Ay ayniyiz, tepemde. Çocuk koşup zıplıyor ordan oraya ağlıyor, kadın sürekli elinden bisey düşürüyor delirdim.komsunuzu okadar iyi anlıyorumki keza sizde nekadar incesiniz çözüm yolu arıyorsunuz.benim üst komşumda hiç bir önlem almıyor resmen evde saçlarım diken diken pozisyonunda geziyorum.
Daire sizinse ses yalitimi yaptirabilirsiniz. Ben sanki issiz bir adada yasiyor gibiyim
Biz küçükken bizimde öyle bir komşumuz vardı . 3-4Hanimlar merhaba,
Bu eve 4 ay once tasindim. Oglum astim hastası hali seremiyordum. Bina yalıtımı cok kotu asagidaki oksuruyor odanin hangi kosesinde oldugunu bile duyabikiyorum.
Az once ust komsu caya çağırdı çıktım. Dun kizinin sesini duydum ağlıyordu vs dedi olabilir dedim. Neysr gecen benim alt komsuyla karsilasmis cok gürültü yapiyormusuz kizi ders calisamiyormus vs vs. Cok bozuldi moralim cocuklari cok sıkıyorum ama elinden lego dusse ses oluyor. 5 dak oturdum esim gelmis dedim indim bir sinirle halıları serdim tekrar. Artik telefonunu acmak istemiyorum gidip gelmek de istemiyorum.
Neyse asagi ses gitmesini engelleyecek bir öneriniz var mi bana, kimseyle bu konufa yüz goz olmak istemiyorum
Kiraciyim kendi evimi satip kiraya geldim cocuklarin okuluna yakin olayim diye.
Anyibakteriyel hali ise yaramiyor cunku mite bakteri degil ve kahrolası miteler tum tekstil yüzeylerinde cogaliyor. Oglum 15 29 dakika kusana kadar oksuruyor kriz anlarinda. Ve ben.malesef halilari tekrar serdim. Bu arada coxuklarim gun boyu kreste aksm 9 da yataktalar.buna ragmen cok sikayetcilermia benden
cok teşekkür ederim tüm yorumlar için. düşünüyorum da hem alt kat hem üst komşum abartıyor bence de.
üst kat komşum onlara gittim daha ilk dakika akşam senin sesin geliyrdu dun kızın da ağladı dedi. yanı 5 kişilik bir aileyiz ses olacak hepsinin teker teker söylemesi sinir bozucu.
alt katın kızını anlarım sınav stresi ama annesine hak veremiyorum. ben zmansız tadilat vs yapmam ,eşimle sesimi yükseltmem, çocuklara hep çok dikkatli cok sıkıyım. su an mesela oğlum ve kızım kotukta oturuyor çizgi film izleyip tatlı yiyor bebeğim de yerde sürünüyor.
arada bi gürültüm tabıkı oluyor ama aralarında dedikodu malzemesi yapmaları çok fena. üst komşumla bir süre görüşmek istemiyorum gerekten. alt kata da gidip açıkça söyleyeceim durum bu yapabileceğim fazla br sey kalmadı. çocuklarımın ellerini kollarını bağlayacak halim yk . gün boyu okuldalar zaten akşam 5 6 gibi gelip 9 da uyuyorlar.
Oyle demeyin çunku yapılan binalsr oyle yapılır hale geldi ki dediğiniz gibi öksürse hangi odada olduğunu anlıyoruz.... Yani binalar böyle olunca alt komşuya çok ses gidiyor. :) halı dışında srkadaşlarında dediği gibi ses yalıtımı ysptırsbilirsiniz. :) bu arada oğlunuz için geçmiş olsun. şimdiki astım hastaları daha nazik galiba ya da ben bu hastalığı en hafif şekliyle atlattım. Birde mümkünse ev ortamında rutubet olmadın.. Kedi köpek kılından ziyade astımı azdıran en önemli etken rutubet.Hanimlar merhaba,
Bu eve 4 ay once tasindim. Oglum astim hastası hali seremiyordum. Bina yalıtımı cok kotu asagidaki oksuruyor odanin hangi kosesinde oldugunu bile duyabikiyorum.
Az once ust komsu caya çağırdı çıktım. Dun kizinin sesini duydum ağlıyordu vs dedi olabilir dedim. Neysr gecen benim alt komsuyla karsilasmis cok gürültü yapiyormusuz kizi ders calisamiyormus vs vs. Cok bozuldi moralim cocuklari cok sıkıyorum ama elinden lego dusse ses oluyor. 5 dak oturdum esim gelmis dedim indim bir sinirle halıları serdim tekrar. Artik telefonunu acmak istemiyorum gidip gelmek de istemiyorum.
Neyse asagi ses gitmesini engelleyecek bir öneriniz var mi bana, kimseyle bu konufa yüz goz olmak istemiyorum
Oglumdaki asil.problem ev tozu akari alerhisi aslinda. Doktorun teşhisi de alerjik astim. 1 gun supurmesem geniz akintisi goz yasarmasi peşine öksürük basliyorOyle demeyin çunku yapılan binalsr oyle yapılır hale geldi ki dediğiniz gibi öksürse hangi odada olduğunu anlıyoruz.... Yani binalar böyle olunca alt komşuya çok ses gidiyor. :) halı dışında srkadaşlarında dediği gibi ses yalıtımı ysptırsbilirsiniz. :) bu arada oğlunuz için geçmiş olsun. şimdiki astım hastaları daha nazik galiba ya da ben bu hastalığı en hafif şekliyle atlattım. Birde mümkünse ev ortamında rutubet olmadın.. Kedi köpek kılından ziyade astımı azdıran en önemli etken rutubet.
Anladım canım. O zaman komuşunzla bi konuşmayı deneyin. Çocuğun durumunu anlatın. Biraz tolere edilebilir. Sizde halı değil de bikaç arkadaş atmış anaokullarında şu renkli renkli kilim gibi plastik şeyler var ya.. Belki bi nebze keser sesi. Geçmiş oldun tekrarOglumdaki asil.problem ev tozu akari alerhisi aslinda. Doktorun teşhisi de alerjik astim. 1 gun supurmesem geniz akintisi goz yasarmasi peşine öksürük basliyor
Benden onceki ev sahibi yaptirmis. Ben de anlamadim ilk basta, ne oluyor ya, olu apartman gibi, hic mi cocuk sesi olmaz vs diye dusunurken, komsular soyledi onceki oturan iyi bakim yapti, ses izolasyona kadar diye.hangi malzemeden yaptırdınız, sadece zemin mi, kaç para tuttu, ben de ıssız adada yaşamak istiyorum ya, hatta izolasyon tankı kadar ıssız olsun
Benden onceki ev sahibi yaptirmis. Ben de anlamadim ilk basta, ne oluyor ya, olu apartman gibi, hic mi cocuk sesi olmaz vs diye dusunurken, komsular soyledi onceki oturan iyi bakim yapti, ses izolasyona kadar diye.
Yaw bu kadari iyi mi bilmiyorum, bazen bir baska canlinin varligini hissedeyim diye sessizligi dinliyorum. Bir kere bebek aglamasi geldi, inan gulumsedim gecenin bi yarisi. :)
Bundan ben de istiyorum. Benim de alt katimda her gün kadınlar toplanıyor. 5_6 tane de çocuk. Bağırış cagiris nasil insanlar anlamadım.Benden onceki ev sahibi yaptirmis. Ben de anlamadim ilk basta, ne oluyor ya, olu apartman gibi, hic mi cocuk sesi olmaz vs diye dusunurken, komsular soyledi onceki oturan iyi bakim yapti, ses izolasyona kadar diye.
Yaw bu kadari iyi mi bilmiyorum, bazen bir baska canlinin varligini hissedeyim diye sessizligi dinliyorum. Bir kere bebek aglamasi geldi, inan gulumsedim gecenin bi yarisi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?