Alt komsu

canimcocuklarimm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
138
100
18
35
Arkadaslar merhaba. Benim oturduğum sitenin ses yalıtımı cok kotu adam oksurse duyuluyor ole soylıyım ben bunu tasındıktan sonra ogrendım. Altımda oturan bayan bı gun öğlen 2 de evı supuruyorum kapıma dayandı cok sınırlı bı sekılde uyuyamıyormus supurge sesinden bnde anlayışlı davrandım kadını sakınlestırdım evine yolladım. Nse dger gunlerdede supurge sesimi duyduğu an duvarlarıma vuruyor ( bu arada 2 cocuk annesiyım ve oglen saatleri supurge acabılıyorum) benim sıze sorum kendisi vardıyalı calıstıgı ıcın gündüzleri uyuyormuş ve bekar evim kucuk bı supurge en fazla 15 dk calısıyor ben mı sclu oluyorum? Gcen gun aramızda bagrısma oldu cnku misafirim geldı cocuklar odalarında oyuncak sesı dymus dye yine kapıma cıktı oglen 2 de uyuyamıyormus ve tehditler szı polise vercem dye bekledim ama poliste gelmedı:) hanfendıye gre cocuklar yatak odasına giremezmıs bna o karışabilir mı? (1 yas bebegım var)Gunduz cocuklar dus alıyor su sesını soyluyor artık tahammülüm kalmadı.Gunduz saatı diyorum uyuyorum dyo ama sureklı yatak odasında uyuyor.Sıkıntı yasamamak ıcın cocukları salonda tutuyorum kucuk ses duysun baslıyor duvarlara vurmaya.Sızce ben mı haksısım sıze sormak ıstedım.

Benim bildiğim kadarıyla apartman yönetmenliğine göre pazar günü süpürge çalıştırmak yasak. Haricinde huzur saati diye bir şey vardı sanırım. Hafta içi de bu saatler haricinde süpürge çalıştırabilirsiniz. Bir yöneticiye sorun bakalım ya da internetten bakın. Ancak yok çocuğun banyo sesi falan gibi şeyleri de uzatması, o kadar da değil.

Cok sevındım dmı haksız degılım karışamaz.Cocuklar 9 da uyuyor evde sabaha kdr cıt sesı yok.Oglen biri okula gdıyor dgerı bebek zaten Bn ilgileniyorum aglama sesinden bska ses yok.Mısafırım pek olmaz.Uzun zamandan sonra kuzenim geldı ses olmus dye oglen 2 de kapımda polisle tehdit edıyo

Kendını haklı göstermeye calısıyor. En son mahkemeye vercektı dusunun ses yapmadgımızı bılıyo korkutmaya calısıyor.son geldiğinde bağırdım artık cunku cocuklar 10 dk bıle oynamadılar drek duvarlara vurma daha onları susturamadan kapıma cıktı.

Taviz vermeyin. Karşı tarafın ve sizin hakkınızı koruyarak davranın. Bırakın polis cagirsin, polis geldiği zaman asıl siz şikayetinizi anlatırsınız.

Bunlar normal olmayan hasta ruhlu insanlar.Asla taviz verme alttan alma.Sakın bir daha kapıma gelme yoksa ben bir avukatla görüşüp sizi şikayet edeceğim diyeceksin.
Her evde makul ses olabilir.Gündüz vakti ne demek süpürge çalıştırma.Banyo yapma.
Kesinlikle takıntılı psikolojik olarak düzgün biri değil.Sizin büyüğünüz olarak söylüyorum ben de karşılaştım.Siz efendi davranıp kendinizi ezik hissedince çok hoşlarına gider bunların.
Haksız hiç bir durumunuz yok.

Söyleyin vardiyasını değiştirsin mal mı ne ona göre mi şekilleneceksiniz. Gece saati değil bir şey değil anlayışta bir yere kadar. Kapıya gelince kapıyı açmayın. Hatta o kapıya gelinece süpürgeyi açın. Ama artık kapı açmayın. Bela olmaya devam edecek

Fazla abartıyor evde konser vermiyorsunuz günlük yaşantınıza devam ediyorsunuz. Maalesef sorunlu birisine çatmışsınız Allah yardımcınız olsun. Fazla alttan almamaya bakın tepenize çıkmasın.

Çocuklarınıza kızmayın, rahatlarını bozmayın bu deli kadın için. Kimse öğlen 2deki süpürge sesinden şikayet edemez. Kapınıza gelirse açmayın artık, muhattap olmayın. Israrla alttan vuruyorsa her seferinde videoya alın, mahkemeye vermekle tehdit edin.

Fazla abartıyor evde konser vermiyorsunuz günlük yaşantınıza devam ediyorsunuz. Maalesef sorunlu birisine çatmışsınız Allah yardımcınız olsun. Fazla alttan almamaya bakın tepenize çıkmasın.
2 kre İnsan gbı konustum yok sorunlu gercekten dedıgınız gbı kapımı acmıcam sitenin yönetimine sıkayet ettim bskada bsey elimden gelmedı

2 kre İnsan gbı konustum yok sorunlu gercekten dedıgınız gbı kapımı acmıcam sitenin yönetimine sıkayet ettim bskada bsey elimden gelmedı
Bence de açmayın kapınızı zaten şikayet edilen ses süpürge sesi o da 15 dakika sürüyor maksimum hadi yarım saat sürsün yine idare edilir. İstiyorsa polis de çağırsın süpürge sesine polis ne diyecek sanki yüksek ses müzik olsa kavga gürültü olsa okey de.

O yüzden polisin gelmesinden falan çekinmeyin bence rahatsız ediyor diye siz polise şikayet edin :)))))

İnsan sandım dedım burda komsuyuz elı belinde bana sreklı hakaret ediyor ve tehditler .en son kapıma geldiğinde bna dedıkı Bn szın gbı bos gezenin bos kalfası degılım tepem attı sen bnı ne kdr tanıyorsun kı ev hanımıyım dye ole soyluyor.2 cocuga bakmak kolay mı keşke bz annelerinde bir gunu uyumak olsaydı. Gelmıs bıde kapıma uyuyamıyorum dye . Bnde bağırdım banane senn uykundan diyerek sonra kapıyı suratına carptım normalde sakın bı insanım bnı zıvanadan cıkarttı.

Taviz vermeyin. Karşı tarafın ve sizin hakkınızı koruyarak davranın. Bırakın polis cagirsin, polis geldiği zaman asıl siz şikayetinizi anlatırsınız.
Polise ne dcekkı oglen 2 cocuklar ses yaptığını sylucek polisin ısı gücü kalmadı bana gelcek. 1 yasındaki bebegı vercektım polise bu ses yaptı dye:)

Polise ne dcekkı oglen 2 cocuklar ses yaptığını sylucek polisin ısı gücü kalmadı bana gelcek. 1 yasındaki bebegı vercektım polise bu ses yaptı dye:)
Göz korkutmak için yapıyor işte kendince. Polis kapıya gelince zaten ses mi yapıyorsunuz şikayet var diyor en fazla. O zaman da siz onu şikayet edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…