Alt komşu

Luckylover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
1.402
689
123
merhaba arkadaşlar benim derdim de alt komşu.. kalabalık bir aile kendileri 3 yada 4 çocuğu var. alt katta olmalarına rağmen evimin her odasında çocukların tepinmeleri bağırmaları herşeyleri bizim evde. ailece bağırıyorlar. normal konuşma yok normal konuşmaları da bağıra bağıra sbah sabah annesi kızına bağırıyor kızı bağırma diyor annesi daha çok bağırıp bağırcam diyo Allahım ya kafayı yicem geçen gece saat 12 de başladılar müzik açmaya saat 1,30 du halen yüksek sesle dinliyor. eşim yatmıştı ben o saatte kapıya gitsem olmayacak kaç gündür görmüyorum bende muhatap olmak istemiyorum eşim konuşsun istiyorum. şimdi yine anne baba bi yerden bağırıyor çocukları tepiniyor gürültüleri müzikleri eşimde zavallı dün nöbetçiydi nasıl yorulduysa uyuyo ben şimdi sinirden çatlıyorum

gitmek istemiyorsanız telefon açabilirsiniz.telefonları yoksa oklavayla vurun yere anlar susarlar belki.ne görgüsüzler var yaa

Allah sabir versin, cekilmez cile valla.
Ben kendimde sakin bir insan oldugum icin hic düsünmek istemiyorum bile.

Sikayet etseniz, yönetici, ev sahibi falan. Yani birileri orda oturanlarin huzuruyla ilgilenmek durumunda heralde.:44:

eşiniz konuşmasın bence. erkeklere bu konuda güven olmuyor. kavga falan çıkar. siz gündüz gidip kapıyı çalıp uygun bir dille uyarsanız.. kulak asmazlarsa polis çağarırsınız. kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.

Arkadasim kibar bir dille uyarin bence..
Cok rahatsiz oldugunuzu,sesin cok geldigini soyleyin ne olacak ki?
Yada onlar oyle cok ses yapinca bir oklava ile vurun belki anlarlar.. Yada bunu istemem ama sizde aynisini yapin:) gurultu yani.. bakalim neler hissedecekler.. ?
Ama kesinlikle bir uyari yapmaniz lazim..

Allah sabir versin..

ah ah seni çok iyi anlıyorum

benim de çapraz üst komşum 5 çocuklu bir karı koca üstüne üstlük karısı şuan 6. ya hamile.
İnanılmaz gürültülü bir aile. yapmadıkları rezillik yok. O çocuklar sürekli kavga ediyorlar birbirlerine giriyorlar çığlık kıyamet.
gecenin saat ikisinde üçünde çekyat açıyorlar pat küt.
camdan aşağıya masa örtüsü silkeliyorlar bütün herkesin cam kenarı ekmek kırıntısı, salata ve yemek artıkları vb....

Biz apartman görevlisiyle haber yolluyoruz, olmadı yöneticiye şikayet ediyoruz. Kapısına gidip muhatap olmuyoruz. Malum cahil bir aile kapısına gitmeye gerek yok.
Ama maalesef anlamıyorlar. Apartman görevlimiz bıktım artık 4 yıldır bunların kapısına gidip şikayet etmekten anlamıyorlar napim diye isyan ediyordu
Çünkü bizim apartmanda sadece biz değil 7. kattan girişe kadar herkes şikayetçi

Bence sende eşinin başının belaya sokma. En güzeli apartman görevlisiyle ya da yöneticiyle haber yolla

teşekkür ederim öncelikle yorumlarınız için. gürültü yaptıklarında genellikle sert bir cisimle yere vuruyorum ama tınlamıyorlar. ben de dün akşam saat 8 de süpürge taktım sırf gıcık olsun diye ama nereye kadar ben onunla savaşabilirim ki bende sakin bi insanımdır genelde ama şimdi kapısına gitsem ama ters bişey dese bu kez ben çıldırıcam
yöneticiye söylemeyi düşünüyorum ev sahibi Allah a emanet o da ayrı bi dert zaten onun yüzünden elektriğimizi kesip duruyorlar off off

her apartmanda var canım böyleleri laf anlatamazsın kapısına gitsende sanırım

benimde üst komşu sorun çıkartmıştı gece gece matkap çalıstırıyorlardı bebegim kaç kere korkarak uyanandı sesine eşimde yoktu gittim uyardım adamın umrunda olmadı özür bile dilemedi tamam siz bilirsiniz deyip eve dönmüştüm.

bildiğim kadarıyla imza toplatıp attırabiliyorsunuz ev sahibi bile olsa mahkeme kararıyla evleri satışa çıkıyor sizde şikayetçi çoksa attırabilirsiniz

Allah bildiği gibi yapsın bu tür insanları komşuluk hakkı çok önemli. biz küçükken kardeşim ağlamıştı baba ne olur 1. kata taşınalım ben evde oynamak istiyorum diye biz evde terlik bile giymezdik komşularımız rahatsız olmasın diye ama şimdi öyle değil çocuklar ne kadar yaramaz baş edilemez de olsa aileden geçer biraz da sen öğreticeksin ki alsın

of çok kötü bir şey! benim başım sesli ortamda çok ağrır; mesela bi gürültü gelsin dışardan çatlar başım dayanamam. sürekli öyle bir gürültüyü hayal edemiyorum. yazın bizim üst komşuda balkonda otururdu öyle kahkaha atar bağırarak konuşurlardı ki saat 1e kadar, o sıcakta camı kapatır içerde pişerdik. ha sesi kesebilir miydik? yoo, öyle güçlü bi sesti ki bir sızıntı bulup içeri sızar televizyon sesini bile bastırırdı! Allah sabır versin size. Bence apartman yöneticisine gidin. sizden başka da şikayetçi olanlar vardır belki. yok olsa da sorun değil sonuçta siz şikayetçisiniz. her gün böyle bir sesle geçmez ki...

evet maleseff geçmiyor migrenim var en ufak bişeyden strese girsem hemen başıma ağrılar girer bi de düşünün siz yatıyosunz hersey kapalı ama sanki tvler bilgisayarlar sizin evinizde çalışıyor yöneticinin de etkisi olacağını sanmamakla beraber Allah tan sabır diliyorum kendime

Bizim üsttekiler de aynı böyle her an tepinmeye müsaitler kalabalık yaşıyorlar geniş aile ve evin gelini sanırım çok fazla dayak yiyor bir gün aşağıya düşmelerini bekliyorum geçen polisi arayacaktım o kadar dayak yedi çıkamadım da yukarı tırstım açıkçası kimseyi de tanımıyorum evde yalnız değiller beni de döverler diyorum gidersem ben de şaştım bazen duvarı yumrukluyorum susuyorlar ama bu dayak olayına bir çare bulmak lazım

annemlerin evinde öyleydi daha bekardım o zaman yeni gelin gelmişti karı koca kalıyorlardı Allahtan kalabalık değillerdi. adam da böyle cılız mılız bişeydi üflesen uçacak gibi kadını hergün dövüyordu nerdeyse. kapıları üzerine kilitleyip gidiyordu. kadında kalkmış küçük yer sonuçta ailenin çevresi geniş anlatmıs durmuş millete. annem zavallım gitmiş kadınla konuşmaya sen burda gurbettesin herkese hemen güven olmaz bak sesiniz bize de geliyor ben üzülüyorum demiş o aptalda kocam değil mi hem döver hem sever kimseyi ilgilendirmez demiş aklıma o geldi

Yaramıza tuz bastınız bizim üst komşu da böyle aynı.ama tek çocukları var gece yarılarına kadar paldır küldür koşuyorlar evde.Bağırıyorlar filan.Yanlış anlamayın herkes çocuguyla vakit geçirir de bu aile bir farklı.Bir öneri verilmiş zaten oklavayla yukarı vurduyorduk onlar asağıya oklavayla vuruyordu artık cinnet noktasına geldik kapısına gittik söyledik böyle böyle diye.Eee neymiş onlar gürültü yapmıyormuş.Muhabbet de mi etmeyecekler miymiş.Her neyse bir iki oldu böyle.Yine oklava moduna geçtigimiz bir gün balkona çıkıp aşağıya bağırmışlardı isyan çıkardılar.
Neyse sonuç olarak sorunlar bitmese de çocuk büyüdükçe azaldı.Gerçi ben başka şehirde okuyorum yurt gürültüsüyle kıyaslayınca kendi evimde cennetteymişim resmen diyorum.

iyde sen ust katta oturuyosunn ses cikar gubur gubur kos muzik sesi acc supurgeyi ac..boyle insanlarr ancak bundan anlarrrrrr...cokk saygisizz bi toplumm oldukkk kimse uumursamiyoo komsuluk hakki diye bisi varrr

tabi ki herkes çocuğuyla vakit geçirecek ya da muhabbet edicek yada müzik dinleyip tv izleyecek ama adabıyla ya bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama ya bi insan neden boğazını patlata patlata bağırsın ki karşısındaki sağır mı yani yada o çocuklar neden o kadar kossun bağırsın hiç mi sus demiyorlar yada kendileri de mi rahatsız olmuyorlar bunu anlamıyorum ben
birde gündüz yap ne yapıyosan dimi ama özelliklede hafta içi gece yarılarında açılan müziğe anlam veremiyorum
çok çektim ben komşudan anamın evinde üst komşudan kendi evimde alt komşudan

iyde sen ust katta oturuyosunn ses cikar gubur gubur kos muzik sesi acc supurgeyi ac..boyle insanlarr ancak bundan anlarrrrrr...cokk saygisizz bi toplumm oldukkk kimse uumursamiyoo komsuluk hakki diye bisi varrr

ahh canım dün saat 8 de açtım süpürgeyi ama kendi gürültülerinden duydular mı acaba bide süpürgenin agzını yere çarpa çarpa süpürdüm ama sanmam baksana bu saate kadar halen daha tepiniyorlar bağırıyorlar. ben de gürültü yapıcm ama eşim içerde yatıyor kardeşim yatıyor. ikiside sabahın köründe gidiyor en çok ta onlar uyuyamıyor diye siinirleniyorum.

biz de de aynı dert var iki çocuk alt katta sabahın köründe başlarlar bağırmaya ,kavga etmeye, 6da kadın çamaşır makinesi çalıştırır(sabah altı) çok zor böyle insanlarla..Allah sabır versin ben vuruyorum yukardan yere anlasın diye de ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…