- 2 Mart 2012
- 1.150
- 6
- 106
Teşekkürler canım artık herkes çeyiz işine girdiğimi bildiği için çeyize yönelik hediyeler alıyorlar.
ne güzel benim söz nişan bir şey olmadığı için kimsenin haberi yok kendi başıma kaldım
Benim de yok ama alıyorum işte herkese de duyurmuşum maşallah ben.
hepsi çok güzeller yaa en ince ayrıntıya kadar düşünmüssün bayıldım çeyizlerine çok güzeller mutfak eşyaları beni benden alıyor Allah en güzel günlerinde mutlu mesut kullanmayı nasip eylesin inş.
Teşekkürler canım evlenmeye daha var gerçi 1,5-2 yıl tamamlarım inşallah o zaman kadar.
konuyla ilgili değil ama bir konuda yorumunuzu gördüm seboreik dermatit vardı demişin bu sivilcelerin içinden sarıo küçük şeyler geliyormuydu bende varda acaba bu hastalıklı bana acil ulaşırmısın lütfen
peki canım geçtimi nerde tedavi oldunYok canım benimkiler kepek gibi oluyor kabuklanma şeklinde kızarıklık oluyor ama içinde bir şey yok.
peki canım geçtimi nerde tedavi oldun
Yok ya nerde ara ara geçiyor sonra yeniden çıkıyor kesin bir tedavisi yok ben kabullendim artık losyonum var bir tane çıkınca onu sürüyorum 1 gün sonra geçiyor ama sanırım artık o losyona bağışıklık kazandım sık sık tekrarlamaya başladı.
canım bende sivilcenin içinde küçük sarı sarı şeyler çıkıyor cild yüzeyimde ben seboreik dermatite sandım ama sende öyle bir şey yokmuş sanırsam acil şifalar versin allah
süper güle güle kullan...
şu üçlü ikea bıçaklarının ne işe yaradığını bilen varsa bana da söylesin lütfen
çok güzel ve kaliteli görübnüyorlar güle güle kullanArtık mutfakla ilgili bir şey almayacağım diyorum ama gene İkea'da gezerken uzun saklama kaplarında aldım.
Eki Görüntüle 761948
çok güzel ve kaliteli görübnüyorlar güle güle kullan
Dün evimizin ilk büyük parçalarını almış bulunduk biz de. Beyaz eşyalardan başladık. Hatta dün benim için çok özel bir gündü hem doğum günümdü hem atandığım kurumu öğrendim hem de evimizin ilk büyük parça eşyalarını aldık çok şükür.Fırın, ocak, davlumbaz işine girişmedik evimiz kira olacağı için eve göre sonra alacağız ya da almayacağız genelde baktığımız evlerde takılı vardı ankastre ürünler. Bunlar da aldıklarımız.
Eki Görüntüle 784244
Eki Görüntüle 784245
Eki Görüntüle 784246
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?