- Konu Sahibi acembuselik
-
duvarlariniz çok ince belli ki bizimde öylegece gündüz pek fark etmiyor aralıklarla kahkaha kapı çarpma yavrum diye bağırıp kahkahaya boğulma gibi garip huyları var haa bi de kedim çok koşuyomuş çok ses gidiyomuş gece zor uyutuyomuş çocuğu ilk geldiğinde böyle demişti ahhahakendi sesinden haberi yok heralde kedimin pati sesi uyandırıyomuş bebeği
duvarlariniz çok ince belli ki bizimde öylebenim salonumla komşunun yatak odası duvarı bir gece biz oturuyoruz onlar yatmış oluyo mecbur ses oluyo mesela yapicak bişey yok bende çok sesli gülerim herkesin gulmesi konuşması değişik. Ama kendi de ses yapiyoken size konuşması saçma olmuş biz komsumla biliyoruz duvarlar çok ince yapıcak bişey yok o yüzden kimse birbirine bişey demiyor :)
Allah kolaylık versin canım.
Ne kadar zor ve sinir bozucu olduğunu çok iyi biliyorum.
Ben de hemen hemen seninle aynı durumdayım.
Hem alt katım hem üst katım sağolsunlar 5 aylık hamileyim sinirden ağlatıyorlar.
Kaç kere kapısına çıktık, tavana vurdum, yöneticiyle konuştum ama yok. Anlamıyorlar.
Polis çağırıcağımı söylediğimde ev sahibi bizi evden çıkarmakla tehdit etti, neymiş efendim sitenin adı kirlenirmiş.
Allah'tan yazın sonunda çıkıcaz bu evden.
Sende özellikle gece geç saatlerde çok ses gelirse polisi deneyebilirsin. Ceza kesiyorlar. Belki gözü korkar saygısızın.
Ahahaha aay bayilirim boyle inatlasmalara:):)) O kahkaha atinca sizde atin! O bagirdikca sizde bagirin:):) Bazen benim gicikligim tutar yaparim boyle komik oluyo
Doğru gerçi oda var benim 2 taneler alt komsumun cildirmasi lazımdı o zamancanım dese ki bağırman geliyo kapı çarpıyosun şu bu yok neymiş ayak sesi geliyomuş minnacık dört pati bi bebeği uyandırmaya yetiyosa ben doğum yapınca benim çocuk uykusuzluktan ölcek heralde :)
Doğru gerçi oda var benim 2 taneler alt komsumun cildirmasi lazımdı o zaman
Ben biriyle öyle çok fena kavga etmiştim tam ders çalışıyodum ertesi gun finalim var deli gibi bagiriyor bikere uyardim ders çalışıyorum biraz sessiz olsan diye olur dedi devam etti bende o sinirle kalktim deli gibi tepinip sus artık diye bağırmaya başladım aşağı güm güm ses gitmişben o zaman daha yeni tanıştık hem de ben ona günaydın dediğimde bunu demişti o şokla tamam dedim girdim evime ama dün geceki olaydan sonra keşke bende o zaman deseymişim kısık sesle konuşsan uyanmaz diye dedim
Ben biriyle öyle çok fena kavga etmiştim tam ders çalışıyodum ertesi gun finalim var deli gibi bagiriyor bikere uyardim ders çalışıyorum biraz sessiz olsan diye olur dedi devam etti bende o sinirle kalktim deli gibi tepinip sus artık diye bağırmaya başladım aşağı güm güm ses gitmişSonra geldi bana bide yuzsuz yuzsuz apartman burasi ne tepiniyosun dedi çok zor apartman gerçekten sende tepin en iyisi onun tepesinde kediyle beraber koş
bende inatlaşcam buradaki aldığım destekle :)) bi daha tavana vurursa tepesinde zıplarım bende artık ahahhaiyice çileden çıkardılar bunlar ya
sizinkide fazla düsünce canım kendi evimde kiracı rolu oynayamama yani istedigim saatte acarım makineyi adamın isi ne saatte olursaaynen ben gece tık tık olmasın diye terlik bile giymem ama işte ince düşünceli olmamak lazım demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?