Kreşteki halılar nasıl ? orada astım krizi tutmuyor sadece evde mi tutuyor ?Kiraciyim kendi evimi satip kiraya geldim cocuklarin okuluna yakin olayim diye.
Anyibakteriyel hali ise yaramiyor cunku mite bakteri degil ve kahrolası miteler tum tekstil yüzeylerinde cogaliyor. Oglum 15 29 dakika kusana kadar oksuruyor kriz anlarinda. Ve ben.malesef halilari tekrar serdim. Bu arada coxuklarim gun boyu kreste aksm 9 da yataktalar.buna ragmen cok sikayetcilermia benden
Su an tasinmam cok zot daha 4 ay oldu depozitosu emlakci kom. VsKiradaysanız eğer tek katlı bir yere taşının madem.Oğlunuzun sağlığı daha önemli sonuçta.
Kiraciyim kendi evimi satip kiraya geldim cocuklarin okuluna yakin olayim diye.
Anyibakteriyel hali ise yaramiyor cunku mite bakteri degil ve kahrolası miteler tum tekstil yüzeylerinde cogaliyor. Oglum 15 29 dakika kusana kadar oksuruyor kriz anlarinda. Ve ben.malesef halilari tekrar serdim. Bu arada coxuklarim gun boyu kreste aksm 9 da yataktalar.buna ragmen cok sikayetcilermia benden
Çok mantıklı..astim hastalari icin olan antibakteriyel-alerjik halilar var, onlardan almayi deneseniz?
Mesela biraz önce sinirlerim bozuldu sabret gidiceksin dedim kendi kendime..Çocukla babası resmen güm pat güreş tutuyorlar herhalde,salon tavanı yıkılacak zannettimBiz gürültüden uykudan uyaniyoruz bazn ust komşunun sesinden . Pazar ; temizlik günü hanımefendinin saat 8 9gbi başlıyor süpürgeyle viledayla çocuğu da hiç durmuyor .. çözüm aramanz çok güzel aslında ama komşunun durumundaym şuanda nasil sinirlerm bozuluyor anlatamam. O kadını da anlamaniz gerek çözüm bulabilirsiniz insallah
Aynen hadi cocugunu idare ettik kendileri de hiç dikkat etmiyorlar balkondan bir çamaşır çirpisi var sanarsn koca halı cirpiyo sabah erkenden temizliğe başlıyor deli oluyorum benm esimde tv sesini fazla acsam az kis ust kattakiler rahatsız olur diyo bende " ses gider mi " deyip daha çok açıyorumMesela biraz önce sinirlerim bozuldu sabret gidiceksin dedim kendi kendime..Çocukla babası resmen güm pat güreş tutuyorlar herhalde,salon tavanı yıkılacak zannettimSesten tv duyulmuyor o derece.Ne kadar düşüncesiz insanlar var ya
Ne yaparsanız yapın rahatsız olmak için bir bahane bulacaklar gibi .Hanimlar merhaba,
Bu eve 4 ay once tasindim. Oglum astim hastası hali seremiyordum. Bina yalıtımı cok kotu asagidaki oksuruyor odanin hangi kosesinde oldugunu bile duyabikiyorum.
Az once ust komsu caya çağırdı çıktım. Dun kizinin sesini duydum ağlıyordu vs dedi olabilir dedim. Neysr gecen benim alt komsuyla karsilasmis cok gürültü yapiyormusuz kizi ders calisamiyormus vs vs. Cok bozuldi moralim cocuklari cok sıkıyorum ama elinden lego dusse ses oluyor. 5 dak oturdum esim gelmis dedim indim bir sinirle halıları serdim tekrar. Artik telefonunu acmak istemiyorum gidip gelmek de istemiyorum.
Neyse asagi ses gitmesini engelleyecek bir öneriniz var mi bana, kimseyle bu konufa yüz goz olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?