Alt komşudan gelen sesler

minnie mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.557
1.708
133
33
İyi geceler herkese
Alt katıma yeni evli çift taşındı 3 4 aylık evliler
Bu zamana kadar denk gelmemiştim ama 2 seferdir sevişme seslerine denk geliyorum
Kendimde duymak istemem kimsenin özelini eşiminde duymasını istemem ama en önemlisi 9 yaşımdaki kızım oda duyuyo çocuk anlıyomu bilmiyorum ama bi durgunlaşıyo sanki ne yapcamı şaşırıyorum duymasın diye bende sürekli onları takip edemem tabi sevişiyorlar mı diye
Valla kızım duyacak diye diken üstündeyim
Kızı hiç tanımıyorum da sadece apartmana girip çıkarken görüyorum napsam ne etsem bi akıl verin duvarlarda kağıt gibi mübarek özelimiz herkesin evinde

Ülkece ne sevişkeniz yahu, 3 4 günde bir açılan seks sesi sorunu konusu.

Binalarda yalıtım yok yalıtım, kimseye de bağırmadan seviş denmez ki...
Bağırmalarına da gerek yok anladığım kadarıyla nefes alsan ses gidiyor diğer dairelere

Konu sahibi evin her yerinde yankılanmıyordur sesler sanıyorum. Çocuğu sesin olmadığı odaya alın.

Bağırmalarına da gerek yok anladığım kadarıyla nefes alsan ses gidiyor diğer dairelere

Konu sahibi evin her yerinde yankılanmıyordur sesler sanıyorum. Çocuğu sesin olmadığı odaya alın.
Kulak mı kesildik birbirimize nedir, anlamadım.
Evimde tek yapışık duvar, benim salon ve yan dairenin yatak odası.
Bugüne kadar çıt seslerini duymadım ben
Genç, çocuksuz da çiftler.
Üzüleyim mi şimdi onlara, bilemedim

Yatak odaları hep arka tafarta ön tarafta sadece oturma odası var yalıtım olmadığı gibi evin şeklide bi garip arka odalarda bütün odalara yayılıyo sesler konuşulsa bile evin içinde gibi

Bazen çocuk var çok diye duvara vurasım geliyo
Çocuk olmasa zaten bu konularda fikrim belli.
Bina girişine yalıtımın iyi olmadığı ve özellikle gece 11 den sonra her türlü sese dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili yazı asılabilir ancak.
Buna beyaz eşya kullanımı falan da dahil olur, bilmeyen dikkat eder.

Yüzyüze hiç denk gelmedik bile nasıl söyleyecem ki bilmiyorum
Ciddi nasil söylenir bir tanisiklik bile olsa yolu olurda hic taniomussunuz.Yatak odalarindan geliyorsa sesi çocuğu başka odaya yönlendirin simdilik sonra bayanla denk gelmeye çalışın ama nasil dieceksiniz bilemedim

Geçen günde yeni evli komşu ve sevişme sesleri ile ilgili konu vardı.

Yeni evliler için özel belli muhitler olsun ,ordan ev alıp, kiralayip yaşasınlar, biraz sakinleyince yerlerini diğer yeni evlilere devretsinler.
Esnaf mahalleye mal satmaz cenabet buralar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…