Alt komşu çocuk ağlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke sadece gürültüden şikayetçi olsaydınız çünkü kimse anneliyine laf ettirmez

Benim anlamadığım kadın işte olmadığı halde eve geç gelip çocukları bakıcıya mı emanet ediyor yoksa çalıştığı için çalışma saatlerinde çocuklara bakıcı mı bakıyor.

Mesaja gelecek tepki aranızdaki samimiyete göre değişir.
Siz isminizi ve komşuluğunuzu aynı anda hatırlattığınıza göre arada yeterli samimiyet yok. Ben anlıyorum sizi, 15 yaş büyükmüşsünüz, ablalık yapmak istemişsiniz ama yanlış anlaşılır. Keşke eve bir kahveye çağırıp sohbet esnasında çocuklarla ilgilenmenin ne kadar önemli olduğundan vs bahsetseydiniz.

Bir de maalesef kimseye annelik öğretilmiyor. İçten gelen bir durum. İyi anne olmak gibi bir derdi olan kadın zaten sora sora, araştıra araştıra oluyor. Eğer gerçekten çok sıkıntılı bir durum varsa sosyal hizmetleri arayın. Belki çocukların babası yada büyükanneleri daha iyi bakım sağlayacak durumdadır, velayet değiştirilir yada çocuklar devlet himayesine alınır.

Evet çünkü medeniyet! bunu gerektirir, çocuk söz konusuysa bende sessiz kalamazdım. Yazık değil mi o cocuklara, belki biraz rahatsız olur kadın.

Cocuklarin neden agladigini bilmeden kadinin anneligine laf ederseniz tabiki tepki alirsiniz.Kusura bakmayin hatalisiniz

Burada üzerimize düşen ebeveyn olarak onlara ılgili olduğumuzu hissettirmek. Yoğunlukda bile bir yolunu bulmalıyız irem. Iki minik yavru konu olunca sağlıklı birey yetişmesi adına görmezden gelemedim. r.

Bu kısımdan itibaren ders verir gibi olmuş.

Alttan altta sen kötü annesini ilistirmeye çalışıyor gibi olmuş.

Iyiniyetli bir mesaj gibi durmuyor buna tepki almissiniz.

Çocukların sürekli aglama sesini duyuyorum. Haber vermek istedim bir sorunları olabilir belki diye x cigim.

Deseniz de yeterliymis.

Konuyu ben açmadım,ama konu sahibini destekliyorum

yanlış anlamışsın.
kadın çalışıyor bakıcı bakıyor aynı evde sevgilisi ile yaşıyor.

Bazıları da çok ilginç,çocuklar ilgisiz diye karışmayı kendine hak görenler hangi sivil toplum kuruluşlarına üye acaba? Ya da değil ilgisizlik,terkedilmişlik yaşayan çocuk esirgeme kurumlarını ziyayet ediyorlar ya da manevi ebeveynlik yaptıkları annesiz babasız çocuklara sahipler mi?Aç kalan hayvanları beslemelere gidiyorlar mı?
Gücün yettiğince tüm çocukları koruyor savunuyorsanız özür dilerim fakat gücünüz alt komşuya yetip bilmişlik taslıyorsanız bu duyarlılık değil.

Evet çünkü medeniyet! bunu gerektirir, çocuk söz konusuysa bende sessiz kalamazdım. Yazık değil mi o cocuklara, belki biraz rahatsız olur kadın.

Anneliğe laf ettirmeyecek insanın
Önce annelik yapabiliyor olmasi lazım
Eee konu sahibinin dediğine göre kadın eve uğramıyor
Çocuklar bakıcinin elinde Allah a emanet

Burada neden kadına bir linç girişimi düzenlendi iki dakikada hayretler içerisinde kaldım, daha ne olduğunu anlamadan sosyal hizmetleri ara demeler asmalar kesmeler ilginç gerçekten. Kadın çalışıyor ve çocuklar bakıcıda oluyor o saatlerde çocuklar da ağlıyor olay bu değil mi? simdi kadın neden vicdansız merhametsiz oldu ki şu sitedeki üyelerin yarısı çalışıp çocuğunu da bakıcıya bırakmıyor mu? Belki bakıcı kötü davranıyor hatta şiddet uyguluyor çocuklar da o yüzden ağlıyor olamaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…