Alt katta fuhuş yapılıyor diye şikayet edin direk ahlak masası gelip bassın
Hakediyorlar
Ablan diyor ki"babaa lütfen ev alırken yalıtıma dikkat edelim malum sevisen var sevismeyen var.." hadi evli olununca bu tür seslerin duyulmasını geçtim de ,, baban annen oturuyorsun alt kattan bir garip sesler hönk diye kaliverir insan ay.. direk travma bak gözüm seğeriyor :) büyük musunuz bilmiyorum da, "abla" yapma gözünü seveyim hangi birimiz hacı apartmanina tasinalim? :) sevişmek bu mu yahu?
Ablan diyor ki
Uykusuzluktan seyirdi o göz
Polemik olmasın.
Biz bekarları rahat bırakın.
Evin kirasını ödüyoruz
İster sevişiriz, ister film izleriz
Kıskanç kadınlara dert olmuş eve giren çıkan kadınlar.
İstemeyen gider, hacı apartmanında Yaşar.
Baş git eltili komşulu kısırlı sabah kahveli apartmana diyorum
Tüm bekarlar adına
Batıyoruz ya biz
Polise şikayet edinBu ses normal değil kadın resmen Doğum yapıyor öyle bir bağırma çağırma. Sinirlerim bozuldu
Polise şikayet edin
Kızlar alt katta bekar biri yasıyor evi otel gibi kullanıyor sadece kız atmak icin geliyor. Geldikleri zaman sabaha kadar aralıklı şey sesleri geliyor kızdan her çeşit ses duyuluyor salonda odalarda heryerden kızın sesi duyuluyor duvarlar da inçe herhalde. Lojmanda kalıyoruz ne yapabiliriz? Kime şikayet edilir bilmiyorum. Ders çalışıyorum tam derse odaklanıyorum ses artıyor kulak tıkacı dahi sesi durdurmuyor o kadar evin içinde yardım önerilerinizi bekliyorum
Bekarmis direk polisi arayın ahlaksız durum var diye. Ya kim ne halt ederse etsin kendine de bari sesini kıssın azcik. Ben de uyuz olurumKızlar alt katta bekar biri yasıyor evi otel gibi kullanıyor sadece kız atmak icin geliyor. Geldikleri zaman sabaha kadar aralıklı şey sesleri geliyor kızdan her çeşit ses duyuluyor salonda odalarda heryerden kızın sesi duyuluyor duvarlar da inçe herhalde. Lojmanda kalıyoruz ne yapabiliriz? Kime şikayet edilir bilmiyorum. Ders çalışıyorum tam derse odaklanıyorum ses artıyor kulak tıkacı dahi sesi durdurmuyor o kadar evin içinde yardım önerilerinizi bekliyorum
ben böyle bir not yazıp yan dairemin kapısına bırakmıstımEşiniz uyarsin olmazmi? Evli değilseniz bir erkeğe bu nasıl söylenir bilemedim
Bı not yazıp kapıya biraksaniz "sevişme sesiniz apartmanı rahatsız ediyor biraz sessiz olun" gibi çok mu kaba oldu
Kızlar alt katta bekar biri yasıyor evi otel gibi kullanıyor sadece kız atmak icin geliyor. Geldikleri zaman sabaha kadar aralıklı şey sesleri geliyor kızdan her çeşit ses duyuluyor salonda odalarda heryerden kızın sesi duyuluyor duvarlar da inçe herhalde. Lojmanda kalıyoruz ne yapabiliriz? Kime şikayet edilir bilmiyorum. Ders çalışıyorum tam derse odaklanıyorum ses artıyor kulak tıkacı dahi sesi durdurmuyor o kadar evin içinde yardım önerilerinizi bekliyorum
Sorun çözüldü mü peki:)ben böyle bir not yazıp yan dairemin kapısına bırakmıstım
Yatak odalarımız yanyanaydı dayanamadım yöneticinin agzından yazıp kapılarına bıraktım
aileydi bizimkiSorun çözüldü mü peki:)
Ya aile olsa kadınla konuşulur da ben erkeğe böyle bir şey diyemem altından ne manalar çıkarır,
Şimdiii toplu yaşama kuralları var öyle istediğin gibi çığlık atamazsın1Biz bekarları rahat bırakın.
Evin kirasını ödüyoruz
İster sevişiriz, ister film izleriz
Kıskanç kadınlara dert olmuş eve giren çıkan kadınlar.
İstemeyen gider, hacı apartmanında Yaşar.
Baş git eltili komşulu kısırlı sabah kahveli apartmana diyorum
Tüm bekarlar adına
Batıyoruz ya biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?