Alt komsu benden bikmis

komsunuzu okadar iyi anlıyorumki keza sizde nekadar incesiniz çözüm yolu arıyorsunuz.benim üst komşumda hiç bir önlem almıyor resmen evde saçlarım diken diken pozisyonunda geziyorum.
Ay ayniyiz, tepemde. Çocuk koşup zıplıyor ordan oraya ağlıyor, kadın sürekli elinden bisey düşürüyor delirdim.

Konu sahibi benim üst komşuyu göndereyim siz benim üst komşum olun lütfennn
Yemin ederim tek başına bir kadın bu kadar sesi nasıl yapıyor anlamış değilim.
Hadi çocuk olsa anlıyacağım ama yok
Alt komşunuz gürültü görmemiş.

Biz küçükken bizimde öyle bir komşumuz vardı . 3-4
sene boyunca çok gürültü yapıyoruz diye yapmadığını bırakmadı . Apartmanda annemin yolunu kesmeler , en ufak bir gürültüde kalorifer peteğine vurmalar . Erkek kardeşim biraz büyüyüp ortaokul lisede çok başarılı bir çocuk olunca bu seferde oğlunu ders çalıştırması her akşam bizim eve getirdi . Bir kez bile hayır demedik . Yaptıklarından utandı . Biraz hoşgörülü olmak lazım . Azıcık gürültüde olay çıkaran komşulardan hep nefret etmişimdir . Çocukluğumuzu zehir ettiler .

cok teşekkür ederim tüm yorumlar için. düşünüyorum da hem alt kat hem üst komşum abartıyor bence de.

üst kat komşum onlara gittim daha ilk dakika akşam senin sesin geliyrdu dun kızın da ağladı dedi. yanı 5 kişilik bir aileyiz ses olacak hepsinin teker teker söylemesi sinir bozucu.

alt katın kızını anlarım sınav stresi ama annesine hak veremiyorum. ben zmansız tadilat vs yapmam ,eşimle sesimi yükseltmem, çocuklara hep çok dikkatli cok sıkıyım. su an mesela oğlum ve kızım kotukta oturuyor çizgi film izleyip tatlı yiyor bebeğim de yerde sürünüyor.
arada bi gürültüm tabıkı oluyor ama aralarında dedikodu malzemesi yapmaları çok fena. üst komşumla bir süre görüşmek istemiyorum gerekten. alt kata da gidip açıkça söyleyeceim durum bu yapabileceğim fazla br sey kalmadı. çocuklarımın ellerini kollarını bağlayacak halim yk . gün boyu okuldalar zaten akşam 5 6 gibi gelip 9 da uyuyorlar.

mat kulanabilirsiniz. izcilikte falan kullanılır. rahat bulabileceğiniz bir malzeme hemde seyyar :)

Bence de çok doğru karar.
Mesele zaten alt komşunun üst komsuyla konuşması.
Belki de durum öyle olmayabilir de üst komşu mikserlik yapiyor olabilir.
Alt komsuyla sakin bir şekilde konuş önce.

2 oğlumda astım hastası ama evde halılarımız var
Doktorumuz kesinlikle yaşadığınız standartın altına düşmeyeceksiniz diyor
Ve 3 yıllık tedavilerimiz sonucu büyük oğlum ilaçtan kesildi (hala gözetim altında) küçüğün ilaçları da hafifletildi
Peluş oyuncaklarımız bile evde hala
Ses için bir Önerim yok ama astım için bunları söyleyebilirim geçmiş olsun

Antibakteriyel halı örtüsü alabilirsiniz . Belki ondaki tüyün daha az olması sebebiyle mayt daha az oluşur .
Hava temizleyici alabilirsiniz yine durumunuz varsa orta hallice olanı 100 tl civarı

http://www.elmaelma.com/haber/mitelar-nasil-yok-edilir/14624 şu yazı yararlı bence .

Kumaş olmadığı için hasır halı kullanabilirsiniz (doktorunuza danışın önce )
Aklıma bunlar geldi :)

Oyle demeyin çunku yapılan binalsr oyle yapılır hale geldi ki dediğiniz gibi öksürse hangi odada olduğunu anlıyoruz.... Yani binalar böyle olunca alt komşuya çok ses gidiyor. :) halı dışında srkadaşlarında dediği gibi ses yalıtımı ysptırsbilirsiniz. :) bu arada oğlunuz için geçmiş olsun. şimdiki astım hastaları daha nazik galiba ya da ben bu hastalığı en hafif şekliyle atlattım. Birde mümkünse ev ortamında rutubet olmadın.. Kedi köpek kılından ziyade astımı azdıran en önemli etken rutubet.

Doktorumuzn dedigi hali hic olmayacak cok gerekliyse kilim serebilitsib dedi. Oglumun kilosu en alt sınırda. Toz alerjisi geniz etini buyuttu ameliyat oldu iki sene once.doktorumuz belki gelisimi geri kaldigi icin cpk onlem aldirdi.

Oglumdaki asil.problem ev tozu akari alerhisi aslinda. Doktorun teşhisi de alerjik astim. 1 gun supurmesem geniz akintisi goz yasarmasi peşine öksürük basliyor

Ben olsam hiç umursamam. Memnun olmayan taşınsın. Hani iyi niyetle gelip anlatsa neyse de başkasına söylemek ne kadar ayıp. Üstteki uyduruyor da olabilir gerçi. Bence alt komşuyla konuşursanız böyle bir konuşma yapıP yapmadığını sorun, yaptıysa keşke bana söyleseydiniz deyip çocuğun durumundan bahsedin ve dikkat edeceğiz deyin. Ama öyle mahcup falan durmayın sakın.

Tedbir olarak da yere oyun matı döşeyebilirsiniz, ya da ısı yalıtım malzemesi tarzı olanlardan. Çocuklar tüm gün kreşte, akşam erken yatıyormuş zaten. Bi zahmet katlansınlar bu kadarına da yani.

Oglumdaki asil.problem ev tozu akari alerhisi aslinda. Doktorun teşhisi de alerjik astim. 1 gun supurmesem geniz akintisi goz yasarmasi peşine öksürük basliyor
Anladım canım. O zaman komuşunzla bi konuşmayı deneyin. Çocuğun durumunu anlatın. Biraz tolere edilebilir. Sizde halı değil de bikaç arkadaş atmış anaokullarında şu renkli renkli kilim gibi plastik şeyler var ya.. Belki bi nebze keser sesi. Geçmiş oldun tekrar

hangi malzemeden yaptırdınız, sadece zemin mi, kaç para tuttu, ben de ıssız adada yaşamak istiyorum ya, hatta izolasyon tankı kadar ıssız olsun
Benden onceki ev sahibi yaptirmis. Ben de anlamadim ilk basta, ne oluyor ya, olu apartman gibi, hic mi cocuk sesi olmaz vs diye dusunurken, komsular soyledi onceki oturan iyi bakim yapti, ses izolasyona kadar diye.

Yaw bu kadari iyi mi bilmiyorum, bazen bir baska canlinin varligini hissedeyim diye sessizligi dinliyorum. Bir kere bebek aglamasi geldi, inan gulumsedim gecenin bi yarisi. :)

ay ne güzel ya, çok şanslısın bence

Bundan ben de istiyorum. Benim de alt katimda her gün kadınlar toplanıyor. 5_6 tane de çocuk. Bağırış cagiris nasil insanlar anlamadım.

macizane tavsiyem üzerlik otunu denemeniz ,alerjik astım için çok iyi ..suya atıp buharını burnuna ve ağızdan çekicek işte hepsi bu..

O kadarcık çocuk sesinden de rahatsız olunmaz ki. Ha gün boyu pat küt çat çut ses yapsanız tamam da anladığıma göre üç dört saat bir şey ve üstelik gündüz, e ona da katlanıversinler yaa, kendileri hiç mi ses yapmıyorlarmış? Bizim alt katta da küçük çocuk var, maaşallah yerinde durmaz hele geç saatlerde hop hop pat pat koşar, hoplar, sesi ta bize geliyor, onların altında oturanlara kimbilir nasıl gidiyordur. Biz kendi adımıza şikayetçi değiliz hatta hoşumuza bile gidiyor gülmesi, ağlaması fakat üst katımızda olsalardı sanırım rahatsız olurdum ama alt katta olunca daha tolore edilebilir bence.
Halılarınızın üzerine çarşaf gibi bir şeyler kaplasanız nasıl olur acaba?

ben de üst ve yan komsudan bıktım
her yere halı sermemıs ust komsu cocugu yerlere bişiler atıp duruyor. benım bebegım onların sesınden uyanıyor.
kaç defa uyardım.
cocuga elbette laf dınletemezsınız ama sesı azaltabılırsınız. onlarda cocuk var mı? ya da yaşlı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…