Alt kattaki konfeksiyon

Valla avrupa olsa insan ugrasir ama Türkiye de Ben korkarim Abi kac komsu kavgasi kanli bitti daha hamile degilsin tasin ne geregi var hir gür olsun

Degmez tasin
Ben de istiyorum ama taşınırsam geçim çok zor olur kaldım iki arada bir derede. Çocuk istiyorum masrafı çok zaten sürekli doktora gidip geliyorum karttan yiyoruz bir de kiranın altına giremeyiz şu an çok zor. Hır gür olmasın diye de susmak gerekiyor insan onu da yediremiyor cimere yazacağım ama en mantıklı fikir o

Onlarda kiracıysa belki çıkarttırabilirsiniz ama bidaha asla muhattap olmayın polisle işinizi halledin Allah kolaylık versin çok zor
Evet kiracılar şimdi cimere yazacağım inşallah oradan sonuç alırız. Bina sahibi düşünmüyor ki zararı olur mu olmaz mı herkes parasına bakıyor bizim başımıza bela ettiler bunları

Allah yardimciniz olsun Ülkeyi bu Hale getirenler utansin diyecem de hülloogg diyip saldiriyorlar

Maalesef var böyleleri.Bizim de benzer bir durumumuz var.Yanda ve karşımızda var tekstil.Ozellikle karşımızdaki çok ses yapıyordu.Mal indiriyorlar mesele yukarıdan kamyona fırlatiyorlar.Bagira bağıra konuşmalar.. Çok kez el değiştirdi .Eskisi gibi ses olmuyor.Ama yazın kapıları açık bırakıyorlar bütün mahalle müzik dinliyor son ses.Yani bir onlar değil herkes yapıyor çok sesli mahalle korosu burasi Yandakiler de öyleydi onları uyarınca sustular.Allah sabır versin .

Böyle insanlarla uğraşmak çok zor gerçekten sitelerde de kimsenin bir şeye el atmaması konusuna da katılıyorum kimsenin umrunda değil. Siz bireysel şikayette bulunun o zaman cimer'e. Tahmin ederler ama yine de sizden emin olamazlar. Apartman altında o şekilde üretim yapan bir yer açmak yasak. Kesinlikle cimer ile çözün bi durumu, bu insanlarla yüz yüze ne siz ne eşiniz muhatap olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…