Alt komsu benden bikmis

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
Hanimlar merhaba,
Bu eve 4 ay once tasindim. Oglum astim hastası hali seremiyordum. Bina yalıtımı cok kotu asagidaki oksuruyor odanin hangi kosesinde oldugunu bile duyabikiyorum.
Az once ust komsu caya çağırdı çıktım. Dun kizinin sesini duydum ağlıyordu vs dedi olabilir dedim. Neysr gecen benim alt komsuyla karsilasmis cok gürültü yapiyormusuz kizi ders calisamiyormus vs vs. Cok bozuldi moralim cocuklari cok sıkıyorum ama elinden lego dusse ses oluyor. 5 dak oturdum esim gelmis dedim indim bir sinirle halıları serdim tekrar. Artik telefonunu acmak istemiyorum gidip gelmek de istemiyorum.

Neyse asagi ses gitmesini engelleyecek bir öneriniz var mi bana, kimseyle bu konufa yüz goz olmak istemiyorum

Evet binalar eskisi gibi değil.Yalıtımlar yetrsiz.Binalar kağıt gibi ses geçirio.Çok fikrim yok ama odalar için yalıtım yapan malzemeler satılıor.İnternetten araştırabilir şehrindeki dükkanlardan temin edeblrsn sanırım en iyi çözüm bu.Çocukları kısıtlama sanırım yanlş olur.

Kiraciyim kendi evimi satip kiraya geldim cocuklarin okuluna yakin olayim diye.
Anyibakteriyel hali ise yaramiyor cunku mite bakteri degil ve kahrolası miteler tum tekstil yüzeylerinde cogaliyor. Oglum 15 29 dakika kusana kadar oksuruyor kriz anlarinda. Ve ben.malesef halilari tekrar serdim. Bu arada coxuklarim gun boyu kreste aksm 9 da yataktalar.buna ragmen cok sikayetcilermia benden

geriye tek secenek alt komsuya cici davranmak olacaktir. cocugunuzun sihhati icin komsuyu pohpohlamak, arada ufak hediyelerle gunu kurtarmak en iyi secenek.

Oyun matları var antibakteriyel biraz pahalı ama cocuklarınızın odasına koysanız güvenli bölge olur. Komsunuz sa haklı aslında benim 2 kat üstümdeki komsunun cocukları sürekli güreşiyor gece gündüzleri yok her gün her gün o kadar can sıkıcı ki

Komsuyla da tanistik sayılmaz aslinda ilk tasindigimizda geldi bana banyoyu yikamazsaniz sevinim su geciriyor dedi kac ay oldu hic yikamadim sildim. Beni ust komsuya söylemesine bozuldum aslinda. Ust komsum da her firsatta ses geldi demeai sinirimi bozuyor. Kendi kizi evde paten kayarmis oyle buyutmus ben asla izin vermem boyle bir seye. Ama en.buyugu 5.5 yasinda 3 cocugum var illaki ses oluyor

Tabiki hakli ama bina cok kotu. Onun liseye giden oğlu telde satis yapiyormus ne bagirislar ne kufurler.

bebegim kucukken ve uyku sorunu oldugu donem, yalitimin sifir oldugu bir binada ust kattakiler yuzunden her aksam kafayi yemekten, sonunda nur topu gibi hic gecmeyen bir bas agrisina sahip olmustum o donem.cok zor gercekten halida yoksa dusenemiyorum bile sizde haklisiniz komsunuzda hakli..astim rahatsizligi olanlar icin halilar var bildigim kadariyla insallh bir an once iyi bir cozum bulursunuz oglunuzada gecmis olsun benimkindede baslangici gorulmustu zor bir hastalik allh sifa versin beterinden korusun

Astım hastaları ıcın ozel halı var
Kreslerde yere serılen oyun halılarıda var
Kilim bıle olur
Sızınde ust katdan sureklı ses gelse sızde rahatsız olursunuz ınsallah bı an evvel sorun cozulur

kilim serin.

benim de alerjik rinitim var.

odamda kilim kullanıyorum 2-3 ayda bir makinada yıkıyorum. sıkıntı yapmıyor.

ikeada vs geniş kilimler var ya da parçalı alıp yere yapıştırın hem sıcak tutar. hem sesi engeller.

bi de plastik terlikler var yumuşak baya onlar hiç ses yapmıyor aile boyu alın.

mobilya çekmek ses yapar bi de.

kızı çalışıyorsa zorlanıyordur hakkaten. biraz dikkat edin

mitelar 60 derece yıkamada ölür ben kilimleri 30da yıkatıyorum ama sağlam kilim bulursanız dayanır diye düşünüyorum ayda bir 60da yıkatırsınız çok kötüyse durumu oğlunuzun.

bir de kreşin de dikkat etmesi gerekiyor, gün boyu alerjenleri alıyordur semptomları gece çıkıyordur. kreşin temizliği halısı vs daha önemli

Evimde halı yok

Oğlum da gürültülü bir çocuk alt komşum tatile mi gittiniz dedi bir ara da güldük Nasıl duymadın koştur koştur yaşadığımızı diye

Evde ses olmayınca konuşmalar bile duyuluyor da kendi ses içinde olunca duyulmuyor

Özen gösterin ama tüm ev halı kaplanamaz ki

Şu tarz bir yer döşemesi yaptırabilirsiniz belki

Eklentiler

• IMG_1105.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 60
Gorseldeki urunlerden alayım insallah ise yarar,esimden az destek alsam tekrar ev tasiyacak moddayim i derece yani

Oglunuzun alerjisi var ise halı kullanması sakıncalı olabilir ama yanlis okumadiysam 3 cocugunuz var ve alt kattaki komsunuz için çok ama çok zor. Çözüm bulmalisiniz hali sizde çözüm olmayabilir ama alti croslite taban olan terliklerden alirsaniz cocuklariniza onlar çok ses cikarmiyor yada baska bir terlik ayakkabi ses cikarmayan türden bulmaya calisabilirsiniz. Ust komsudan ceken biri olarak onun icinde cok zor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…