- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Yüzyüze hiç denk gelmedik bile nasıl söyleyecem ki bilmiyorumNormal de duymazdan gelin derim ama cocuk söz konusuysa bayana üstü kapalı espiri şeklinde söyleyin bence.
Bağırmalarına da gerek yok anladığım kadarıyla nefes alsan ses gidiyor diğer dairelereÜlkece ne sevişkeniz yahu, 3 4 günde bir açılan seks sesi sorunu konusu.
Binalarda yalıtım yok yalıtım, kimseye de bağırmadan seviş denmez ki...
Bazen çocuk var çok diye duvara vurasım geliyoÜlkece ne sevişkeniz yahu, 3 4 günde bir açılan seks sesi sorunu konusu.
Binalarda yalıtım yok yalıtım, kimseye de bağırmadan seviş denmez ki...
Kulak mı kesildik birbirimize nedir, anlamadım.Bağırmalarına da gerek yok anladığım kadarıyla nefes alsan ses gidiyor diğer dairelere
Konu sahibi evin her yerinde yankılanmıyordur sesler sanıyorum. Çocuğu sesin olmadığı odaya alın.
Yatak odaları hep arka tafarta ön tarafta sadece oturma odası var yalıtım olmadığı gibi evin şeklide bi garip arka odalarda bütün odalara yayılıyo sesler konuşulsa bile evin içinde gibiBağırmalarına da gerek yok anladığım kadarıyla nefes alsan ses gidiyor diğer dairelere
Konu sahibi evin her yerinde yankılanmıyordur sesler sanıyorum. Çocuğu sesin olmadığı odaya alın.
Çocuk olmasa zaten bu konularda fikrim belli.Bazen çocuk var çok diye duvara vurasım geliyo
Ciddi nasil söylenir bir tanisiklik bile olsa yolu olurda hic taniomussunuz.Yatak odalarindan geliyorsa sesi çocuğu başka odaya yönlendirin simdilik sonra bayanla denk gelmeye çalışın ama nasil dieceksiniz bilemedimYüzyüze hiç denk gelmedik bile nasıl söyleyecem ki bilmiyorum
Olabilir bunu düşünecem bide inada binerde daha çok ses çıkartırlar diyede cesaret edemiyorum aslındaPosta kutusuna isimsiz bir not bırakıp kibarca uyarsanız olur mu?
o anki ani libido dususunu hayal edebiliyor musunuzBelki yüzüne söylemek hoş olmaz ama çocuğun psikolojisi için duyduğunuz zaman seslerin size geldiğini anlamaları için duvara vurun belki utanıp daha sessiz olurlar
Esnaf mahalleye mal satmaz cenabet buralar diyeGeçen günde yeni evli komşu ve sevişme sesleri ile ilgili konu vardı.
Yeni evliler için özel belli muhitler olsun ,ordan ev alıp, kiralayip yaşasınlar, biraz sakinleyince yerlerini diğer yeni evlilere devretsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?