- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Bence sizi ilgilendiren bir durum göremedim. Apartman hayat sonuçta.İyi geceler herkese
Alt katıma yeni evli çift taşındı 3 4 aylık evliler
Bu zamana kadar denk gelmemiştim ama 2 seferdir sevişme seslerine denk geliyorum
Kendimde duymak istemem kimsenin özelini eşiminde duymasını istemem ama en önemlisi 9 yaşımdaki kızım oda duyuyo çocuk anlıyomu bilmiyorum ama bi durgunlaşıyo sanki ne yapcamı şaşırıyorum duymasın diye bende sürekli onları takip edemem tabi sevişiyorlar mı diye
Valla kızım duyacak diye diken üstündeyim
Kızı hiç tanımıyorum da sadece apartmana girip çıkarken görüyorum napsam ne etsem bi akıl verin duvarlarda kağıt gibi mübarek özelimiz herkesin evinde
Aile apartmanından sevgiler.İlk evlendiğim yıl daha kitaplığı duvara sabitlememiştik, bir devrildi ki, deprem oluyor sandık. Kayınvalidemler tık duymadık diyorlar, kaynana kaynata bi de genç kız hepsi oturuyorlarmış hiçbiri bişey duymamış tam alt katım. Kayınpeder keyif adamı binayı yaptırırken kimbilir naptı tuğla arasına ne koydurduysa artık yatırıp kesseler duymayacaklar.
Yalıtım yapılıyor aslında ama yeni binalar tuğla değil.Sevilen insanlarda değil yalıtım yapmayan inşaat firmalarında sorun
Tülbent gibi yalıtım malzemesi koyuyorlar yalıtım var dedikleri binalara da. Totomun yalıtımıYalıtım yapılıyor aslında ama yeni binalar tuğla değil.
Hazır kalıp beton kullanılıyor, içleri sağlamlaştırılmış çelik ile örülü ama beton kısımları gayet geçirgen, dolayısıyla ses geçiriyor ne kadar yalıtım da olsa.
Bayağı stüdyo benzeri bir yalıtım yapılması lazım sesten etkilenmemek için.
Çocuk olmasa zaten bu konularda fikrim belli.
Bina girişine yalıtımın iyi olmadığı ve özellikle gece 11 den sonra her türlü sese dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili yazı asılabilir ancak.
Buna beyaz eşya kullanımı falan da dahil olur, bilmeyen dikkat eder.
Ben de öyle düşünüyorum, sevişme sesini diğer her türlü sese tercih ederimÜst katım kapalı yatak odası balkonuna çamaşır makinesini aldı her gece 12’de çamaşır yıkıyor illalah ettim. Keşke sevişse vallahi tercih ederim bize de ilham verir belki
Yalıtım yapılıyor aslında ama yeni binalar tuğla değil.
Hazır kalıp beton kullanılıyor, içleri sağlamlaştırılmış çelik ile örülü ama beton kısımları gayet geçirgen, dolayısıyla ses geçiriyor ne kadar yalıtım da olsa.
Bayağı stüdyo benzeri bir yalıtım yapılması lazım sesten etkilenmemek için.
Apartman da yaşadıkları için daha dikkatli olmaları gerekmez mi ben bu söylediğim konuda dikkat ediyorum sonuçta benim sesimi kimsenin duymasını istemem çocuğum bu tür bi olaya 2 gecede bir şahit olacaksa tabiki beni ilgilendirirBence sizi ilgilendiren bir durum göremedim. Apartman hayat sonuçta.
Aynen bizimkide öyleArkadaşımın evi de böyle gece orda kalmıştım uyurken ödüm kopuyordu sanki insanlar evin içinde geziyormuş gibi ses geliyordu, mutfaktan bardak alsalar evin içinde sanırsın, kötü bir durum duvarları çok inceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?