Alt komşu çocuk ağlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı benim de büyüğü 2 yaşında diğeri 1 ikisi de birbirinden sendromlu Allah hepimize çok çok sabırlar versin .

Biz her gün tetikte bekliyoruz sosyal hizmetlerden gelecekler ya da kesin birileri dava edip evden attıracaklar diye.
Çünkü ben gerçek manada kafamı duvarlara vuruyorum.
Benim komşum olsa tahammül edemezdim bu gürültü ve yaşam biçimine.
Konu sahibesini, sitemiz yapıldı yapılalı kimsenin taşınmadığı alt katıma davet ediyorum.
Çok daha iyi malzeme var bizde, rengarenk ve orkestra tadında bir hayat biçimi sunuyorum.
Nikahsız aynı evde yaşanılan bir kadın-erkek ilişkisinden, çocukların istismara uğradığını (bakım eksikliği) zoraki çıkarıp, olaya burun sokma çabasından rahatsız olduğu günleri özleteceğimi de garanti ediyorum.

Aynı benim de büyüğü 2 yaşında diğeri 1 ikisi de birbirinden sendromlu Allah hepimize çok çok sabırlar versin .
Keyfini çıkarın bu günlerin.
Sadece yarım yaş sonra insan delirmeye başlıyor.
Benimkiler 2 buçuk ve 1 buçuk yaşında.
3 ay öncesini bile mumla arıyorum, offf.
Bize de böyle komşu lazım, stresimizi atarız kavga edip en azından.
Eşimle kedi köpek gibiydik, 1 ay olacak adamla bile kavga edemiyorum rahat rahat.

Ahhaaa kesin aile bakanini falan cagirir sana
Valla benim kafam bir tanesini zor kaldiriyor , ikinciyi dusunemiyorum bile
Benim sipa bugun oyuncak kutusuna girmis , cikarken de bir guzel geri dusup kafayi carpti , sonra koltuk tepesinde ziplarken koldtugun arkasina dustu , sonra minderleri asagi atip katdirak yapti her kayisinda saga sola savruldu
Sonra kafasini ceneme carpti
Sonra kapiya carpti
Bunlarin hepsi hergunku rutinimiz ve hepsinden sonra 1 saat haykirarak agliyor aciyyyy diye , e yapma dimi , yok devam ediyor ayni gazla
Cidden komsular biz cocuga birsey yapiyoruz saniyordur

Allah o çocuklara yardım etsin inşallah.

Ayy yok benimkiler binayı yıkıyor başımıza daha hiçbir komsum ses etmedi sağolsunlar. Yani olumsuz tek bir cümle duymadım , ki samimiyetim de yoktur kimseyle. Kavga edecek kimse yok burda hayatım, kocamla da artık kavga etmekten yoruldum saldım kendi haline, zaten çocuklardan zaman kalmıyor

Bana geldi birkaç kere insanlar ne oluyor diye.
Kapıyı açtığımdaki manzara elimde çocuğun montuyla giydirmeye çalışmam.
Tam da giymemek içindi o feryat figan falakaya yatmış çığlık sesleri.
O kaydırak huyu benimkilerde de var ama ev tipi ana kucağında yapıyorlar.
Onu koltuğa dayayıp, koltuk tepesinden üzerine kayıyorlar karga tulumba.
Küçüğümğn her yeri mor mesela, hasta olup doktor görecek diye aklım çıkıyor, alırlar elimden çocuğu valla.
Büyüğü ise haftasa 4 gün dudağını patlatmaz ise rahat edemiyor.
Artık yer yaptı dudağı, yemek yerken bile yarılıyor içten.

Çocuk büyütmek zor zanaat, onlara tahammül etmek ayrı ama, bir de böyle köstek olanlar yok mu...
Bardağı taşıran son damla oluyor.
Madem çocuklar bu kadar ağlıyor, al eline bir kek in bakıcıya, gözlerinle gör niye ağlıyor.
Azıcık bir yakınlık kur kadınla, gözlemle durumu ki faydan olsun, insan sinirlerini hoplatmaktan başka işe yara yani.

Çapraz ve üst komşumla karşılaştığımda ilk cümle ‘işte bu melek yüzlüler o tüm rahatsızlığınızın sebebi ve binlerce kez özür diliyorum’ oluyor.
Aynen sizinki gibi çok olumlu hatta insanüstü bir anlayışla karşılaşıyorum.
Herkese nasip olsun böyle iç ısıtan insanlar.

Onun derdi cocuklar degil , sevgilisyle yasayan anne
Buyuyunce rahatlayacaksin , benim oglan 10 yasinda dunya tatlisi , gun sayiyorum kiz da o yasa gelsin diye , daha 2920 gun var

Onun derdi cocuklar degil , sevgilisyle yasayan anne
Buyuyunce rahatlayacaksin , benim oglan 10 yasinda dunya tatlisi , gun sayiyorum kiz da o yasa gelsin diye , daha 2920 gun var
Şeker mevzusu da var.
Bu kadar ince düşünceli bir kadın, yabancı olarak çocuklara bir şey vermemesi gerektiğini, sağlık açısından ise alerjisi olup hayati risk teşkil edip edemeyeceği bilmiyor ama, komşunun boşanıp da sevgiliyle yaşadığına ve sorunun bakıcıdan kaynaklı olmadığına kadar biliyor.
İroni az kalır bu konu yanında.

Onlar büyüyüne kadar elimde baston olmazsa, 3 dünya turuna çıkmayı planlıyorum.
Şimdiden bütün vücudum bitik durumda.
Şöyle 4 5 sene sürsün gezintim ki, mazimdeki derin yaralar yeni anılarla yer değişsin diye.

Amin canım amin inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…