Bu kız kuaförde çalışıyor ama anne olarak bütün yoğunluğa rağmen ilgilenebilir bence. Ilgisini hissetse bile yeterli çocuk için. Ondan çok ben dusunuyorum minikleri. Eşim de kız ne dese haklı dedi canımı sıktıYanlış mı anladım çocuklar sadece bakaciyla mı kalıyor, anne de sevgilisiyle yaşıyor. Bazıları anne olmasa keşke gerçekten...
Allah allah neden. Hakaret yok küfür yok.ben kendisinden 15 yaş büyüğüm. Ablası yaşındaykmBence mesajınız hoş değil.
Ne demek size ne ya,ne kadar duyarsız insansınız siz..keşke Türkiyede gerçek anlamda işleyen bir sosyal hizmetler olsa.sizin gibi duyarsız dilsiz sağır üç m.ymunu oynayıp çocuk hayvan eziyetine göz yumanlar ne olacak onu da bilmemSizene Allah aşkına. Sesten rahatsız olursunuz anlarım, siz kadına annelik derdi vermeye kakışmışsımız. İyi niyet yada samimiyette bir yere kadar. Ben yaptığınızı doğru bulmadım. Komşu sonuçta karşınızdaki ablanız kardeşiniz yada kızınız değilse
Allah allah neden. Hakaret yok küfür yok.ben kendisinden 15 yaş büyüğüm. Ablası yaşındaykm
Benim yada bir başkasını anneciğini sorgulamak dersvermek kimsenin haddine değil. Eğer samimi olarak düşüncelerinizi iyilik amaçlı paylaşmak isterseniz yazarak değil bir sohbet arasında ama kesinlikle anlattığınız üslupla değil, anlatabilirsini. Yazdıklarınızı okursanız ünlünün yanlış olduğunu görürsünüz. Kaldıki bir çok üyede size bunu söylüyor ama nafile...Ne demek size ne ya,ne kadar duyarsız insansınız siz..keşke Türkiyede gerçek anlamda işleyen bir sosyal hizmetler olsa.sizin gibi duyarsız dilsiz sağır üç m.ymunu oynayıp çocuk hayvan eziyetine göz yumanlar ne olacak onu da bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?