- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
- Konu Sahibi Luckylover
-
ah ah seni çok iyi anlıyorum
benim de çapraz üst komşum 5 çocuklu bir karı koca üstüne üstlük karısı şuan 6. ya hamile.
İnanılmaz gürültülü bir aile. yapmadıkları rezillik yok. O çocuklar sürekli kavga ediyorlar birbirlerine giriyorlar çığlık kıyamet.
gecenin saat ikisinde üçünde çekyat açıyorlar pat küt.
camdan aşağıya masa örtüsü silkeliyorlar bütün herkesin cam kenarı ekmek kırıntısı, salata ve yemek artıkları vb....
Biz apartman görevlisiyle haber yolluyoruz, olmadı yöneticiye şikayet ediyoruz. Kapısına gidip muhatap olmuyoruz. Malum cahil bir aile kapısına gitmeye gerek yok.
Ama maalesef anlamıyorlar. Apartman görevlimiz bıktım artık 4 yıldır bunların kapısına gidip şikayet etmekten anlamıyorlar napim diye isyan ediyordu
Çünkü bizim apartmanda sadece biz değil 7. kattan girişe kadar herkes şikayetçi
Bence sende eşinin başının belaya sokma. En güzeli apartman görevlisiyle ya da yöneticiyle haber yolla
her apartmanda var canım böyleleri laf anlatamazsın kapısına gitsende sanırım
benimde üst komşu sorun çıkartmıştı gece gece matkap çalıstırıyorlardı bebegim kaç kere korkarak uyanandı sesine eşimde yoktu gittim uyardım adamın umrunda olmadı özür bile dilemedi tamam siz bilirsiniz deyip eve dönmüştüm.
Allah bildiği gibi yapsın bu tür insanları komşuluk hakkı çok önemli. biz küçükken kardeşim ağlamıştı baba ne olur 1. kata taşınalım ben evde oynamak istiyorum diye biz evde terlik bile giymezdik komşularımız rahatsız olmasın diye ama şimdi öyle değil çocuklar ne kadar yaramaz baş edilemez de olsa aileden geçer biraz da sen öğreticeksin ki alsın
Bizim üsttekiler de aynı böyle her an tepinmeye müsaitler kalabalık yaşıyorlar geniş aile ve evin gelini sanırım çok fazla dayak yiyor bir gün aşağıya düşmelerini bekliyorum geçen polisi arayacaktım o kadar dayak yedi çıkamadım da yukarı tırstım açıkçası kimseyi de tanımıyorum evde yalnız değiller beni de döverler diyorum gidersem ben de şaştım bazen duvarı yumrukluyorum susuyorlar ama bu dayak olayına bir çare bulmak lazım
Yaramıza tuz bastınız bizim üst komşu da böyle aynı.ama tek çocukları var gece yarılarına kadar paldır küldür koşuyorlar evde.Bağırıyorlar filan.Yanlış anlamayın herkes çocuguyla vakit geçirir de bu aile bir farklı.Bir öneri verilmiş zaten oklavayla yukarı vurduyorduk onlar asağıya oklavayla vuruyordu artık cinnet noktasına geldik kapısına gittik söyledik böyle böyle diye.Eee neymiş onlar gürültü yapmıyormuş.Muhabbet de mi etmeyecekler miymiş.Her neyse bir iki oldu böyle.Yine oklava moduna geçtigimiz bir gün balkona çıkıp aşağıya bağırmışlardı isyan çıkardılar.
Neyse sonuç olarak sorunlar bitmese de çocuk büyüdükçe azaldı.Gerçi ben başka şehirde okuyorum yurt gürültüsüyle kıyaslayınca kendi evimde cennetteymişim resmen diyorum.
iyde sen ust katta oturuyosunn ses cikar gubur gubur kos muzik sesi acc supurgeyi ac..boyle insanlarr ancak bundan anlarrrrrr...cokk saygisizz bi toplumm oldukkk kimse uumursamiyoo komsuluk hakki diye bisi varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?