Alt komşudan gelen sesler

Bence sizi ilgilendiren bir durum göremedim. Apartman hayat sonuçta.

Arkadaşımın evi de böyle gece orda kalmıştım uyurken ödüm kopuyordu sanki insanlar evin içinde geziyormuş gibi ses geliyordu, mutfaktan bardak alsalar evin içinde sanırsın, kötü bir durum duvarları çok inceydi

K.peder işi biliyormuş adam akıllı tebrini almış önceden

Sevilen insanlarda değil yalıtım yapmayan inşaat firmalarında sorun
Yalıtım yapılıyor aslında ama yeni binalar tuğla değil.
Hazır kalıp beton kullanılıyor, içleri sağlamlaştırılmış çelik ile örülü ama beton kısımları gayet geçirgen, dolayısıyla ses geçiriyor ne kadar yalıtım da olsa.
Bayağı stüdyo benzeri bir yalıtım yapılması lazım sesten etkilenmemek için.

Tülbent gibi yalıtım malzemesi koyuyorlar yalıtım var dedikleri binalara da. Totomun yalıtımı

çok yakın zamanda taşındım. binada yalıtım sıfır. özellikle gecenin sessizliğinde üst kat alt kat olduğu gibi benim kulaklarımda. kağıt gibi duvarlar. normal sesle yapılan her şey alta ve üste gidiyordur eminim. sizin komşunuzun da bağıra çağıra seviştiğini sanmıyorum ama öyle ya da böyle gelecek. uyarılır mı bilemedim ne denir ki, sessiz sevişin falan mı :) normal gürültü olsa kapısına 2 kez polis getirseniz zaten ceza kesiyorlar akılları başlarına geliyor. buna ne desem bilemedim. sesin gelmediği odaya alabilirsiniz çocuğu ya da kimliği belirsiz not bırakın kapısına belki anlarlar.

Üst katım kapalı yatak odası balkonuna çamaşır makinesini aldı her gece 12’de çamaşır yıkıyor illalah ettim. Keşke sevişse vallahi tercih ederim bize de ilham verir belki

Üst katım kapalı yatak odası balkonuna çamaşır makinesini aldı her gece 12’de çamaşır yıkıyor illalah ettim. Keşke sevişse vallahi tercih ederim bize de ilham verir belki
Ben de öyle düşünüyorum, sevişme sesini diğer her türlü sese tercih ederim
Üst katımızın ünili bir kızı var, ailesi evde olmayınca parti veriyor.
Topuklular kafamıza dan dan, eşya gülme müzik sesleri ama ben balkona oturup onların şarkılarını dinliyorum mesela, hoşuma gidiyor mutluluklarını duymak
Bu arada gece 2, 3 ten bahsediyorum, dolayısıyla naklen yayın oluyor o an.

Ki zaten benim iki azmanla kimseye ses konusunda gık çıkarmaya hakkım yok.

Az önce arkadaşımla konuştum, alt komşusu şikayete çıkmış çocuk sesinden, dayanamıyorum diye.
Komşu da haklı, arkadaşım da haklı ama 2 küçük çocuk sabah 6 da kalkıyorlar, zincire mi vuralım tutamıyoruz işte evde.

Herkes sevişsin arkadaşım, iyidir zevk sesi

duvar vurun yada açıkça söyleyin. Ben görmezden gelirim ama evde çocuk var onun şahit olmasından çok rahatsızım deyin

Oturduğum bina eski neredeyse 40 yıllık ara ara bakımları vs elbette yapılmış, ancak dediğiniz gibi tuğla. Aşağı komşumuz ev sahibimiz çok kalabalık bir ailesi var torunları vs haftasonu geldikleri zaman neredeyse 30 kişi oluyorlar yukarı hiç ses gelmiyor. inşallah bizim sesimiz de aşağı gitmiyordu.

Böyle durumlarda direk söylemeden gece bizim çocuk durmuyor ses gelmiyordur tarzı söylemek utandırmasın mesajı iletebilir gibi hissediyorum.

Ben de çocuğumun duymasını istemem. Komşu da bilinçli yapmıyor bilse bu durumu, belki utanırlar bile. Şahsen ben istemem. Ne duyulmasını ne de duymayı. Kağıda yazı yazıp koyanlar varmış espirili bir dille yazıp bunu yapabilirsiniz bence.

Bence sizi ilgilendiren bir durum göremedim. Apartman hayat sonuçta.
Apartman da yaşadıkları için daha dikkatli olmaları gerekmez mi ben bu söylediğim konuda dikkat ediyorum sonuçta benim sesimi kimsenin duymasını istemem çocuğum bu tür bi olaya 2 gecede bir şahit olacaksa tabiki beni ilgilendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…