- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
Gece tuvalete kalksalar kapıları çarparak kapatıyorlar. Uykudan uyanıyorum. Ben de anlamıyorum insanları.ben de üst ve yan komsudan bıktım
her yere halı sermemıs ust komsu cocugu yerlere bişiler atıp duruyor. benım bebegım onların sesınden uyanıyor.
kaç defa uyardım.
cocuga elbette laf dınletemezsınız ama sesı azaltabılırsınız. onlarda cocuk var mı? ya da yaşlı?
biri benı uyarsa cok dikkat ederım. misafir bile olsa evde ve saat baya gecse onları da uyarırırm. insanları anlamıyorum illa kavga etmek gerek. cocuguna uyku duzenı olurturamamısGece tuvalete kalksalar kapıları çarparak kapatıyorlar. Uykudan uyanıyorum. Ben de anlamıyorum insanları.
Bizde de nedense tüm apartman sakinleri dış kapılarını şöyle eliyle sallayıp güm diye kapatiyor kimse kapı kolu kullanmıyorGece tuvalete kalksalar kapıları çarparak kapatıyorlar. Uykudan uyanıyorum. Ben de anlamıyorum insanları.
biri benı uyarsa cok dikkat ederım. misafir bile olsa evde ve saat baya gecse onları da uyarırırm. insanları anlamıyorum illa kavga etmek gerek. cocuguna uyku duzenı olurturamamıs
cocuk gece oturuyor.komsular yuuznden cocugu gec yatırıyorum
ben de biz de mı gariplik var diye düşünüyordum. Ben kavga etmek zorunda kaldım maalesef. O da iyi olmuyor. Sürekli karşılaşıyoruz. Karşı apartman onların aile apartmani. Altimda da akrabaları oturuyor. Orada toplanmıyolar gelip altında toplanıyorlar. Sinir oluyorum. Su an bile gürültüden uyunacak gibi değil. Görgü farklı bir şey.Bizde de nedense tüm apartman sakinleri dış kapılarını şöyle eliyle sallayıp güm diye kapatiyor kimse kapı kolu kullanmıyorbizim tokmak tıkırdıyor.
aynen şuan üst komsuda mısafır ve baska cocuklar var. ses ve gürültü gelıyor. cocuk 2 kere onlara, 1 kere yan komsuya uyandı. onlarda eve ınsan gıbı gıremıyorlar, kapıda kocasıyla konustuben de biz de mı gariplik var diye düşünüyordum. Ben kavga etmek zorunda kaldım maalesef. O da iyi olmuyor. Sürekli karşılaşıyoruz. Karşı apartman onların aile apartmani. Altimda da akrabaları oturuyor. Orada toplanmıyolar gelip altında toplanıyorlar. Sinir oluyorum. Su an bile gürültüden uyunacak gibi değil. Görgü farklı bir şey.
Yahu çocuğun sağlığından önemlisi var mı? Yazık yavrum bir de helak olacak. Hemen kaldırın halıları. Ince kilim ve pofuduk terlikler belki yardimci olur biraz. 3 günde bir makinada yıkanacak şekilde ayarlayın. Birşey derlerse de saydirin.Kiraciyim kendi evimi satip kiraya geldim cocuklarin okuluna yakin olayim diye.
Anyibakteriyel hali ise yaramiyor cunku mite bakteri degil ve kahrolası miteler tum tekstil yüzeylerinde cogaliyor. Oglum 15 29 dakika kusana kadar oksuruyor kriz anlarinda. Ve ben.malesef halilari tekrar serdim. Bu arada coxuklarim gun boyu kreste aksm 9 da yataktalar.buna ragmen cok sikayetcilermia benden
En azından gitme durumunuz var. Bizim kendi evimiz ve borcunu ödemeye devam ediyoruz. Ama o kadar rahatsız oluyorum ki biraz imkanımız olsa çıkacaz evden. Hatta kiraya mı ciksak diye bile düşündük.aynen şuan üst komsuda mısafır ve baska cocuklar var. ses ve gürültü gelıyor. cocuk 2 kere onlara, 1 kere yan komsuya uyandı. onlarda eve ınsan gıbı gıremıyorlar, kapıda kocasıyla konustu
içeri girdi orda yuksesk sesle devam ettıler. baya beddua ettım
sabredıyorum ama bı gün fena olacak. ev alıcaz
sırf o yuzden cıkmıyorum bu evden
Kiraciyim kendi evimi satip kiraya geldim cocuklarin okuluna yakin olayim diye.
Anyibakteriyel hali ise yaramiyor cunku mite bakteri degil ve kahrolası miteler tum tekstil yüzeylerinde cogaliyor. Oglum 15 29 dakika kusana kadar oksuruyor kriz anlarinda. Ve ben.malesef halilari tekrar serdim. Bu arada coxuklarim gun boyu kreste aksm 9 da yataktalar.buna ragmen cok sikayetcilermia benden
Ne güzel ya böyle düşünceli insanlar görmek.
Antibakteriyel halılar işinizi görebilir
Benim alt kat ve üst kat sabah akşam faal durumdalar. hele ki dün akşam gülme sesleri 3 saat kesilmedi bir de apartman içinde de çok ses yapıyorlar nasıl rahatlar anlamadim her şeyi duyuyoruz ve gerçekten çok can sikici derken saaak diye kapı kapandı pufff.
Çok garipler.Yaa sorma bizim üst kattaki sabah 6.45 de ise gidiyor. Kendi uyanıyor ya sabahın kör vaktinde apartmanda insanlar uyuyor diye hırsından dan diye sabahları kapıyı kapatıyor. Ben de heh diyorum sabah 6.45 olmuş. Dönüp sonra mışıl mışıl kaldığım yerden devam ediyorum. Karşı dairem de kız da 7.15 gibi çıkıyor çoğu zaman uyanıksam duyuyorum değilsem duymuyorum. İnsanlar çok garip.
Sabahın köründe işe gidiyor diye erkenden tak!tuk!küt! şeklinde bilhassa çıkarılan sesler, yere sertçe(öküzümsü) atılan eşyalar, sertçe (yine öküzümsü) kapatılan balkon kapıları, merdivenlerden bilhassa topuklarını vura vura inmeler, gece yarıları makine çalıştırmalar, bina kapısını aralık bırakmalar (hırsızlara karşı kapatılması özellikle ve sürekli belirtildiği halde), çöp poşetlerini suyunu akıta akıta indirip sonrasında temizlememeler, kaç kez uyarılmalarına rağmen o pis tutam tutam saçlarıyla dolu halıları kilimleri kafalarına göre her yerden cam mı açıkmış, çamaşır mı asılıymış umurlarında olmadan paat paat silkelemeler, ayağına kadar gidip uyardığında da özür dilemesi bile gerektiği halde kapıyı yüzüne taak diye kapamalar, bir de salak salak seni saygısızlıkla suçlamalar, misafirleri geldiğinde evin düğün düğün salonundan farksız olması, işte bunlar hep hanzoluk...
Konu sahibi kusura bakmayın, konunuzu sabote etmek gibi olmamıştır umarım fakat gördüm mü bir komşu konusu dayanamıyorum, hatta ben de çok kez konu açmayı düşünüp düşünüp vazgeçtim. Felek kimine sizin gibi duyarlı komşular verir kimine de benimkiler gibi kelek kafalı komşular
Elinizden gelen önlemleri aldıktan sonra, size bir şikayet söylediklerinde siz de onların kini söyleyin ve öne çıkarın. Savunmaya geçmeyin, onları bastırın çünkü kendileri söylediğiniz kadarı ile sütten çıkma ak kaşık değiller bu konuda. Ör: Çocukların sesi yüksek geldi dediğinde sizinde kızın şunları çok geliyor veya sizden de gürültü geliyor, alt komşu rahatsızmış sesinizden dediğinde, onun oğlunun çok gürültülü ve küfürlü konuştuğunu, direk evinizde yankılandığını buranın aile apartmanı olduğunu ve çokkk rahatsız olduğunuzu bastıra bastıra söyleyin.Komsu hakli olabilir tabi ama kendileri cpk sessiz bir aile degil.liseye giden kocaman oglu telde oyle bir konuşuyor ki butun kufurlerini soylediklerini duyabikiyorum.madem ses konusunda bu kadar hassas neden ona engel olmuyor. Kiraciyim ve yeniyim diye boyle yapıldı ve ust komsum hic masum degil. Onunla ciddi mesafe koyacagim. Her gun kahve icmek istiyot ama dusunuyorum her gorusmemizde canimi sıkacak bir sey söylüyor.
Alt komsuyla da konussam mi konusmasam mi bilemedim. Gorusursem telefonumu vereyim diyorum rajatsiz oldugunda tavana vurmasin arasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?