bir yük kalkıyor artık mobilya işini düşünmeyeceğim ev tutulunca mobilyalara uygun perde ve halılar kaldı şimdi.. Hepsi 11 bin küsür gibi bir şey tuttu bu arada.

Son düzenleme:
Bizde beyaz esya aliyoduk ben birden karar degistirdim soz yapalim ondan sonra aliriz diye. Ama hepsi insanin ustune bi yuk ins. O gunlere bizde geliriz :) benimkine gostericem bu rakami alissin gozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…