KunduzzzBen olsam oturur dinlerim
Ben olsam oturur dinlerim
Ben olsam oturur dinlerim
Ahahah ya travma gecirtir insana resmenZaten özellikle dinlemeye gerek kalmıyor ses evin içinde resmen
Ahahah ya travma gecirtir insana resmen
Bu ses normal değil kadın resmen Doğum yapıyor öyle bir bağırma çağırma. Sinirlerim bozuldu
film mi acaba? Yalandan sanki..
TövbeeeeeYok film sesi değil bende tv filan mı diye çok düşündüm ama yere vurunca kız gülüyor bir acayip
Tövbeeeeeuyardiniz birde ukala ukala sıkıntı yok dediyse ozaman geriye şikayet etmek kalıyor. Ya yöneticiye yada mesela apartman girişinde panoya yazı asilabilir "Aksam belli bir saatten sonra sessiz olmaya özen gösteriniz" gibi birsey yani bilemedim mutlaka başka daireler de duymuş ve rahatsız olmuştur diye düşünüyorum...
Apartmanda yaşamak bazı insanlara göre değil malesef.. ozaman müstakil ev tutsun kendine gidip.. ne diyeyim, şikayet ediceksiniz başka çare kalmamış.. yönetici bu işi halleder gibi :)Yan dairesi aile bende anlamadım herhalde yan tarafa pek ses gitmiyor. Evi resmen kerh..neye çevirdi pislik herif
Apartmanda yaşamak bazı insanlara göre değil malesef.. ozaman müstakil ev tutsun kendine gidip.. ne diyeyim, şikayet ediceksiniz başka çare kalmamış.. yönetici bu işi halleder gibi :)
Sorun olmaz sanırım. Kimin şikayet ettiğini soylemiyorlar diye biliyorum..Daha önce söyledik ama aynı işte. Polis çağırsak sorun olur mu diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?