nereli ki havadan nem kapıyo böyleYa arkadaşlar nasıl desem de yanlıs anlaşilmasam diye yazamiyorum ama bu terör olayları ne zaman olsa bu kadın böyle davranıyor her hareketimden ona karşi tepki gösteriyorum diye düşünuyor sanırım.Bi kere ablamla kaçak elektrik kullananları eleştiriyorduk telde kadın kapıma vurdu ben elektrik paramı öduyorum dedi.Ya sen alt kattan beni mi dinliyorsun gizli kamerami koydun evime yok terlikle gezmisim yok kaşıklarımı vuruyormusum evde .Tuhaf tuhaf hareketler.
Ya canım alt komsumin altindaki komsumun mutfağına su bastı .Kapima geldiler indim hemen mutfak berbat halde hemen ise koyuldum ev sahibi bana bagirmaya başladı senin yüzünden su bastı diye , ya düşünüyorum düşünuyorum benimle ne alakası var diye mantikli sebep bulamiyorum hemen üstundeki benim manyağa hic bir sey demiyor.Ikiside hemşeri artik birbirlerini nasıl dolduruyorlarsa.Yani oyle sacma sapan muhabbetler ki bir dayanagi olmadigi icin ben bu insanlardan korkuyor ve herseyi bekliyorum iftira atiyorlar ve belliki cekistiriyorlar beni .Ya cekistirsinler onemli degil beni rahat biraksinlar yeter.Knusmazsan bu kadın arkandan dedıkodunu yapar ama knussan senınde pskolojn bzulur degısık degısık ınsanlar varya Allah sabır versın
Ya yazmayayim canim ama teröru daha cok besleyen bolgelerden az cok tahmin edersin.nereli ki havadan nem kapıyo böyle
yani, kuyruk acısı mı var nedirYa yazmayayim canim ama teröru daha cok besleyen bolgelerden az cok tahmin edersin.
Ya canım alt komsumin altindaki komsumun mutfağına su bastı .Kapima geldiler indim hemen mutfak berbat halde hemen ise koyuldum ev sahibi bana bagirmaya başladı senin yüzünden su bastı diye , ya düşünüyorum düşünuyorum benimle ne alakası var diye mantikli sebep bulamiyorum hemen üstundeki benim manyağa hic bir sey demiyor.Ikiside hemşeri artik birbirlerini nasıl dolduruyorlarsa.Yani oyle sacma sapan muhabbetler ki bir dayanagi olmadigi icin ben bu insanlardan korkuyor ve herseyi bekliyorum iftira atiyorlar ve belliki cekistiriyorlar beni .Ya cekistirsinler onemli degil beni rahat biraksinlar yeter.
Problemimiz de bu ben muhattap olmadikca cirkinlesiyor.Çocuğum korkmasaydı bugun iplemezdim ama ne hakları var boyle davranmaya.Muhatap olma. .
Deli mi nedir . .
Problemimiz de bu ben muhattap olmadikca cirkinlesiyor.Çocuğum korkmasaydı bugun iplemezdim ama ne hakları var boyle davranmaya.
Yasadiklarım ust uste olan seyler degil on seneye yayilmis hali ve aklima daha gelmeyenler var.Arada iyiligide oldu vefasiz olmayida sevmiyorum canim ya.Atalarımız bsuna ev alma kmsu al dememısler bencede hıc muhattap olmyn ne evınıze alın ne evlerıne adım atın nasıl bı mantık nasıl bı sacmalık yaptkları anlam veremedım ben olsm yuzlerıne bakmazdım hatta evden bılr ckabılırdım
Sakinleştigim bi vakit çaya cagirayim adam gibi konusayim diye dusundum ama farkettim ki bunca zaman icin de hep ben ilk adimlari atmisim.Hic hatirlamiyorum onun buna benzer bir sey yaptigini.Gormezden gelicem artik daha da bir sey yaparlarsa polise gidecegimi söylüycem.Ne yapayim ya.Muhatap olsanda sorunlu bence kadın
Haklısın. .Sakinleştigim bi vakit çaya cagirayim adam gibi konusayim diye dusundum ama farkettim ki bunca zaman icin de hep ben ilk adimlari atmisim.Hic hatirlamiyorum onun buna benzer bir sey yaptigini.Gormezden gelicem artik daha da bir sey yaparlarsa polise gidecegimi söylüycem.Ne yapayim ya.
Valla canim ben ona bu konu da tek kelam etmedim bugune kadar hic bir zaman .Bu kadar mi tesaduf olur ama .O ben bu yüzden tavır alıyorum saniyor belkide.yani, kuyruk acısı mı var nedir
yani büyük ihtimal öyle belli ki herşeyi kendi üstüne çekmeye çalışan bi tip kafasına saksı düşse sen yaptın diyecek kaale alma bence tehlikeli olmadığı süreceValla canim ben ona bu konu da tek kelam etmedim bugune kadar hic bir zaman .Bu kadar mi tesaduf olur ama .O ben bu yüzden tavır alıyorum saniyor belkide.
Aynen canım ama bugün korktum, bu işin sonu nereye varacak ,selam vermedim diye kafaya takan insan kazara bi yanlişlık yapsam ne yapacak diye .yani büyük ihtimal öyle belli ki herşeyi kendi üstüne çekmeye çalışan bi tip kafasına saksı düşse sen yaptın diyecek kaale alma bence tehlikeli olmadığı sürece
sınırı zorlarsa polise falan başvurursun bilmiyorum o kadar ileri gider mi amaAynen canım ama bugün korktum, bu işin sonu nereye varacak ,selam vermedim diye kafaya takan insan kazara bi yanlişlık yapsam ne yapacak diye .
Rabbim ne olur beni buyuk konusturup boyle bir seyle imtihan etme .Oyle deme kiz.
En buyuk asklar nefretle baslar.
Belki ilerde o kadar iyi olursunuzki; sana bobregini verir lazim olunca.
Boyle seyleri dusunmeliyiz.
Haberlerde okudum ev sahibi kiracisina bobregini vermis. Cebinde tut sen bu kariyi, beni dinle bak
Alt komsumun esi geldi sanirim kizi agliyor kapiyi carpan kiziydi galiba.Kizdi heralde ona.sınırı zorlarsa polise falan başvurursun bilmiyorum o kadar ileri gider mi ama
Yok kuzum bunlar pek anlayacak cinsten degiller henuz cozemedim dillerini ama umudumu kaybetmiyorumYorumları okumadım, ben olsam alttan bi garip garip sesler geliyor ya bu ne böyle. İnsan biraz dikkat eder falan derdim. Anlamazsa da net bozardım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?