Alt katın bitmek bilmeyen sesi

Alt katta fuhuş yapılıyor diye şikayet edin direk ahlak masası gelip bassın
Hakediyorlar

Bence de. İnsanlar eve taşınmadan önce toplum kuralları dersi verilmesi gerekiyor yani. Nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum
Bu insanlar memur bir de. Anlayışsızlar

Ablan diyor ki
Uykusuzluktan seyirdi o göz
Polemik olmasın.

Ablan diyor ki
Uykusuzluktan seyirdi o göz
Polemik olmasın.

Ciddi olarak soruyorum siz rahatsızlık duymaz mıydınız? Tv sesini açtığınız halde duysanız veya kulak tıkacı taktığınız halde duysanız. Bu sadece o ses icin değil herhangi bir kavga sesi bile olabilir. Muhalefet olsun diye yorum yazmayın gerçekten bazı şeyler karşılıklı saygıdır. Apartmanda yaşama kuralları vardır. Hepimiz uymak zorundayız

Bunun bekarlikla ilgisi nedir? Niye hemen kendinizi grupluyorsunuz? Bu tarz gurultu yapan evli çiftlerde oluyor. Kimse bekarlar sevisemez ya da gurultuyu sadece bekar sevişenler yapiyor demedi ki. Alt kattakiler evli olsa da konu sahibi rahatsiz olurdu ve evli diye belirtebilirdi.

Lojmanda yapmaması lazım böyle şeyleri, kamu kuruluşu olduğu için yasak. Nerenin lojmanında kalıyorsanız oraya şikayet edin, mesela okula bağlı lojmansa meb e gibi.

Bekarmis direk polisi arayın ahlaksız durum var diye. Ya kim ne halt ederse etsin kendine de bari sesini kıssın azcik. Ben de uyuz olurum

Eşiniz uyarsin olmazmi? Evli değilseniz bir erkeğe bu nasıl söylenir bilemedim
Bı not yazıp kapıya biraksaniz "sevişme sesiniz apartmanı rahatsız ediyor biraz sessiz olun" gibi çok mu kaba oldu
ben böyle bir not yazıp yan dairemin kapısına bırakmıstım
Yatak odalarımız yanyanaydı dayanamadım yöneticinin agzından yazıp kapılarına bıraktım

Lojmanlarda yönetim kurulları vardır,direk oraya şikayet edebilirsiniz..
Uyarıyı alır tekrarlarsa atılır oturduğu evden..

Lojmanda oturanların durumları farklıdır.Lojman yonetimine başvurun çünkü bu şekilde ilk etapta uyarilicak devam ederse lojmandan cikarilmakla tehdit edilecektir.Pek çok lojmanın önceliği ailedir .Aile ile kalıyor gibi göstermek için anne babasını üstüne alıp bakmakla yükümlü gösterenler var.Esiniz komşuyu tanıyor,biliyordur.Ceksin kenara konuşsun erkek erkege.Sizin konuşmanız uygun degil

bırakın sevişsinciler size neciler gelmemiş mi konuya daha,ovv çok şaşırdım

lojmansa daha katı kuralları olur diye düşünüyorum,şikayet edin

ben böyle bir not yazıp yan dairemin kapısına bırakmıstım
Yatak odalarımız yanyanaydı dayanamadım yöneticinin agzından yazıp kapılarına bıraktım
Sorun çözüldü mü peki:)
Ya aile olsa kadınla konuşulur da ben erkeğe böyle bir şey diyemem altından ne manalar çıkarır,

Sorun çözüldü mü peki:)
Ya aile olsa kadınla konuşulur da ben erkeğe böyle bir şey diyemem altından ne manalar çıkarır,
aileydi bizimki
ben kargo posetıne koydum bilgisayardan yazıp cıktı aldım
paspaslarına bıraktım

evet cozuldu
çünkü her gece onları dınlıyorduk

sen de yazacaksan kamera vs dikkat et
el yazınla da yazma
cocuk cocuk rahatsız oluyorlar falan de ki tüm şüphe sende kalmasın

Şimdiii toplu yaşama kuralları var öyle istediğin gibi çığlık atamazsın1
Hepimiz, evimizde huzurlu oturma hakkı vardır 2
Benim çocuğum var biz türküz biraz edep
Ha illa bağıracam diyorsan sesini kıstırırız bir imzaya bakar evden atılman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…