Almor'un Mutfak Gereçleri :))

Çoookk çook iyi almışsın ben sadece süpürgeye 1750 vermiştim indirimle birlikte

Fiyatı 1000 lira görünce zaten direk dyson al dedim babama zaten 900 lirayı gözden çıkarmıştım boşuna diğer süpürgelerden alacaktım çoğunda filtre 2-3 yılda bir değişiyor ona para ver devamlı.

Heheehh benimki 1612 ye inmiş 2000 den baktım şimdi bimex yapasım geldi aşığım bu süpürgeye adı bile var benimkinin
Evet filtre parası var ama dayanırsa motora toz kaçıyo çünkü dysonların toz haznesi tamamen motorla alakasız güzel seçim gerçekten

Son anda karar verdim ben de hiç aklımda yoktu bakalım nasıl çıkacak ama yorumları filan okudum nette bir çok kişi dyson için ömürlük demiş.

almorcum güle güle kullan hepsini elektrikliler için erken değil mi garanti süreleri açısından

almorcum güle güle kullan hepsini elektrikliler için erken değil mi garanti süreleri açısından

Çok teşekkür ederim canım. 6 ay kaldı düğüne zaten bir iki ay içinde alacaktım canım indirimi görünce alayım dedim zaten süpürgenin 5 yıl garantisi var bir kaç ürünün 3 yıl diğerlerinin de 2 yıl.

Son düzenleme:
aceba bendemi bimekse gitsem dedim şimdi almor bende bu süpürgede alacağım çünkü süpürge blendır ve ütüm kaldı napsam ki şimdi çok ucuza gelmiş seninkiler vallla benim alacağımın aynısını almışsın kuzu güzel günlerde kulllan bana göre en iyi süpürge o model ben kullandım onaylıyorum

yarın sabah gidip bir bimeksimi bulsam aceba

Git canım çok uygun fiyatlar şu an çünkü. Toplamda neredeyse 400-500 lira düşüğe geldi tüm ürünler bana zaten aralık ocak gibi alıp bitirecektim iyi oldu kafam rahatladı bir konuda daha. Bundan sonra alacaklarım yatak örtüsü, masa örtüsü, peçete ve peçete halkaları, banyo aksesuaları,ütü masası, çamaşır kurutma teli ile evimizin mutfak ve yatak odası perde ile halıları gibi duruyor şimdilik.

yarın gidebilersem gideceğim bütün elektro wordler satürn bimeks olmuşlar ya aslında istanbul bilişimde ütü çok uygun bide elektirikli süpürgede satürn ve istanbul bilişimde iyidi

ben blendır setini beyaz eşyacında isteyeceğim verirler inşallah

tost makinesi katı meyve sıkacağı ütü ve elektirikli süpürge kaldı alırsam iyi olucak beyaz eşyayı bugün fiyat aldık evimizin ordaki bosch mağazasından alıcaz onun için peşin para vereceğiz bu ay belli başlı şeyler kampanyalı imiş o konuda rahatım kenarda ayırdık ona

bir şu erken rezerveler açılsa artık ya onunda parası hazır ama neresi olucak diye düşünüyorum

Beyaz eşyalarınız hayırlı olsun Gizcim güle güle mutlu günlerde kullanın inşallah. Balayını taksit yapacağız sanırım paralar suyunu çekti.

Beyaz eşyalarınız hayırlı olsun Gizcim güle güle mutlu günlerde kullanın inşallah. Balayını taksit yapacağız sanırım paralar suyunu çekti.

çok pahalı bu işler kuzum çok biz bugün evimizdeydik elektirikçi geldi baktı felan 3 priz eksik onlara baktık banyo paspası için ölçü aldık şimdi onları halledeceğim ama ucuz değil yani

hiç birşeyi kredi kartı ile almak istemesemde elektirik süpürgeyi felan taksit taksit alsammı diyorum kart olayını neden se oldum olası sevmiyorum ben

1 sene önce limiti yüksek bir kart almıştım şimdi onu açtırdım telefonla belki yarın karşıya geçersem alırım diye

vallla en iyi makineyi aldın ben onu alacağım yada bir model daha çıkmış dc29 exclusive diye onu alacağım ikisinin arasında kaldım ama

bostancı elektroword bimeks olmuş aceba dyson varmıdır bir gidip bakmak lazım yarın

Exclusive ile tek farkı onun bir tane daha aparatının olması o da çamur filan içinmiş evde ne çamuru olacak yav eğer fiyat farkı çoksa değmez yani onu almaya başka bir artı özelliği yani canım . Ben de bugün lazer için bir yerle görüşmeye gittim ütüleme epilasyonmuş hatta kolumda deneme seansı yaptılar 2700 lira 8 seans komple vücut orayla anlaştım 3 taksit yaptım bu ay battım zaten Bir de randevu aldığım tarih regl tarihime denk gelmiş eve gelince fark ettim arayıp bir hafta ötelemem lazım.

Son düzenleme:

2800 cok canım nereyle anlaştın bıraz daha arastır gercekten işinde mukemmel olan bır yer var kampanya yapmıs 1300 lira

2800 cok canım nereyle anlaştın bıraz daha arastır gercekten işinde mukemmel olan bır yer var kampanya yapmıs 1300 lira

2700 lira ve tüm vucüt canım içinde tüm göbek, bel, tüm kol filan da var ve bu diode ütüleme epilasyon alex değil acısı hiç yok gibi ve hızlı yapılıyor deneme yapıldı dün çok memnun kaldım.

hayatım kıllar için çözüm ama maalesef tüyler için garanti veremiyorlar kökü olmadığı için anlaştığın yere sor boşuna para verme göbeğe bele o bölgelerde kıl yok çünkü tüy var

Valla gitmem lazım canım göbeğimin üst bölgesinde siyah tüyler var alt kısımda da ara ara aldım kıla dönüştü hafif gitmekten başka çarem yok.

Bu arada sana özel mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun dolu canım gitmedi.

güle güle kullan canım hayret ettim çoğu şeyimiz aynı
Hisar'ın düdüklüsü hariç herşeyinden memnunum inşallah sen kullanabilirsin düdüklüsünü ben Tefal aldım

güle güle kullan canım hayret ettim çoğu şeyimiz aynı
Hisar'ın düdüklüsü hariç herşeyinden memnunum inşallah sen kullanabilirsin düdüklüsünü ben Tefal aldım

Sağol canım sen de güle gül kullanıyorsundur inşallah. Hisar setin içinde olduğu için ayrı bir düdüklü almadım ne gibi sorunlarla karşılaştın acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…