Alt komsu benden bikmis

Kendi evinse eğer dış cephe köpüklerinden tabana döşet üzerine parke kaplat hem ısı hem ses yalıtımı olur halınıda serdinmi tek çocuk odasınada yapabilirsin oğlunda sadece çocuk odasında oynar başka bişey gelmedi aklıma

Kusura bakmasın o Zaman bıraz dişini göster pasif olunca herşeyle ezmeye çalışıyorlar biz ilk gün geldik taşınıyorum dedikte biri indi ben burda düzen kurdum vs dedik yaşlı babamda var terbiyesizlik yapmadım ertesi gün öğlen zile basıyor arabanızı oraya çekmeyin ev de bizim arabam seni niye rahatsız etti dedim arabası Yok araba karşıda 3. Katta ezecek yani kovdum bizim kayın var iri yarı haber salmış mahallenin yarısı bizim diye şimdi korka tırsa geçiyor buradan yoksa herşey batacaktı ok çok gürültü yapılmaz kocam kapı bile rahatsız edecek diye gece tam kapatmıyor iç kapıları ama herşeye de şikayet edilmez edilirse de usülü vardır

Mitelara benim de alerjim var. Halı sermeyin. Aşağıya inip konuşmanızı öneririm. Biz elimizden gelen hassasiyeti göstereceğiz ama halı seremem durum böyle böyle diyebilirsiniz. Onun çocuğu ders çalışamıyorsa sizinki nefes almaya çalışıyor çünkü

Çocuğunuzun oyun oynaması için spor yapılan halılar var ya adını hatırlayamadım onlardan alabilirsiniz üzerinde oynar lego araba vs.

Üst konsun alt komsunla ağız birliği yapmış. Haberim yokmuş gibi anlat sebastia ☺ siz en iyisi normal davranın hastalık bu.

Su an alt komsumun lise cagindaki oglunun sesine uyandım. Telefonda konusuyor yine. Sanirim ben fazla ince dusunuyorun bu aile ivin. Ve ben alttan aldıkça ustume gelecekler kesin.

40 dakia oldu ve hala devam ediyor

Bu saatte bile rahatsız ediliyorsunuz, öyle ki sese uyanıyorsunuz. O kadar ince düşünmenize gerek yok bence. Üst komşunuzla bir dahaki görüşmenizde bu durumu dile getirin. O kadar hassaslarsa kendileri de dikkat edecekler.

Bir de miteları azaltan temizlik robotları var. Annem kullanıyor arada ben de alıp temizlik yapıyorum ve gerçekten de daha rahat nefes alıyorum. Koltuklarınızı, yatağınızı, odanızın havasını bile temizleyebiliyorsunuz. Astım hastaları için birebir. Biraz pahalı ama değer. Bir düşünün bence.

Misal şu:

Bence burda çözüm alt komsunuza inip konuşmanız üst komşuma söylemişsiniz bana niye söylemediniz kırıldım sonra çocuğunuzun durumu açıklayıp söylemeniz ayrıca oglunuzun gece yarıları konuşmasına uyanıyorum şikayetlerinizi dile getirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…