- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
- Konu Sahibi Luckylover
-
biz de de aynı dert var iki çocuk alt katta sabahın köründe başlarlar bağırmaya ,kavga etmeye, 6da kadın çamaşır makinesi çalıştırır(sabah altı) çok zor böyle insanlarla..Allah sabır versin ben vuruyorum yukardan yere anlasın diye de ............
off çok zor böyle insanlarla aynı binada yaşamakher yerde var böyleleri peki canım onların altında kimse yokmu :44: nasıl bu kadar rahatlar.
merhaba arkadaşlar benim derdim de alt komşu.. kalabalık bir aile kendileri 3 yada 4 çocuğu var. alt katta olmalarına rağmen evimin her odasında çocukların tepinmeleri bağırmaları herşeyleri bizim evde. ailece bağırıyorlar. normal konuşma yok normal konuşmaları da bağıra bağıra sbah sabah annesi kızına bağırıyor kızı bağırma diyor annesi daha çok bağırıp bağırcam diyo Allahım ya kafayı yicem geçen gece saat 12 de başladılar müzik açmaya saat 1,30 du halen yüksek sesle dinliyor. eşim yatmıştı ben o saatte kapıya gitsem olmayacak kaç gündür görmüyorum bende muhatap olmak istemiyorum eşim konuşsun istiyorum. şimdi yine anne baba bi yerden bağırıyor çocukları tepiniyor gürültüleri müzikleri eşimde zavallı dün nöbetçiydi nasıl yorulduysa uyuyo ben şimdi sinirden çatlıyorum
En güzeli elinize uzun vileda sopasını alıp vurabildiğiniz kadar sert vurarak uyarmak bu da çere olmazsa o zaman gidersiniz
Bİzim üsttekine öyle sopayla tıklattığımız zaman o daha fazlasını yapıyor. Gece 1.00 de kalkıp tepemizden bişeyler atıp çekiyor. Allah akıl fikir versin böylelerine. KUl hakkıyla gidecekler farkında değiller.
En güzeli elinize uzun vileda sopasını alıp vurabildiğiniz kadar sert vurarak uyarmak bu da çere olmazsa o zaman gidersiniz
bende vuruyorum gürültü yaptıklarında ama o kadar gürültülüler ki duymuyorlar bile yada ben çok sert vurmuyorum neyse bu akşam kocacıgım nöbetçi daha sert vururum kesin kapıya gelir bende cevabını veririm
gitmek istemiyorsanız telefon açabilirsiniz.telefonları yoksa oklavayla vurun yere anlar susarlar belki.ne görgüsüzler var yaa
ben eski evindeyken sinirlenip bir vurmuştum ki tavanı yıkacaktımama çok sinirlendim o kadar şiddetli vurmuşumki çıt çıkmadı bi sessizlik kapladı etrafı yumuşak vurunca anlamıyorlar
bizim apartmanda genelde not yazıp yapıştırlar kapılara..
notla haberleşiyoruz yani..
yaz yapıştır sende rahatsız etmeye hakları yok kimseyi...
%100 işe yarıyordenemiştim, evet boyle yapabilir konu sahibi de...
anormallik bende mi kişaştım kaldım bu ne arsızlık ben seslerini kessinler diye vurdukça o da alttan vuruyor acaba direk dalsam mı napsam
merhaba arkadaşlar benim derdim de alt komşu.. kalabalık bir aile kendileri 3 yada 4 çocuğu var. alt katta olmalarına rağmen evimin her odasında çocukların tepinmeleri bağırmaları herşeyleri bizim evde. ailece bağırıyorlar. normal konuşma yok normal konuşmaları da bağıra bağıra sbah sabah annesi kızına bağırıyor kızı bağırma diyor annesi daha çok bağırıp bağırcam diyo Allahım ya kafayı yicem geçen gece saat 12 de başladılar müzik açmaya saat 1,30 du halen yüksek sesle dinliyor. eşim yatmıştı ben o saatte kapıya gitsem olmayacak kaç gündür görmüyorum bende muhatap olmak istemiyorum eşim konuşsun istiyorum. şimdi yine anne baba bi yerden bağırıyor çocukları tepiniyor gürültüleri müzikleri eşimde zavallı dün nöbetçiydi nasıl yorulduysa uyuyo ben şimdi sinirden çatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?