Alt komşum beni delirtiyor.

nereli ki havadan nem kapıyo böyle

Knusmazsan bu kadın arkandan dedıkodunu yapar ama knussan senınde pskolojn bzulur degısık degısık ınsanlar varya Allah sabır versın
Ya canım alt komsumin altindaki komsumun mutfağına su bastı .Kapima geldiler indim hemen mutfak berbat halde hemen ise koyuldum ev sahibi bana bagirmaya başladı senin yüzünden su bastı diye , ya düşünüyorum düşünuyorum benimle ne alakası var diye mantikli sebep bulamiyorum hemen üstundeki benim manyağa hic bir sey demiyor.Ikiside hemşeri artik birbirlerini nasıl dolduruyorlarsa.Yani oyle sacma sapan muhabbetler ki bir dayanagi olmadigi icin ben bu insanlardan korkuyor ve herseyi bekliyorum iftira atiyorlar ve belliki cekistiriyorlar beni .Ya cekistirsinler onemli degil beni rahat biraksinlar yeter.

Atalarımız bsuna ev alma kmsu al dememısler bencede hıc muhattap olmyn ne evınıze alın ne evlerıne adım atın nasıl bı mantık nasıl bı sacmalık yaptkları anlam veremedım ben olsm yuzlerıne bakmazdım hatta evden bılr ckabılırdım

Yasadiklarım ust uste olan seyler degil on seneye yayilmis hali ve aklima daha gelmeyenler var.Arada iyiligide oldu vefasiz olmayida sevmiyorum canim ya.

Muhatap olsanda sorunlu bence kadın
Sakinleştigim bi vakit çaya cagirayim adam gibi konusayim diye dusundum ama farkettim ki bunca zaman icin de hep ben ilk adimlari atmisim.Hic hatirlamiyorum onun buna benzer bir sey yaptigini.Gormezden gelicem artik daha da bir sey yaparlarsa polise gidecegimi söylüycem.Ne yapayim ya.

Haklısın. .

Valla canim ben ona bu konu da tek kelam etmedim bugune kadar hic bir zaman .Bu kadar mi tesaduf olur ama .O ben bu yüzden tavır alıyorum saniyor belkide.
yani büyük ihtimal öyle belli ki herşeyi kendi üstüne çekmeye çalışan bi tip kafasına saksı düşse sen yaptın diyecek kaale alma bence tehlikeli olmadığı sürece

yani büyük ihtimal öyle belli ki herşeyi kendi üstüne çekmeye çalışan bi tip kafasına saksı düşse sen yaptın diyecek kaale alma bence tehlikeli olmadığı sürece
Aynen canım ama bugün korktum, bu işin sonu nereye varacak ,selam vermedim diye kafaya takan insan kazara bi yanlişlık yapsam ne yapacak diye .

Aynen canım ama bugün korktum, bu işin sonu nereye varacak ,selam vermedim diye kafaya takan insan kazara bi yanlişlık yapsam ne yapacak diye .
sınırı zorlarsa polise falan başvurursun bilmiyorum o kadar ileri gider mi ama

Oyle deme kiz.
En buyuk asklar nefretle baslar.
Belki ilerde o kadar iyi olursunuzki; sana bobregini verir lazim olunca.
Boyle seyleri dusunmeliyiz.
Haberlerde okudum ev sahibi kiracisina bobregini vermis. Cebinde tut sen bu kariyi, beni dinle bak

Oyle deme kiz.
En buyuk asklar nefretle baslar.
Belki ilerde o kadar iyi olursunuzki; sana bobregini verir lazim olunca.
Boyle seyleri dusunmeliyiz.
Haberlerde okudum ev sahibi kiracisina bobregini vermis. Cebinde tut sen bu kariyi, beni dinle bak
Rabbim ne olur beni buyuk konusturup boyle bir seyle imtihan etme .

Yorumları okumadım, ben olsam alttan bi garip garip sesler geliyor ya bu ne böyle. İnsan biraz dikkat eder falan derdim. Anlamazsa da net bozardım yani.

Yorumları okumadım, ben olsam alttan bi garip garip sesler geliyor ya bu ne böyle. İnsan biraz dikkat eder falan derdim. Anlamazsa da net bozardım yani.
Yok kuzum bunlar pek anlayacak cinsten degiller henuz cozemedim dillerini ama umudumu kaybetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…