- 17 Aralık 2015
- 27.115
- 49.572
- 598
kendinizi onun yerine koyun hamilesiniz calisiyorsunuz dayak yiyorsunuzkadinin neden sessiz kaldigini bilmiyor ama konu sahibi. olasilik uzerine gormezden gelmesi dogru olur mu? belki kadin keske biri bana yardim etse diyodur?
kocasi karisma diyomus. kocasi da bi tuhaf. kocam doverde severde derse diyomus, belki demeyecek oyle. kadinin neden sessiz kaldigini bilmiyoruz ki? insallah kurtulur adamdan tez vakitte.
Annesinin yanında dövdü sesleri duyuyorum Eşim gördünmü gözünle diyor görmediğin şeyler hakkında yorum yapmakadinin neden sessiz kaldigini bilmiyor ama konu sahibi. olasilik uzerine gormezden gelmesi dogru olur mu? belki kadin keske biri bana yardim etse diyodur?
evet uzucu bir sey burda nezaman bir dayak konusu acilsa kadinin yedigi samarlarin sesi geliyo kulagima isterseniz sikayet edin esiniz bilmeden ama sonuc degisirmi bilmemBen etmek çok istiyorum ama eşim sürekli kızıyor karışma adam normal degil diyor bende hamileyim kadına gerçekten çok üzülüyorum
Evet bazı insanlar cesaret edemezkadinin neden sessiz kaldigini bilmiyor ama konu sahibi. olasilik uzerine gormezden gelmesi dogru olur mu? belki kadin keske biri bana yardim etse diyodur?
Bir daha duyayım edicem artık sıkıldım bu durumdan Şuan etsem bir mantıgı yok sesleri duyulmuyorevet uzucu bir sey burda nezaman bir dayak konusu acilsa kadinin yedigi samarlarin sesi geliyo kulagima isterseniz sikayet edin esiniz bilmeden ama sonuc degisirmi bilmem
kendinizi onun yerine koyun hamilesiniz calisiyorsunuz dayak yiyorsunuz
calismiyor olsa diyecegim ki kadin evden cikamiyor belki zor durumda gidemiyor adam kapiyi kitliyor telefonda yok
ama calisiyor evden cikabiliyor gitmek istese biz cozum arasa her turlu bir yolunu bulur degilmi?
Çözemiyorum bu durumu oturdugum yer lüks bir yer üstelik okumuş insanlar nasıl katlanıyor böyle dayagaBenim yan komşum boyuna dayak yiyordu. İki küçük çocuğu da var. O pigme boyuyla, onu bir dövesim vardı ki.
Neyse apartmanda ki herkes kocanız gibi düşünüyordu. Ama çığlıkları apartmanı inletiyordu.
Kapısına gittim. Polis çağırıcam, dövmeyi bırak dedim. Koca öyle birşey yok dedi. Karısını çağırdı yok bişey dedi.
Neyse ikinci kez yine gittim, aynı şey....
Üçüncüsünde baktım kadın yine yok birşey dedi. Bunun üstüne sesden şikayetçiyim. Yeminle polisi çağırcam yeter be diye bağırdım.
Aslında polisi aradım ama kadın şikayetçi olmazsa biz birşey yapamayız dedi. Bu aptal kadın için kaç kez uğraştım, hepsinde yok öyle birşey diyip inkar etti.
Tabi sesden şikayetçi olucam diye bağırınca ve üstüne üstlük çocuklarım korkuyor artık diyince yan evden ses gelmez oldu. Tırsmış olabilir.
Bazen kocayla kapıda karşılaşıyorum, omzuma anca geliyor, içimden bir çakasım geliyor ki sormayın. Pislik herif.
birde sunu soylemek istiyorum boyle durumlarda kocam kiziyor denmezBir daha duyayım edicem artık sıkıldım bu durumdan Şuan etsem bir mantıgı yok sesleri duyulmuyor
size ben kendi annemden bahsedeyim kisacahaklisiniz.. ama ben yine de kadinin o adami sevdigi icin orda kaldigina inanmak istemiyorum. cok uzuluyorum boyle insanlara kiziyorum da. oyuzden ugrasiyor ama kurtulamiyor diye dusunuyorum.
Kadınla adam dışarda normaller sarmaş dolaş.Kaç kere şikayet etmek için ugraştım eşim elimden telefonu aldı. Kaç kere küstüm eşimle bu durum yüzündenbirde sunu soylemek istiyorum boyle durumlarda kocam kiziyor denmez
orada bir hem cinsiniz zor durumda
bu bende olabilirim kizinizda annenizde sizde olabilirdiniz
sikayet etmek istiyorsaniz kocanizi dinlemenizi gerektirecek bir durum yok
hala evli mi anne babaniz? sizin adiniza cok uzuldum, bunlara sahit oldugunuz icin.size ben kendi annemden bahsedeyim kisaca
babam 18 sene yurt disinda kaldiktan sonra geldi 18 sene hic gormedik babam anneme simdi burda yazamayacagim bir cok iskenceyi yapmaya calisti
ben kanli bicakli oldum adamla resmen 19 yasimdaydim annemi inanin zorla avukata goturdum de kadin yine bosamadi sebebini duysaniz inanamazsiniz cok ailevi meselelere girmek istemiyorum ama bazilarinin kafasi cok farkli çalisiyor çoluğu cocugu gozleri gormuyor
Zulme sessiz kalan, dilsiz şeytandır diye buyurmuştur, peygamber efendimiz
babam aslinda baba dememde burda kimden bahsettigimi anlamaniz icin kullaniyorum öldühala evli mi anne babaniz? sizin adiniza cok uzuldum, bunlara sahit oldugunuz icin.
annenizin arkasinda durdugunuz halde bosanmamasi...
insallah kendi hayatinizda mutlusunuzdur.
bu da aslinda "cocuklar var babasiz kalmasinlar diye katlaniyorum" diyenlere ders olmali. cocuklar boyle aile istemiyor acik ve net.babam aslinda baba dememde burda kimden bahsettigimi anlamaniz icin kullaniyorum öldü
ben sahit olduklarimdan cok benim katil olma evresine gelmeme ragmen bosanmamasina daha cok uzuldum
kendi hayatimda mutluyum ama iate gecmis gecmiyor
buraya hergun bastan sona bunlari yazip yazip siliyorum bir gun cesaret edersem acacagim bir konu ama yaz yaz bitmiyor iste yazarken ben bunaliyorum
Edicem zaten inanki etmeyede kalktım. Telefonu elimden kaç kere aldıBen de simdi onu yazacaktım. Kadın ister kocasının koluna girsin ister sarılıp opsun bi insan eziyet edildiğini duyuyorsa polise bildirmeli
Tekrar söylüyorum tekrar olursa aramazsanız bana özelden adresi atın lütfen o binaya misafirlige gittiğimi sesleri duyduğumu söylerim siz de karışmamış olursunuz
Edicem zaten inanki etmeyede kalktım. Telefonu elimden kaç kere aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?