Alt komsu

O sırada adile naşit gibi şarkı söyleye söyleye gece 22.00 de süpürge çalıştıran ben :)

Kişilerin huzur ve sükununu bozmadan asıl ben sizi şikayet edeceğim, evimde kapı girişimi çeken kameram var görüntülerle şikayet ederim deyin bakın bakalım geliyor mu bir daha. Ne değişik insanlar var

Polis cagirsa ne olucak? Oglen 2 de supurge gurultusu cikardiniz diye kimse size birakin islemi uyarida dahi bulunmaz. Siz tavanlara vurdugu ve sizi rahatsiz ettigi icin sikayet edebilirsiniz aksine. Su sesi yatak odasindan gelen cocuk sesi, normal saatlerde calistirilan supurge sesi.. hepimizin evinden cikan gurultuler. Anlayisli olmaya calismissiniz zaten ama kimsenin vardiyasi da bizi ilgilendirmiyor hepimizin gunluk rutinleri var, hele ki cocuklu evde. Taciz etmeye devam edicek muhtemelen ama bukadar dert etmenize gerek yok hatali degilsiniz kasilmadan rutininize devam edin, ben olsam her vurusunda onu beklemeden ben sikayet ederim taciz ediyor alt komsum beni diye. Hep soyluyorum apt da yasamak cok ama cok zor. Yan komsu, alt komsu, ust komsu.. kime denk geliceginiz belli degil malesef sabirlar diliyorum..

Akşam 10 sabah 10dan sonra sorun olmaz istediği yere şikayet etsin. Mahsus yapıyor,o vurdukça sende vur

Görümcem aklıma geldi alt komşusu aynı seninki gibi her seste kapıya geliyor,balkona pencereye bişey dökülse görümcemden biliyordu çok sorunlu biriydi. Bı gün elinde saç kılıyla kapıya gelmiş balkona saç attın diye. Görümcem bunu evire çevire bı güzel dövmüş karakolluk olmuşlardı. Binadaki herkesle sorunluymuş zaten imza toplayıp çıkardılar evden

Eski evimde de aynı problem vardı üst komşumla bol bol kavga etmişliğimiz var ama bizim problem müstehcen seslerdi. Neyse bizim apartman özelinde konuşuyorum haftaiçi 12-1 arası ve pazar günleri süpürge müzik yüksek ses yasaktı. Akşam 10dan sonra müzik sesi yasaktı. Haftasonları tamirat tadilat işleri yasaktı. Bunun dışında 2 çocuğunuz olduğunu ses olabileceğini düşünmüyor ama sizden vardiyalı çalıştığı için düşünceli olun diye bekliyor. Saçma sapan bir insan belli ki. Taviz vermeyin. Toplu yaşamaya uygun olmuyor kimisi. Benimde iki çocuğum var erken uyanıyorlar salonda tutuyorum belli bi saate kadar. Evde top oynatmıyorum eşyaları yere atmalarına izin vermiyorum bunun dışında yapabileceğim hiçbir şey yok. Karşılıklı anlayış yoksa sizde kendinizden ödün vermeyin kavgaysa kavga kardeşim.

Bnada hakaret ediyor sızın dedigınız gbı ustune saldırıyım evden cıkarmak ıcın ama Bn onun ıstedıgını vermıcem son olarak actım kapımı ondada suratına carptım smdı anca bağırır bağırır gder bole insanlarla muhatap olunmaz

Yok ben ona uyucam ama kndısı en ufak seste kapıma cıkıp tehdit etcek Bn sabırlı bı insanımdır anlayıslıyımdr ama hanfendıde anlayıs sıfır bole insanlarla gercekten konussanızda fayda etmiyor hep kendi haklı cnku

Ne demek öğlen 14:00 te süpürge calistirma yok çocuğun banyo sesi geliyor bilmem ne? Alttan alıp yüz verme fazla tepene çıkar. Çok rahatsızsa apartman hayatından gitsin müstakil evde yaşasın.

Gündüz uyumak onun problemi. Belli ki kibar da değil. Siz normal hayatınızı yaşayın, kapıya gelirse de açmayın. Alsın bir kulak tıkacı uyusun, sizin probleminiz değil.

benim hem alt hem üst komşuyu görse cinnet geçirecek herhalde. ben kimseye bulaşmamak için ses etmiyorum valla bulaşsam benim en ufak şeyime karşı atağa geçecekler
kulak tıpası ile uyuyabilir kendisi. siz gündüz saatlerinde ne yapacaksınız allah aşkına evde yaşanıyor hani illa ki ses olacak. bizi apartmanlara sıkıştıranları, bu binaları böyle yapanları tu allah karetmesin

Siz polise şikayet edin . Sürekli o uyuyor mu ne yapıyor diye onu kontrol edeceksiniz . Madem rahatsız oluyorsa taşınsın . Müstakil bir eve çıksın yani . Akşam yapsanız tabii ki haklıdır diyeceğim ama maalesef haksız ….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…