- 2 Temmuz 2013
- 4.063
- 8.617
- 358
- Konu Sahibi canimcocuklarimm
-
Ses yalıtımı kendi evinde ise yaramaz, gürültü olan yerde olacak ki işe yarasın.Cok rahatsiz oluyorsa ses yalitimi yaptirsin, gunduz yapilan sese bisey diyemez hakki degil.
Ayrica cocuk oyuncak sesine tahammul edememek ne cesit bi manyaklik bilemedim.
Tavana ses yalıtımı cozer bu isi niye cozmesin.Ses yalıtımı kendi evinde ise yaramaz, gürültü olan yerde olacak ki işe yarasın.
Ben daha öncesinde apartta yan odamdaki kızın gece telefonla konuşmasından çok rahatsız olup yalıtım minderi alıp duvara koymuştum ama hiçbir işe yaramamıştı. Eğer kız kendi satın alıp duvara koysaydı sesi engellerdi. Ses yalıtımında prensip ses kaynağının olduğu yere yalıtım yapmaktır.Tavana ses yalıtımı cozer bu isi niye cozmesin.
Aynısını sende ona yap cidden bu devirde öyle sakinlestirme alttan almakla olmuyor benmde yan komşum iki ses.ciksa duvara vuruyordu 1 2 3 derken bu sefer ben ondan daha çok vurdum duvara. Hiç yüzyüze gelmedik ama ses etmedik entepene cikiyolar o sana yapiosa sende bin katını yap uyuyosa uyuyo benim yaşam alanima evime kimse karışamaz çok rahatsız oluyorsa otele gitsin evini satsın çıksın gitsin çocukların kapatma düğmesi yok çocukli eve laf diemezsin en uyuz olduğum şey cidden hep kendileri haklı hep kendilerinin istediği olucak yok yaArkadaslar merhaba. Benim oturduğum sitenin ses yalıtımı cok kotu adam oksurse duyuluyor ole soylıyım ben bunu tasındıktan sonra ogrendım. Altımda oturan bayan bı gun öğlen 2 de evı supuruyorum kapıma dayandı cok sınırlı bı sekılde uyuyamıyormus supurge sesinden bnde anlayışlı davrandım kadını sakınlestırdım evine yolladım. Nse dger gunlerdede supurge sesimi duyduğu an duvarlarıma vuruyor ( bu arada 2 cocuk annesiyım ve oglen saatleri supurge acabılıyorum) benim sıze sorum kendisi vardıyalı calıstıgı ıcın gündüzleri uyuyormuş ve bekar evim kucuk bı supurge en fazla 15 dk calısıyor ben mı sclu oluyorum? Gcen gun aramızda bagrısma oldu cnku misafirim geldı cocuklar odalarında oyuncak sesı dymus dye yine kapıma cıktı oglen 2 de uyuyamıyormus ve tehditler szı polise vercem dye bekledim ama poliste gelmedı:) hanfendıye gre cocuklar yatak odasına giremezmıs bna o karışabilir mı? (1 yas bebegım var)Gunduz cocuklar dus alıyor su sesını soyluyor artık tahammülüm kalmadı.Gunduz saatı diyorum uyuyorum dyo ama sureklı yatak odasında uyuyor.Sıkıntı yasamamak ıcın cocukları salonda tutuyorum kucuk ses duysun baslıyor duvarlara vurmaya.Sızce ben mı haksısım sıze sormak ıstedım.
Yönetimle konustum sıkayet oldum guvenlık uyarcaktı ıns uyarmıstır:)Artık gerçekten kafayı yedik ya. Öğlen 2 de süpürge açmandan daha doğal ne olabilir? Sabahın 6’sı, gecenin 2’si değil sonuçta. Açma kapını, yönetimle görüş, uyarsınlar kadını. Müdahil olmak istemezlerse yine yönetim ile yazışmanı söyle kadına. Bir derdi varsa onlarla görüşsün.
Cok tesekkur ederim bılgılerınız ıcın gelirse acmayı dusunmuyorum yonetım bile ne oldgunu anladı kapıyı acmayın lütfen dedı :)Hiçbir şey yapamaz gündüz saatlerinde istediğin işini yaparsın.
He insanlıktır uyuduğu odaya çocuk sokmazsın o kadar…
Bir daha kapına geldiğinde telefonun kamerasını aç evinin içinde dur. Konuşmaya başlamadan önce tarih ve saatin kaç olduğunu söyleyerek konuşmaya başla ve sen onu polise şikayet edeceğini söyle. 85 desibel üzeri şikayet edebilir. Evine bilir kişi çağırıp yasal olarak 85 desibel üzeri ses olursa şikayet edebilirsiniz de yolla.
Hiçbirşey yapamaz. Evinizin içine girerse o sinirle anasını ağlatırsınız haneye tecavüzden hapis yatar.
Yok artık yaşamayın evde o zamanArkadaslar merhaba. Benim oturduğum sitenin ses yalıtımı cok kotu adam oksurse duyuluyor ole soylıyım ben bunu tasındıktan sonra ogrendım. Altımda oturan bayan bı gun öğlen 2 de evı supuruyorum kapıma dayandı cok sınırlı bı sekılde uyuyamıyormus supurge sesinden bnde anlayışlı davrandım kadını sakınlestırdım evine yolladım. Nse dger gunlerdede supurge sesimi duyduğu an duvarlarıma vuruyor ( bu arada 2 cocuk annesiyım ve oglen saatleri supurge acabılıyorum) benim sıze sorum kendisi vardıyalı calıstıgı ıcın gündüzleri uyuyormuş ve bekar evim kucuk bı supurge en fazla 15 dk calısıyor ben mı sclu oluyorum? Gcen gun aramızda bagrısma oldu cnku misafirim geldı cocuklar odalarında oyuncak sesı dymus dye yine kapıma cıktı oglen 2 de uyuyamıyormus ve tehditler szı polise vercem dye bekledim ama poliste gelmedı:) hanfendıye gre cocuklar yatak odasına giremezmıs bna o karışabilir mı? (1 yas bebegım var)Gunduz cocuklar dus alıyor su sesını soyluyor artık tahammülüm kalmadı.Gunduz saatı diyorum uyuyorum dyo ama sureklı yatak odasında uyuyor.Sıkıntı yasamamak ıcın cocukları salonda tutuyorum kucuk ses duysun baslıyor duvarlara vurmaya.Sızce ben mı haksısım sıze sormak ıstedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?