- 20 Aralık 2017
- 9.818
- 32.067
- 548
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Dayanamadım ekledim hahahahhaahahahahEşime sordum virüs bitince tanışırsın dedi birşey yapmayacağım şimdilik
Neden beklediğimi söyledim.Mevlüt yapacaktı bildiğime göre o sebeple gitmedim zaten bunuda ona belirtirim yani sıkıntı yok.Bu dönemde neden gidip geleyim ki kimseyle görüşmüyor değiller gayet giren çıkan var evlerine ben bunu tercih etmem rüyamda gördüm kızı ondan böyle düşündüm.Bu saatten sonra hangi kapıyı çalıp çalmayacağımada ben karar veririm siz değil.Aylarca önce taşınan komsunuza bu güne kadar bir tabağa iki dilim kek-kandillerde bir kase helva kavurup goturmediyseniz bu saatten sonra bence instegramda da eklemeyin ... kapısını da tanışmak için çalmayin..ben karşı taraf olsam 5 -6 ay sonra atılan bu adımı "komşum artık dışarıda eskisi gibi gezemiyor bana gidip gelmek istiyor " olarak yorumlarım. Tesadüfen bir sekilde karşılaşırsanız o zaman sohbet gelistirirsiniz
Benim de annemlerle oturdugumuz apartmanda önceden öyleydi. Yaz günlerinde asagiya bahceye televizyon indirip beraber baktigimiz herkesin evinden bir seyler getirip yemek yedigimiz günler oldu. Salcalar beraber kaynatilirdi, yufka ekmek yapilirdi. Güzel günlerdi. Annemler hala orda oturuyor komsularin bir cogu hala orda ama iliskiler cok degisti. Beraber bir sey yapilmiyor artik merhaba nasilsindan ötesi olmuyor. Annemlerin karsi komsusu yasli iki cift, kocasi gece fenalasmis annemlerin zilini calmis yardim edin diye. Aslinda komsuluk önemli ama eskisi gibi degil.Çünkü hep komşuluk ilişkisine alışmış biriyim...
Tabiki önemli ve değerli öyle olmasa umursamam ki...Benim de annemlerle oturdugumuz apartmanda önceden öyleydi. Yaz günlerinde asagiya bahceye televizyon indirip beraber baktigimiz herkesin evinden bir seyler getirip yemek yedigimiz günler oldu. Salcalar beraber kaynatilirdi, yufka ekmek yapilirdi. Güzel günlerdi. Annemler hala orda oturuyor komsularin bir cogu hala orda ama iliskiler cok degisti. Beraber bir sey yapilmiyor artik merhaba nasilsindan ötesi olmuyor. Annemlerin karsi komsusu yasli iki cift, kocasi gece fenalasmis annemlerin zilini calmis yardim edin diye. Aslinda komsuluk önemli ama eskisi gibi degil.
+1Aylarca önce taşınan komsunuza bu güne kadar bir tabağa iki dilim kek-kandillerde bir kase helva kavurup goturmediyseniz bu saatten sonra bence instegramda da eklemeyin ... kapısını da tanışmak için çalmayin..ben karşı taraf olsam 5 -6 ay sonra atılan bu adımı "komşum artık dışarıda eskisi gibi gezemiyor bana gidip gelmek istiyor " olarak yorumlarım. Tesadüfen bir sekilde karşılaşırsanız o zaman sohbet gelistirirsiniz
Aynen öyle zaten amacım mıçmıç olmak değil arada yediklerimizden paylaşıp bir kahve içsek güzel olur tabi bu benim düşüncem o istemezse oda olmaz zaten...Ben de bu yaz evlendim. Apartmanda 3 aileyiz sadece. Balayından sonra bi pasta yapmıştım vermek için gittiğimizde yokladı sonra eşim bıraktı. O da tabağa pasta yapıp verdi sonra yine eşiyle... (dedim ki görüşmek istemiyor yoksa kapıdan da olsa selam verir sakin yaşamak istiyor)
Ne bi hoşgeldin dedi ne de karşılaştık. Adını da bilmiyorum benimle yaş ev sahibimizin dediğine göre.
İnsan bekliyor mevlit düzenlemeyebilir. Uzunca oturmayabilirsiniz ama kapıdan bi selam verebilirsiniz.
alt komşusuyla tanışmaya bu kadar hevesli ve bunu dert eden birini daha önce hiç görmemiştimAslında çok oldu taşınalı.Geçen yaz düğünleri oldu.Üç beş ay mevlüt yapacaktı diye bekledim yapmadı.(kaynanam öyle demişti)Hiç dışarda falanda denk gelmedik.Bende evde pek duran biri değildim koronadan önce haftanın 4-5 günü yoktum gün içinde yani ne kadar dışarı çıksamda hiç rastlaşmadık.Şimdi Instagram'da öneri olarak düşüyor kız.İnstagramdan ekleyip konuşmak saçma mı olur?Sonuçta şuan gidip oturamam onunla.Yada güzel bir yemek yapıp kapıdan verip gelsem mi ne dersiniz?
Keşke okuduğunuzu anlama kabiliyetine sahip olsaydınız o zaman eminim böyle bir yorum yapmazdınız.Cahillik gelip geçici birşey sizinkine çözüm ne acabaalt komşusuyla tanışmaya bu kadar hevesli ve bunu dert eden birini daha önce hiç görmemiştimhele şu dönemde bizzat yüz yüze tanışmaya kalkan insana cahil derim.
he bi de kapıma böyle bişey için biri gelse açmam bile kapıyı kaldı ki bana yemelik eviden bişey getiricek.Vallahi pis mi temiz mi ne biliyim.nereye dokundu da sonra o tabağa dokundu? Normalde sokakta döner bile yerim ama şu dönemde asla.Aslında çok oldu taşınalı.Geçen yaz düğünleri oldu.Üç beş ay mevlüt yapacaktı diye bekledim yapmadı.(kaynanam öyle demişti)Hiç dışarda falanda denk gelmedik.Bende evde pek duran biri değildim koronadan önce haftanın 4-5 günü yoktum gün içinde yani ne kadar dışarı çıksamda hiç rastlaşmadık.Şimdi Instagram'da öneri olarak düşüyor kız.İnstagramdan ekleyip konuşmak saçma mı olur?Sonuçta şuan gidip oturamam onunla.Yada güzel bir yemek yapıp kapıdan verip gelsem mi ne dersiniz?
Korona zamanı çok tavsiye etmem ben de. Bir de o gelin gelmiş ya sizin en başta hoşgeldin vs gibi bir tanışma yapabilridiniz koronadan önceAslında çok oldu taşınalı.Geçen yaz düğünleri oldu.Üç beş ay mevlüt yapacaktı diye bekledim yapmadı.(kaynanam öyle demişti)Hiç dışarda falanda denk gelmedik.Bende evde pek duran biri değildim koronadan önce haftanın 4-5 günü yoktum gün içinde yani ne kadar dışarı çıksamda hiç rastlaşmadık.Şimdi Instagram'da öneri olarak düşüyor kız.İnstagramdan ekleyip konuşmak saçma mı olur?Sonuçta şuan gidip oturamam onunla.Yada güzel bir yemek yapıp kapıdan verip gelsem mi ne dersiniz?
Ne kazığı atacak bana ne alaka ben hergün görüşelim demedim ki sadece tanışıklık olsun arada ikramlaşalım bir kahve içelim vs. diye düşündüm tabi durumlar düzelince...Ne gerek var. Bosverin. Birgün karşılaşırsanız selam verirsiniz olur biter. Bu kadar biriyle arkadaş olmayı beklemeyin sonra kazık atan çok olur.
Ben çok istedim de eşimin annesi mevlüt yapacak diye tutturdu ondan çok hevesli olduğuna eminim sonrada kaldı işte...Korona zamanı çok tavsiye etmem ben de. Bir de o gelin gelmiş ya sizin en başta hoşgeldin vs gibi bir tanışma yapabilridiniz koronadan önce
terbiyem müsade etmiyo benim daha fazla.ben de karşımdakine ne güzel cümle kurmuştum ama işte anlayana.Kib'ledim ve engelliyorum sizi.Benim çevremde böyle üslup barınamazKeşke okuduğunuzu anlama kabiliyetine sahip olsaydınız o zaman eminim böyle bir yorum yapmazdınız.Cahillik gelip geçici birşey sizinkine çözüm ne acaba
Sen yeme zatenhe bi de kapıma böyle bişey için biri gelse açmam bile kapıyı kaldı ki bana yemelik eviden bişey getiricek.Vallahi pis mi temiz mi ne biliyim.nereye dokundu da sonra o tabağa dokundu? Normalde sokakta döner bile yerim ama şu dönemde asla.
Bence o da istemiştir tanışmayı benim de başıma geldi ama gelin tarafıydım benBen çok istedim de eşimin annesi mevlüt yapacak diye tutturdu ondan çok hevesli olduğuna eminim sonrada kaldı işte...
Hahahahaha yaptığınız yorumu yeniden okuyun karşılığını buldunuz daha fazlasını değil ama hala anlamıyorsunuz ben sizi anladımterbiyem müsade etmiyo benim daha fazla.ben de karşımdakine ne güzel cümle kurmuştum ama işte anlayana.Kib'ledim ve engelliyorum sizi.Benim çevremde böyle üslup barınamazkv'le komşuluk oyna devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?