Almor'un Mutfak Gereçleri :))

canım bir sürü şey almışsın ne güzel eksikler azaldı:)) hepside çok güzel güle güle kullan

Özdilekteyim.comdan aldım canım kargo ücreti de yok 2 gün içinde teslim yapıyorlar çok hızlılar. Yastıklar çok güzel geldi tavsiye ederim yorgan yarın gelecek yorumumu yarın yazarım onun hakkında.

beni görümcede özdilekten aldı herşeyi :)))))oda memnun bakayım şimdi aceba yıkanabiliyormudur

canım naptın sen çok fazla almışsın bende çok aldım diyene bak ama ben 2 sene önce aldım ama cidddi pahalı oluyor bu tür şeyler sen birden alıyorsun bak bende çoğu şeyi netten aldım en iyisini yapıyorsun

güle güle kullan canım
bende senin gizemin ayşegülün peşinden gelicem en kısa sürede
çeyiz alamk çok sevkli iş ben şuan için bıraktım nişan vs oldugu zaman almaya devam edicem
aşkla kullan

Valla güya fazla şey almayacaktım ama netten alınca mağaza fiyatına göre de daha hesaplı olunca tutamadım kendimi geçen salı ilk netten başladım alışverişe resmen bu salı bitti geriye sadece yatak örtüleri ve masa örtülerim kaldı . İnternet büyük kolaylık yav 1 hafta içinde bitti alışveriş mağaza mağaza gezsem 2 ayımı alacaktı.

Yorgan ve yastıklar yıkanabiliyor bu arada canım söylemeyi unutmuşum.

emin ol canım aynen öyle olucaktı bide taşıma külfeti benim çeyizimde 2 adet taçın yorganı var 2 annem 1 de kayınvalidem yaptırmış nereye sığacam bilmiyorum kabul etmesemmi büyüklerin yaptıklarını aceba :)))))))))) annem yastık yaptı bende 2 tane linensten yastık almıştım yatak örtüm için :)))))) hep indirimlerden aldım düşün

masa örtülerini yazın gezerken hep englısh home ve linens indirimine geldim bitirdim peçete halkaları ve peçeteleri ayrı ayrı yerlerden aldım tek bir takım gereksizdi değişik takımlar yaptım sanada tavsiye ederim indirimleri bekle masa örtüleri osna kalsada olur

yatak örtüm 2 tane var yalnız birtane gelin seti alırken pikeli nevresimli alıcam ki pikeyi yatağa örteyim onuda eminönünden hallederim

ev tekstilinde seninde şimdilik eksiğin yok canım aldıkların çok güzelller kendine ara ara loya gibi mağazalara git çamaşırlar al ben mesela la senza gibi markalara para verdim ama sütyenleri loyadan farksız ki loyadan aldıklarım daha sağlam çıktı mesela nbb markasından felan bakabilirsin, pijamalarıda dediğim i&d den bak canım sitesine felan

peçeteliğin aynısı bendede var çok şık duruyor hepsi birbirinden güzel kıskandım valla

2 Çift kişilik 2 tane de tek yorganım ,10 tane de yastığım oldu daha da bir şey almam yorgan yastık namına. Ben madame cocodan aldığım açık mürdüm rengi jakarlı nevresim takımımı kullanacağım ilk olarak onun üzerine bir yatak örtüsü alacağım. Pike takımı ilk olarak karacadan beğenmiştim ama satendi kullanışlı olmaz diye vazgeçtim şimdide o kadar çok şey aldım ki pike takımı da almayacağım artık 2 tane yatak örtüsü alacağım sadece.

canım yeni cicilerin çok güzel güle güle kullan

Sağol canım.

güle güle kullan canım
bende senin gizemin ayşegülün peşinden gelicem en kısa sürede
çeyiz alamk çok sevkli iş ben şuan için bıraktım nişan vs oldugu zaman almaya devam edicem
aşkla kullan

Çok şükür bitti gibi bir şey ev tekstili berfincim. Ben de 1-1,5 yıldır hiç bir şey almıyordum işe girince işte almaya kaldığımız yerden devam edebildik çok şükür.

Hayırlı olsun canım bende dyson animal serisi var bunun bi üst modeli okadar memnunum ki anlatamam her ay 1 süpürge değiştiriyordum öyle dandikte değillerdi ama hepsini bozdum bunu bozmayı başaramadım daha baya oldu benimki rahat bi oh çekti yani
Güle güle kullanman dileğiyle hepsi birbirinden güzel

hayırlı uğurlu olsun :) çok ayıp sormak biliyorum ama ne kadar tuttu acaba bu elektrikli aletler

Çok teşekkür ederim. Hepsi 2050 lira gibi bir şey tuttu ama zaten süpürge yarısı kadardı diğerleri çok tutmadı aslında. Bugün ve hafta sonu bimekste %33 indirim varmış ben de bugün tesadüfen öğrendim babama dedim ben işteyken sağolsun gidip hepsini almış indirimdeyken hazır çıkmış oldu aradan hepsi bir günde fazla dolaşıp yorulmamış olduk hem.

Çok teşekkür ederim güle güle kullanın siz de süpürgenizi ömürlük zaten dyson kolay kolay bir şey olmaz. Ben daha önce hiç düşünmüyordum dysonu çok pahalı geliyordu ama başka markaların da gelişmiş bir toz torbasız süpürgeleri 850-900 lira olunca 100 lira daha fazla verip diğerlerinin en gelişmiş modeline göre dysonun en düşük modeli daha iyidir diyip 1000 liraya bunu aldım bugün umarım memnun kalırım.

Son düzenleme:

Çoookk çook iyi almışsın ben sadece süpürgeye 1750 vermiştim indirimle birlikte

Memnun kalırsın ondan şüphen olmasın canım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin allah haklısın motoruna toz kaçıyo hep o x markaların iyi yapmışsın ne çektimm beee onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…