- 17 Mart 2012
- 6.664
- 2.417
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Allah belasini versin bunlarin ya. Biktik vallahi bu hayvan dusmanlarindan. Instagramda hayvan haklari derneklerine haber verebilirsiniz. Ya da bizzat ulasma imkaniniz varsa telefonla falan haber verseniz de cok iyi olur. Gelip o depoya onlari baglamak gerek aslinda. Ah yavrum benim ya. Cok uzuldum.
Köpeğin videosunu çekin farklı zamanlarda sabah öğlen gece . Sürekli orda olduğunu çok havladığını aç kaldığını vs yazarak hayvanları koruma derneklerine gönderin videoyu. Onlar polisle gelip köpeği kapatıldığı yerden alıyorlar.
Depo kendilerinin maalesef, başka apartmanda oturuyorlar ama. Valla keşke iyi güzel bakacak biri çalsa götürse diyorum ben de bazen, yanlış olsa da. Üzülüyorum havlamasına her gece.Başka apartmandan biri sizin apartmana mı bırakıyor hayvanı? Öyle bir hakkı yok ki. Önceki evimiz bahçe katıydı, yatak odasının duvarında kömürlük gibi bir şey vardı. Ev sahibinin oğlu da cins bir köpek bırakıyordu oraya, yavruydu henüz. Yavrum geceleri de karanlıktan ve yalnızlıktan çok ağlar, biz yatmaya geçince bizi hisseder susardı. Çok da üzülüyorduk haline, sonra köpeği çaldılar. Öyle sevindim öyle sevindim ki :) oh dedim ya, alan güzel bakıyordur inşallah. Öyle umut ettim yani.
Sizin durumunuzda ne yapılır bilemiyorum ama belki derneklere falan haber verilebilir?
Biri çalsa bile karnesi onlardadır. Haytap'a videosunu gönderseniz?Depo kendilerinin maalesef, başka apartmanda oturuyorlar ama. Valla keşke iyi güzel bakacak biri çalsa götürse diyorum ben de bazen, yanlış olsa da. Üzülüyorum havlamasına her gece.
Depo kendilerinin maalesef, başka apartmanda oturuyorlar ama. Valla keşke iyi güzel bakacak biri çalsa götürse diyorum ben de bazen, yanlış olsa da. Üzülüyorum havlamasına her gece.
Depo kendilerinin maalesef, başka apartmanda oturuyorlar ama. Valla keşke iyi güzel bakacak biri çalsa götürse diyorum ben de bazen, yanlış olsa da. Üzülüyorum havlamasına her gece.
Sahibiyle görüştük, almayacağını söyledi sertçeBir komşu köpeğini 2 gün balkonda birakip gitti hayvanseverler hemen şikayet ettiler köpeğin sahibini ve bir daha öyle birşey yapmadı.. nereye şikayet ettiler bilgim yok..
Deponun sahibi kim? Görüştünüz mu sahibi ile
Bunu bir annemle konuşacağım, teşekkür ederim, annem korkuyor çoğu zaman evde yalnız çünkü ben şu sıralar İstanbuldayım hafta sonları gidiyorum ve tatillerde. Kavga çıkar diye korkuyor. Ama hayvanın orda telef olmasına göz yumamıyorumLütfen o hayvanı kaderiyle başbaşa bırakmayın. Videosunu çekip instagramda hayvan derneklerinin hesaplarına gönderin. Onlar ekiplerle gelip alıyorlar hayvanı ve sahibine para cezası veriliyor.
Hayır bütün gün karanlıkta değil, depo parmaklıklı, gündüz ışık alıyor fazla olmasa da , loş diyelim, akşamüstünden itibaren karanlık, ama bütün gün soğuk özellikle şu sıralar hava buz gibi. Yani bir nevi köpek sokakta ama parmaklıklı sokakta. Sesi ağlaması bağırması hepsi duyuluyor mahalleden. Yeraltında değil cadde sevıyesınde depo. Köpeklerin cinsinden anlamam ama büyük ırk bir köpek. Yani bu köpeğin kesınlıkle bir bahçeye ve kulübeye ihtiyacı var eve alınmıyorsa bile.. koşup oynaması lazım. El kadar depoda yürümesi bile zor onun için dar bir oda kadar ve buz gibi.Köpek karanlıkta değil mi bütün gün?gece orada yatması köpek için sorun olmaz(cinsine bağlı olarak)ama karanlık depoda kalıyorsa yeraltı gibi,içi pis ise ve gün yüzü görmüyorsa bu sorun.türkiyede çoğu kişi bu şekilde hayvan bakıyor işe gidiyor ondan köpek apartmanda olsada yanlız kalacak zaten.1-2 saat yürüyüş yaptırıyorlar anca.barınağa giderse de daha iyi şartlarda olacağının garantisi yok.ses için şikayet edebilirsiniz gelip ne kadar ses olduğunu ölçüyorlar ona göre yaptırım uygulanıyor.adam akıllı bakamayacaksan hayvan almayacaksın bence yazık ona.
İşte sonucun bu olmasından korktuk biz de , annem hiçbir yaptırım olmayacaksa sivrilmek istemiyor korkuyor ona garez olup kavga ederler diye tek başına çünkü çoğu zamanBelediye geliyor bakiyor hayvan iyi mama su var yatacak yer var
Havlamis cildirmis bakmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?