- 26 Mayıs 2018
- 8.213
- 38.823
- 548
- 51
çocuklar bakicida
Anne sevgilisiyle yaşıyor...
Bu durumda hepsi bir arada yasiyor olmayacak mi
Ben cocuklar bakıcıyla yaşıyor , anne sevgilisiyle ayri yaşıyor anladım, aynı evde yaşıyorlarsa dediğiniz doğru kadının direk ilgisizlikle suçlamak doğru degil.Hiç tanımadığımız bir kadının kötü bir anne olduğunu nerden biliyoruz?
Ben de bunu merak ettim.
Çocukların ağlama sebebinin,annenin ilgisizliğinden kaynaklandığını nerden,
nasıl çıkardık?
Bunu da merak ettim.
Sorunun bakıcı olmadığından nasıl emin olduk?
En çok da bunu merak ettim.
öyle anlaşılıyor evet ama onu bence zaten sevgilisi de var birlikte yaşıyorlar akşam da çocuklarla ilgilenmiyor manasında söylemiş.
Açıklama yapsın bari
Çünkü yazısından tamamen ayrı yasiyolar gibi anlaşılıyor ..
Neyse
Çocuk ağlamaları eşliğinde kendimi bukadar tutabildim galibaBu kısımdan itibaren ders verir gibi olmuş.
Alttan altta sen kötü annesini ilistirmeye çalışıyor gibi olmuş.
Iyiniyetli bir mesaj gibi durmuyor buna tepki almissiniz.
Çocukların sürekli aglama sesini duyuyorum. Haber vermek istedim bir sorunları olabilir belki diye x cigim.
Deseniz de yeterliymis.
Aynen bunu düşünüyorum. Gürültüden vs şikayet ermedim. Çocuklar çok ilgisiz hapis gibi geldi bana duyarsız olamadım.Kadın çocukları bakıcı Ya bırakıp sevgilisiyle yaşıyorsa yapacağınız şey sosyal hizmetleri bilgilendirmek. Ben burafakilerin aksine haddinizi astiginizi düşünmüyorum. Çocuklar toplum olarak hepimizindir.
Asla karışmam öyle şeylere. Medeniyetten ve özgürlükten yanayım bu konulardaBence siz daha çok evlilik olmadan birlikte yaşamalarına takmış gibisiniz.Bunun hıncını da anlamadan dinlemeden en can yakıcı şeyden çıkarmak arzusuna girmişsiniz.
Aynen bunu düşünüyorum. Gürültüden vs şikayet ermedim. Çocuklar çok ilgisiz hapis gibi geldi bana duyarsız olamadım.
Yanlış anlamayın ben karışmam yaşam sekl8ne. Bilgi gerekti yorum almam için sadeceKadın çalışıyor çocuklara bakıcı bakıyor hemen hemen herkes gibi yani , çocuklar gündüz ağlıyor haberin olsun gibi bir mesaj neysede bu nedir yahu,sevgilisiyle yaşamasından sizene
Aynı evdeler derse gelecek tepkileri az buçuk kestirdi çünküKadın çocuklarıyla aynı evde mi yaşıyor başka bir evde mi? Daha önce de sorulmuş cevap vermemişsiniz.
Öyle zatençocuklar bakicida
Anne sevgilisiyle yaşıyor...
Bu durumda hepsi bir arada yasiyor olmayacak mi
Pardonda size ne acaba? Kadın tepki vermekte haklı sesten rahatsız olmak başka anneliğini yargılamak başka haddinizi aşmışsınız.Kızlar sadece yorumlarınızı merak ettim. Her gün her saat ağlayan çocuklar için annesine aşağıdaki mesajı attım ve aşırı tepki aldım. Çocuklar bakicida ve anne sevgilisi ile yaşıyor bu arada. Yıllar önce boşanmış. Çocuklar çığlık çığlığa ağlarken şunu yazdım nasıl kötü oldum anlamadım :
İrem merhaba ben deniz. Üst kat komşunuz. Öncelikle bu bir şikayet değil. Siz evde yokken çocuklarin mutsuz olduğunu bilmeni istedim. Sorun bakicida değil. Çocuk bunlar ilgi ile büyürler. Sürekli evde oldukları için sosyal problemlerini sürekli ağlayarak dışarı vuruyor çocuklar. Burada üzerimize düşen ebeveyn olarak onlara ılgili olduğumuzu hissettirmek. Yoğunlukda bile bir yolunu bulmalıyız irem. Iki minik yavru konu olunca sağlıklı birey yetişmesi adına görmezden gelemedim. Onlar adına anneden biraz ilgi diliyorum
Sevgiler.
Sonuç? Çocuklar hep ağlıyor. Normal mi? Ben hep çocukları düşünüyorum.Burada neden kadına bir linç girişimi düzenlendi iki dakikada hayretler içerisinde kaldım, daha ne olduğunu anlamadan sosyal hizmetleri ara demeler asmalar kesmeler ilginç gerçekten. Kadın çalışıyor ve çocuklar bakıcıda oluyor o saatlerde çocuklar da ağlıyor olay bu değil mi? simdi kadın neden vicdansız merhametsiz oldu ki şu sitedeki üyelerin yarısı çalışıp çocuğunu da bakıcıya bırakmıyor mu? Belki bakıcı kötü davranıyor hatta şiddet uyguluyor çocuklar da o yüzden ağlıyor olamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?