Alt komsu benden bikmis

Kiradaysanız eğer tek katlı bir yere taşının madem.Oğlunuzun sağlığı daha önemli sonuçta.

Hadi diyelim astim hastaligina uygun bir hali kilim vs kapladiniz. Tamam oyuncak dusunce ses cikmaz belki ama binalarin yalitimi o kadar kotu ki su an yan komsum tel de konusuyor evimde tv acik yinede duyuyorum.

Aksamlari alt komsumun esiyle cocuklariyla yaptigi sesler geliyor. Haliyle bizim butun ses de onlara gidiyor.

elimizden geldigince dikkat edecegiz tabiki. Yine de birbirimizi komsu olarak idare etmek zorunda oldumuzu da unutmayalim

Kreş
Kreşteki halılar nasıl ? orada astım krizi tutmuyor sadece evde mi tutuyor ?

Kreste hali.hic yok heryer parke. Sadece spor odalarinda mat gibi bi sey var.

bence çocuğunuzun sağlığı herşeyden önemli sizi anlıyorum bende 2010 yılında beri evde oksijen kullanıyorum komşun çocuğun durumu biliyor mu

Internetten arastirmanizi tavsiye ederim evlerde zemin icin ne yapilabilir diye.Biz duvar kağıdı yapmıştık o da bir yalıtım bizim daire için.Komşunuzu çok iyi anlıyorum,bizim de yalıtım berbat.Üst komsu vileda yaparken bile yere sürtme sesi geliyor,yürüme sesleri bile geliyor,tv izlerken konuşmalar cok net duyuluyor vs.Bende de astım var,özellikle geceleri çok öksürüyordum,üst komşumuz cok arsiz olduğu için topukla yere vuruyordu yatak odasından.En azından siz çok duyarlisiniz..Keşke herkes sizin gibi olsa...

Biz gürültüden uykudan uyaniyoruz bazn ust komşunun sesinden . Pazar ; temizlik günü hanımefendinin saat 8 9gbi başlıyor süpürgeyle viledayla çocuğu da hiç durmuyor .. çözüm aramanz çok güzel aslında ama komşunun durumundaym şuanda nasil sinirlerm bozuluyor anlatamam. O kadını da anlamaniz gerek çözüm bulabilirsiniz insallah

Mesela biraz önce sinirlerim bozuldu sabret gidiceksin dedim kendi kendime..Çocukla babası resmen güm pat güreş tutuyorlar herhalde,salon tavanı yıkılacak zannettim Sesten tv duyulmuyor o derece.Ne kadar düşüncesiz insanlar var ya

Apartmanda oturup da ses gelmemesini beklemek cok sacma birsey.. Evlerin yalitimi ortada. Bende ust komsunun sesini, bebeklerinin gece aglamasini duyuyorum.. Benimki de dun epey agladi ona keza. Ne yapalim simdi.. Karsilikli sikayetci mi olalim. Evimizde tip oyunu mu oynayalim. Ustumuzdeki buyuk cocuklar oyle bir zipliyor ki yemin ederim tavan cokucek diye korkuyorum.. Ama sikayetci miyim degilim..
Bizde sus pus oturmuyoruz, cocuk buyuyunce kosturacakda.. Ne yapalim yani..
Bence cocugunuz sagligini dusunun kusuyor krize giriyor diyorsunuz..
Deger mi? Evladinizin durumunu anlatin, anlamazsa kendi bilir..
Buarada gecen gece dedigim gibi komsunun bebeginin aglamasina uyandik esimle. Rahatsiz olmak ne demek, bi kapisini mi calsak, birseye ihtiyaci var mi acaba diye dusunduk.. Ne kadar anlayissiz bir toplum olduk.
Balkondan hali silkeleseniz saygisizliktir yanlistir anlarim ama bunda abest bi durum olmadigi surece rahatsiz bile olsa uyarmasi sacma. Cocuklari zincire mi baglayalim yani..
Gece kopek sesi geliyor sokaktan, insanlar komsusunun kopegi havlasa bi ton sikayet edecek.. Nedir bu psikoloji anlamiyorum..

Valla bazende abartıyorlar sanki
Üst katımdaki gundyz ses olunca tak tak vuruyor
Benim bildiğim gece sese sorun edilir gündüz deil
Ben onlar sabah akşam ev süpürunce ses geliyor bişey demiyorum ne diyecem evin supurulmedine
Boşver konuşsun dursun beğenmeyen taşınır gider özel ev alır

Halilarin ustune ortu serseniz akrabamizindq oglu astim nevresimden ortu diktirmis halilarina onlari seriyo

Hekiminize bir sorun, cocugunuz icin onerebilecegim türde halı kilim tekstil malzemesi var mıymış.

Gürültülü evde yasamak gercekten sinir bozucu. Benim alt komsum mesela, illallah ettiriyor.

Eger sorun eden komsulariniz varsa cozum bulmaniz zor acaba alt kat ile dairelerimi degisseniz asagidan yukariya o kadar cok ses gitmez en azindan yere bisey dusmesi yurunmesi kosulmasi sorun olmaz , hayat devam ederken sessiz ne kadar olabilirsinizki ne kadar dikkat etseniz cocuk bu ayrica misafir gelse biraz daha ses olur ,,,Allah yardimciniz olsun ,,,zor bir durum

Aynen hadi cocugunu idare ettik kendileri de hiç dikkat etmiyorlar balkondan bir çamaşır çirpisi var sanarsn koca halı cirpiyo sabah erkenden temizliğe başlıyor deli oluyorum benm esimde tv sesini fazla acsam az kis ust kattakiler rahatsız olur diyo bende " ses gider mi " deyip daha çok açıyorum

Yazında balkon kenarını suyla yıkıyor aşağı su geliyor deliriyorm ev sahibi almanyada gelsn ona söyleyeceğim

Ne yaparsanız yapın rahatsız olmak için bir bahane bulacaklar gibi .
Ben de alt kat komşumuzdan" hızlı yürüdün.yere kapak düşürdün ,öksürdün,ağladın "şikayetleri çok duydum abartısız aynen bu şekilde . hatta bir gün hışımla geldi bıktım senin çocuklarından dedi saat 12.30 cocuklar okulda.gel teyze gel hangi çocuklar bak , oyuncak çocuklar mı?demiştim yüzündeki afallama paha biçilmezdi
Hatta katları değiştirelim siz buraya taşının bile dedim .Nafile ....
Yere döşenecek mantar şeyler var .lakin pahalı da olur kiracısıniz da .En makul olanı karşılıklı konuşma anlayış talep etmek .umarım başarısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…