Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sackiran yasayip iyilesen varmi? Sac kas kirpik hepsine atladi iyilesemiyorum bugun aylar sonra sac derisinden kortizon igne tedavisine baslandi ne olur bilgisi olanlar yazsin cok kotuyum.
Sackiran yasayip iyilesen varmi? Sac kas kirpik hepsine atladi iyilesemiyorum bugun aylar sonra sac derisinden kortizon igne tedavisine baslandi ne olur bilgisi olanlar yazsin cok kotuyum.
Bende de var zaman zaman tekrarlıyor kortizonlu igne ile hep cok sükür yenileri geliyor ama aylar geciyor tabi,umarim sizinkide iyilesir.ani korku yaşadigim zamanlarsa saniyelik bi his oluşuyor icimde korku kaygı kaynakli o zaman bakiyorum ki saçimin bi kısmı gitmiş.simdide var ve sacimi boyatmak istiyorum dr sorma firsatim olmadi sizin bilginiz varmi bi sakincasi olurmu diye.gecmis olsun