Alt komşu

Hiiç unutmuyorum çocugun 1.yaş günü vardı geca yarısı evde parti yapmışlardı.O çocugun uyku düzeni ne durumdadır bilemiyorum.Gündüzden yap kutlamanı ne bu sabaha kadar uyuyamamıştık.Yani ben size çok hak veriyorum.Çok zor.

bizim altta ki adam da hayriyeeeeeeeeeee hayriyeeee bir bağırıyor boğazı yırtılıyor resmen bizim evin her köşesinde hayriye yankılanıyor

ohh iyi yapmış en son ben öyle yapıcam galiba Allah ın hakkı 3 deyip 2 gecedir ikaz manasında yere vuruyorum. bu gece son uyarım olacak eşşek değilse susar ondan sonra da yapsın bakayım kim alacak elimden

Birde Migren varmis sende, Allah yardimcin olsun.. Migreni olan birininde bu seslere dayanmasi mumkun degil zaten. Ya sen zaten rahatsizsin, acik acik soyle yapmayin de.. Benim migrenim var cok rahatsiz oluyorum kafam agiriyor de,gitsin. Bu nedir ya? Herkez dikkat etmek zorunda hareketlerine,tavirlarina.. Bir migren hastasi olarak seni cok iyi anliyorum ya, cok zorrrrr
Allah yardimcin olsun canim.

sağol canım. bugün dışarı çıkarken geçerken çaldım kapısını yoktu evde. belli oluyor yoklukları geldim evime bi huzur bi sessizlik. =) sen yapıyomusun bilmiyorum ben yazmayla basımı sıkarım bide kafamda çanlar çalar resmen çok zor Allah şifa versin

bizim altta ki adam da hayriyeeeeeeeeeee hayriyeeee bir bağırıyor boğazı yırtılıyor resmen bizim evin her köşesinde hayriye yankılanıyor

Bir akşam çocuğuna bağırıyor hem çocuğun ağlaması hem babasının böğürmesi. Ertesi gün karısına kur mu yapıyor artık bilemiyorum evin içinde "aşkıaaaam aşkıııaaaam" diye böğürüyor. Valla kocam bana böyle seslense yüzüne bakmam. O ne ya?

eveeettt aradığımm kelime kesinlikle buydu adam kesinlikle böğürüyorr valla annem derdi her yerde var böyle insanlar diye de inanmazdım varmış işte Allah yardım etsin hepimize de

öncelikle Allah sabır versin demek istiyorum.
bizimde alt komşularımız sizinkiler kadar olmasa da kısmen aynı.
2 tane çocukları var, birbirinden yaramazlar.
alt katta olmalarına rağmen patır kütür koşuyorlar.
her sabah küçük olan abisinin okula gitmesiyle peşinden ağlıyor.
annesi ayrı bağrıyor.
biz ilk evlendiğimizde farkında olmadan yüksek sesle film izliyorduk.
hemen kapımızda bittiler.

böyle insanlar hep aynı karakterde kendi yaptıklarını görmezler ama biri bişey yapsa hemen karşılarına dikililer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…