Alt komşu çocuk ağlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç tanımadığımız bir kadının kötü bir anne olduğunu nerden biliyoruz?
Ben de bunu merak ettim.
Çocukların ağlama sebebinin,annenin ilgisizliğinden kaynaklandığını nerden,
nasıl çıkardık?
Bunu da merak ettim.
Sorunun bakıcı olmadığından nasıl emin olduk?
En çok da bunu merak ettim.

Ben cocuklar bakıcıyla yaşıyor , anne sevgilisiyle ayri yaşıyor anladım, aynı evde yaşıyorlarsa dediğiniz doğru kadının direk ilgisizlikle suçlamak doğru degil.

öyle anlaşılıyor evet ama onu bence zaten sevgilisi de var birlikte yaşıyorlar akşam da çocuklarla ilgilenmiyor manasında söylemiş.

Açıklama yapsın bari
Çünkü yazısından tamamen ayrı yasiyolar gibi anlaşılıyor ..
Neyse

Açıklama yapsın bari
Çünkü yazısından tamamen ayrı yasiyolar gibi anlaşılıyor ..
Neyse

yapmamış:)
sorulmuş ve evet ayrı yaşıyor çocuklardan dememiş.
kuaförde çalışıyor yoğun olmasına rağmen ilgilenebilir demiş. ez cümle geç geliyor ama yine de sevgilisi yerine çocuklarına ilgi göstersin. evin içini nereden biliyorsa artık.

Ben cocuklar icin cok cok uzuldum. Mesajiniza gelince hickimse anneligine laf edilmesinden hoslanmaz. Tepki vermesi normal

Kadın çocukları bakıcı Ya bırakıp sevgilisiyle yaşıyorsa yapacağınız şey sosyal hizmetleri bilgilendirmek. Ben burafakilerin aksine haddinizi astiginizi düşünmüyorum. Çocuklar toplum olarak hepimizindir.

Çocuk ağlamaları eşliğinde kendimi bukadar tutabildim galiba

Aynen bunu düşünüyorum. Gürültüden vs şikayet ermedim. Çocuklar çok ilgisiz hapis gibi geldi bana duyarsız olamadım.

Kadın çalışıyor çocuklara bakıcı bakıyor hemen hemen herkes gibi yani , çocuklar gündüz ağlıyor haberin olsun gibi bir mesaj neysede bu nedir yahu,sevgilisiyle yaşamasından sizene
Yanlış anlamayın ben karışmam yaşam sekl8ne. Bilgi gerekti yorum almam için sadece

Pardonda size ne acaba? Kadın tepki vermekte haklı sesten rahatsız olmak başka anneliğini yargılamak başka haddinizi aşmışsınız.

Haklı ve iyi niyetli olabilirsiniz ama evde neler yaşandığınızı bilmiyorsunuz belli ki. Mesaj biraz annelik dersi verir gibi olmuş. YüzyüZe konuşup söyleseniz daha iyi olabilirdi. İrem in jest ve mimiklerine göre devam ederdiniz konuşmanıza

Sonuç? Çocuklar hep ağlıyor. Normal mi? Ben hep çocukları düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…