Hanimlar merhaba,
Bu eve 4 ay once tasindim. Oglum astim hastası hali seremiyordum. Bina yalıtımı cok kotu asagidaki oksuruyor odanin hangi kosesinde oldugunu bile duyabikiyorum.
Az once ust komsu caya çağırdı çıktım. Dun kizinin sesini duydum ağlıyordu vs dedi olabilir dedim. Neysr gecen benim alt komsuyla karsilasmis cok gürültü yapiyormusuz kizi ders calisamiyormus vs vs. Cok bozuldi moralim cocuklari cok sıkıyorum ama elinden lego dusse ses oluyor. 5 dak oturdum esim gelmis dedim indim bir sinirle halıları serdim tekrar. Artik telefonunu acmak istemiyorum gidip gelmek de istemiyorum.
Neyse asagi ses gitmesini engelleyecek bir öneriniz var mi bana, kimseyle bu konufa yüz goz olmak istemiyorum
Tabiki hakli ama bina cok kotu. Onun liseye giden oğlu telde satis yapiyormus ne bagirislar ne kufurler.Oyun matları var antibakteriyel biraz pahalı ama cocuklarınızın odasına koysanız güvenli bölge olur. Komsunuz sa haklı aslında benim 2 kat üstümdeki komsunun cocukları sürekli güreşiyor gece gündüzleri yok her gün her gün o kadar can sıkıcı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?