Geçen yıl bu zamanlar üst katta bir kavga var ki kıyamet kopuyor sanırsınız. Ben 2 abimle yaşıyorum, üçümüz de sıçrayarak uyandık bi pazar sabahı. Üst kattakiler de abla-kardeş yaşıyormuş. Kardeşi psikopat sanırım, ablasını dövüyordu. Kız çığlık atıyor, Allah belanı versin falan diye bağırıyor. Yere bir şeyler atıyorlar, kırılma sesleri bizim evdeymiş gibi falan. Abim dayanamadı, kıza bir şey olacak falan diye yukarı çıktı. Kız açmış kapıyı, kardeşim aslında çok iyidir de biraz sinirlendi de falan diye alttan almış. Tabi bu olay tekrarlandı, bir kez de gecenin bi saati yapmışlardı aynısını,bu kez önce tavana vurduk anlasınlar diye.. Anlamadılar tabi, onlar da vurdular yukardan, kapılarına gittiğimizde üste çıktılar bu kez, tartışma oldu falan.
Şimdi de alt komşudan çekiyoruz. Adamın kocasına "aşkııaaam, aşkıııaaaam" diye seslenmesi hasta ediyor. Aşklarına saygım var tabii ama öküz gibi bağırmak niye? Şahsen ben yere sert bassam farkında olmadan, abim hemen uyarır. Ya da azıcık sesli gülsek uyarır, biz de başkasından rahatsız oluyoruz dikkat edin diye. Bizim apartman komple sorunlu galiba ya. Yöneticimiz bile hiç düşünmüyor rahatsız olan vardır diye..