Alt kattaki komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Merhaba sitede oturuyorum alt katımdaki komşum okumuş çalışan bir bayan oldukça güleryüzlü iyi biri. Şuan hamile kocası bagırıp çagırıp dövüyor çok üzülüyorum. Kadın hep aglıyor adamsa kadına olmadık küfürler ediyor. Eşim karışmayalım diyor. Neden kavga ettiklerini bilmiyorum. Ama kadını çok aşagılıyor. Kadınsa hep aglıyor. Çalışan bir bayan oldugu için samimiyetim yok. Neden kavga ettiklerini soramıyorum. Geçen yaz evlenmişler Kadına çok üzülüyorum sizce ne yapabilirim. Bugün çok kötü dayak seslerini duydum

Son düzenleme:
Polise şikayet etseniz anlarlar mi yazık günah ya

Esiniz neden bu kadar vicdansizca yaklasiyor bu duruma? Birakalim hamile kadini evire cevire dovsun mu diyor?
Bu kadın sürekli dayak yiyor hiç sesi çıkmıyor sadece aglıyor. İnanınki çok kötü oluyorum çok agır küfürler ediyor. Eşimle kavga ettim zaten bu durum yüzünden. Şuan kavga sesi gelmiyor.

kad
Birde kadın neden dayak yiyip sessiz kaldıgını çözemiyorum.
kadinlar kulubunu okuyorsunuzdur, yazdiginiza gore. burda oyle baslik acip sessiz kalanlar neden kaliyorsa o da ondan sessiz kaliyodur.
bebegim olacak diyodur, yeni evliyim ailem uzulek diyodur, iyiyken iyi kocacim diyodur, ozunde harika bi insan diyodur diyodur da diyodur. susmak isteyene bahane cok.

kadinin susma sebebini bilmiyoruz tabii.

polisi arayınca polis ihbar üzerine gelecek ancak kadın "yanlış ihbar" "şikayetçi değilim" vs şeyler söyleyince gerisin geri gidecekler mecbur.keşke kadınla bir iletişiminiz olsaydı.
Konuşmuyorum çok fazla komşulugumuz yok

Üzülüyorum çok kavga edip dayak yiyor ama yinede boşanmıyor onun karşı komşusuda tanımıyor onla konuştum oda aynısı diyor. Nasıl katlanıyor

Hay allah adam acimiyo bari siz aciyin yaa esinizle konusun oldurcek kadini bebeginj diyin yada samimi oldugunuz bi komsunuz yokmu ondan rica edin ben arayamiyorum aen ara bari deyin
herkes duyuyor bir Allahın kulu karışmıyor neden dayak yiyor diyip takmıyor

Böyle sorunlumuydu acaba hep keşke çocuk yapmasaymış daha anne karnında şiddet görüyor yazık kadında çaresizdir belki gidemiyordur gidecek kimsesi yoksa polis gelse ne olur

Bence bir daha boyle bir olay oldugunda siz polisi arayin.. Koskoca apartmanda kimin aradigini bilemezler, boylece olaya dahil de olmamis olursunuz. Kadin bir de hamile ya bebege birsey olsa

Allah yardım etsin çok üzüldüm, hiç bir insan hatta hayvan bile şiddeti haketmez , eşiniz neden polisi arattırmıyor gerekçesi ne ...
Keşke o yokken siz arayabılsenız...

Üzülüyorum çok kavga edip dayak yiyor ama yinede boşanmıyor onun karşı komşusuda tanımıyor onla konuştum oda aynısı diyor. Nasıl katlanıyor
oyle olmadigim/ olmadiginiz icin empati yapamiyoruz. sizi anliyorum. keske durmasa, calisan kendi ayaklari ustunde duran kadin..keske cekip gitse tukuruk bakterisi koca isimli hayvani terk etse..ama iste, bazen OZUNDE IYI BIRI diyorlar. bazen DEGISIR diye bekliyolar.. COCUKLA taclandiriyolar boyle serefsizleri yetmiyor...

belki kadin baska sebeple kaliyodur bilmiyoruz. keske kizin ailesini taniyor olsaydiniz, oze nodan arar gelin kizinizi kurtarin der kapardiniz teli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…