Alt komşu çocuk ağlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün kar yağdı mesela. Bi dışarı cikarsalardi isterdim. Hep evdeler hep agliyorlar
Sizin istediğiniz olmadığı için mi haddinizi aştınız?Hayret doğrusu
Çocukların mutsuz olduğunu nereden çıkarıyorsunuz peki? Belki kolay ağlayan mızırtılı çocuklardandır.
Yaşları nasıl bilmem ama belki konuşamıyorlar, belki rahatsızlar, olamaz mı?
Duyarlısınız pekala ama tavrınız aşırı çirkin.
Kim olsa size tepki verir.

Hım...
O takdirde gayet hadsiz ve kışkırtma amaçlı bir mesaj bu.
Her türlü iyi niyetli düşünmeye çalışsam da, sorun bakıcıda değil cümlesi ile ortadan kalkıyor olumlu şeyler.
Kısaca konu, çalışan bir kadının çocukları bakıcıylayken ağlıyor ve ben böyle bir mesaj attım olmalıydı.
Sevgili ile ilintili bir durum yok ki, niye oraya girildi acaba?

Ayrıca, evde bakıcım ve ben varız.
Bazen yan komşunun kadını gelir sese ne oluyor diye, beni evde yok zannedermiş duyduklarından dolayı.
Ama maalesef varım, o sesler bana ait.
Evimde 20 dk bir ağlama sesi, çığlık çığlığa ‘bırak onu elin kesilecek, vurma kardeşine, off bir durum yavrum yıkılacak başımıza ev, kafana düşecek, yapma n’olur, delireceğim şimdi’ gibi daha sayamadığım onlarca şey duyuluyor.
Çocuklarımın son icadı duvar kağıtlarını oyuncaklarıyla yırtıp, parça pinçik edip sakız gibi çiğnemek olduğundan, daha nice cümleler de duyuyolar da neyse...

Kapı kapı dolaşıp şeker vermek....
Gece gece okumasam iyiydi.

Bazı kadınlar da kısırlaştırılmalı bence, herkese çocuk doğurma izni verilmemeli.
Kim bilir o çocuklar neler yaşıyor da akşama kadar ağlıyor ? Gece gece sinirlerim bozuldu.

Bazı kadınlar da kısırlaştırılmalı bence, herkese çocuk doğurma izni verilmemeli.
Kim bilir o çocuklar neler yaşıyor da akşama kadar ağlıyor ? Gece gece sinirlerim bozuldu.
Benimkiler neden sabahtan akşama, akşamdan sabaha ağlıyor, hemen söyleyeyim;
Peşlerinde pervaneyiz sülalece!

Konu çok başkaymış, sadece çalışan bir anne var ortada.
Kadın vicdanına hitap etmek ve resmen yaptığı yanlış olsa da, onay alacak bir hale getirilmiş konu.
Ayrı bir yaşam söz konusu değilmiş.
Çocuk bu, ağlar yani.
Kusana kadar ağlar, ne var ki bunda?

Çocukların ağlaması tabiki normal 2 tane küçük çocuğum var . Konu annenin bakıcıya bırakıp sürekli sevgilisiyle kalması. Konu sahibi öyle yazmış ben mı yanlış anladım ?

Çocukların ağlaması tabiki normal 2 tane küçük çocuğum var . Konu annenin bakıcıya bırakıp sürekli sevgilisiyle kalması. Konu sahibi öyle yazmış ben mı yanlış anladım ?
Ben de öyle anlamıştım, ta ki sevgili Idrakyollariiltihabi beni aydınlatana kadar.
Uyarı sonrası yorumlara göz atınca, kadının yaşadığı hayat bence rahatsız olunan şey ve oldukça art niyetli geldi.
Kadın sadece çalışıyor ve bakıcı ile gündüzleri yalnız kalıyormuş.
Burada konuya boşanmış, sevgili olma durumları neden detay olarak verildi, tahmin edersiniz herhalde...

"sürekli evde oldukları için sosyal problemlerini sürekli ağlayarak dışarı vuruyor çocuklar." şeklinde, çocuklara teşhis de koymuş konu sahibi. Pedagojik formasyonu da, annenin telefon numarasını aldığı apartman yöneticisinden almış olabilir. Bir ağlama sesinden tanı koymak kolay değil.

Sevgilisiyle yaşıyor ayrıntısı, bu konu için o kadar gerekli değil ki okuyan herkes çocukları bakıcıya bırakıp sevgilisine gittiğini sandı. Ancak konu sahibi için asıl mevzu tam da bu olduğu için, o kısmı özellikle vurgulamış ki algımız şaşsın.

Benim oğlanın dışarıdaki hallerini görenler çocuğun yıllardır güneş girmeyen bir mağarada yaşadığını düşünebilirler. İlk insana dönüşüyor çocuk sosyal alanlarda. Konu sahibi bizi görse, Manas destanı yazar bana mesajla. Numaramı da bulur kesin.

Orası kimseyi ilgilendirmez tabi ki sevgilisi olacak boşandı diye ömür boyu yalnız kalacak hali yok ya kadınların. Dediğim gibi ben de sevgilisiyle kaldığını ve çocuklara bakıcının baktığını sandım. Bu devirde kimseye güvenilmiyor aklıma bakıcının çocuklara şiddet uyguladığı dahi geldi çok sinirlendim açıkçası.

Sürekli evde olduklarını teyit edecek, kara çıkmadıklarını izleyecek, sevgilisinin o evde yaşadığını bilecek kadar takip etmenin, tıpta birkaç tanımı vardır.
Konu sahibi biraz daha detay verirse, bir psikiyatrist üye kendisine teşhis koyabilir.
Ama biz halk arasında buna kabaca ‘röntgenci veya sapık’ diyoruz.

Gerçekten konuyu korkuyla açtım ‘eyvah melek komuşumun bile sabrı taştı da beni şikayet ediyor’ diye düşündüm ilk cümlede.
Bizlerin yaşantısına tanık olsa, özel kuvvet desteği ile polise bastırır evi herhalde.
Manas destanı olumlu bir yorumlama olur bizlerin çocuklarına.

Benim 2 yasindaki kizim da gunun 20 saati agliyor , ben kotu anne miyim yani?
Doktora gittik , pedagoga gittik , gayet normal 2 yas krizi ve simarik cocuk diyorlar
Komsum rahatsiz olmasin yada benim kotu anne oldugumu dusunmesin diye agzini mi bantliyim cocugun?

Mesajınız kaba saba. Bu şekilde kimseyle doğru düzgün iletişim kuramazsınız. Kadının elinden iyi kurtulmuşsunuz

Yanlis anlamissiniz
Kadin calismaya gidiyor , gunduz bakici bakiyor , cocuklar bakicidayken agliyorlar
Kadin aksam evine cocuklarinin yanina geliyor
Yani ortada bir sorun varsa bakicida var
İyi bir komsu da , komsusuna kibarca cocuklar bakicida cok agliyor acaba bir sikinti mmi var , endiselendim diye yazar
Nutuk cekip annelik dersi veremez kimseye

Benim de 2 yaşındaki kızım aynı sizinki gibi, bir çare bulursanız bana da söyleyin
Anladım şimdi konuyu, işgüzar ahlak bekçisi komşu vakasıymış. Durduk yere kısırlaştırdım ben de kadını

Valla caresi yok , aglayacak , bende duzelecegi gunu sabirsizlikla bekliyorum
O 2 yaş sendromlulardan benim evimde 2 tane var.
Küçüğüm abisini örnek aldığı için, 1 yaşından itibaren sendromun gediklisi oldu, beraber takım oldular.
Allah sonumuzu hayır etsin, bizlere bol bol sabır versin.

Amin amin
Senin durumun daha kotu , bazen kafami duvarlara vurasim geliyor hatta esimle geyik yapariz , komsular sesini duyuyorsa kesin cocuga iskence yaptigimizi dusunuyorlardir diye ama bizim geyik gercekmis megersem boyle tuhaf komsular da olabiliyormus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…