Alt katın bitmek bilmeyen sesi

evde tek kişi kaldığına emin misiniz?
isteyen arkadaşlarına ücret karşılığında evi günlük veriyor olmasın
birde lojman demişsiniz yanlış bişliyor olabilirim ama yöneticileri oluyor o tür yerlerin diye biliyorum yöneticiye sesi kaydedip gitseniz

Lojman kuralları normal apartman kurallarından ayrıdır. Şikayet ediniz. Ayrıca biz bekarlar bık bık bık özgürlük hacı apartmanı bilmem ne diyenler de hayret yani. Özgürce sevişmek istiyorsunuz anladık bişey de dediğimiz yok ama sözüm meclisten dışarı sevişirken anırmasın kimse.. herkes sizin böğürmenizi çekmek zorunda değil. Sevişmeyi siz icat etmişsiniz gibi davranmayın.. asırlardır sevişiliyor ve asırlardır insan olanlar anırmıyor

Güldürdünüz beni çok tatlısınız

Ayyy.ben de de tam tersi bi panik var yatak gıcırtısı duyulcak cama gölgem yansıcak diye bi garibimm yaa yazık eşime acıdım şimdi

Bazı erkekler bapırtıyo bilerek bi ablanın kocası da öyleymiş hatta hasta loğusa falan demez diyo yani evde misafir bile olsa gider odaya çağırır bebi diyo hatta artık ileri boyut kadın ben uyurum o sabaha ... diyo kalk inle der bazen diyo yaşkarı da 40 dan fazla adam hap krem neler neler kullanıyomuş yani erkeğe sen bişey deme utannası yok belli sana bi laf eder olay büyür tam ses gelirken ara polisi lohmanda fuhuş var de sesleri dinlet zaten polis gerekeni yapar

Herkez sevişiyo beraber oluyo ama ses yapup inliycekse bile belki o şekilde zevk alıyolardır bilemem ama kendileri duysun bence

Bekar kızlar sevişin beraber olun beden sizin tercih sizin ama o kadar inlemeli bağırmalı olmasın ha olsun nolcak diyosanız diyeyim iti var uğursuzu sapığı var senin sesinden tahrik olup bişey yapabilir olmaz diyemezsiniz devir o kadar kötü
Sevişirken falan yatakta hadi hadi aahhh uhhhh ohhhh ne ya aşkım seni seviyorum desin yeterli yabancı film ve kliplere özeniliyo gibi geliyo bana

Güle güle öldüm. Ne komik yazmissınız

Haklısınız da çok ilginç geldi bana. O seslerin filmlere,kliplere ne özentisi olabilir? İnsanlar zevk alınca böyle sesler çıkar evet. Kliple,yabancı özentiliğiyle alakası yok yani. Türk kadınları da inliyor evet

Bağırtınca kendini birşey sanıyorsa demek

Sıkıntı yok mu ?/ sana tabi sıkıntı olmaz zevzek ... pislik belkide bu durumdan haz alıyodur kendini millete ıspat etmeye çalışan ruh hastasıdır soylenmesine rağmen bir insan böyle davraniyorsa kişiliğiyle alakali bir problem vardir kendini kanıtlama cabasinda

Üst kat seslerimiz bitti birde alt kati var bunların ya
Insaat mühendisi olsaydim sizlere sepsessiz evler yapacaktım.
Benimde en cok istedigimde
Artık insaat mühendisi yada mimar mi ilgilenir bilemedim.
Onlara birakiyorum.

Sıkıntı yokta ironik olmus cidden . Sıkıntı yok o is bende der gibi.
Tabi adam baska manalarda söylüyor.

Kız atmak tabiri hala var mı ya?
Kız neden burada atılan olarak kullanılıyor ki? Sevişen diğer taraf sonuçta. Atılan bir şey değil yani.

Kapısına not yaz "biraz sessiz sevişin ders çalışıyoruz" diye.

Hatta pislik yap "öteki odada anne baban varmış gibi sessiz seviş" yaz hafızasına kazınsın ki her seviştiğinde aklına gelsin..

Ya da hiç bir şey yapma çünkü her akşam olmuyormuş..

Ama usulü var her şeyin partneri duysa yeterli hani yabancı filmde klipte sesleri herkes duyar ya nedense herkez için değil bazıları gerçekten abartıyor zevk alınca ses çıkıyodur tamam da herkez sex yapıyo ama işte o an özeldir başkası duymamalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…