Hayır yatak odamın gardrobu ev sahibim yaptırmış boydan boya sürgülü onun sesi oluyor ben dikkatli nie şekilde açıp kapatmaya çalışıyorum hatta geceleri ses olmasın diye kapatmıyorum bile sabahları üstümü değiştirirken bebeğim kendisi sürgülerini sürüyor ses oluyor müdahale edip kucağıma alıyorum zaten onun dışında gece bulaşık işinde de çok dikkatli oluyorum yavaş yavaş yapıyorum zaten gece odadan odaya yürüme sesime de çok laf ediyor anlamıyorum önceki oturan kişi bu kadın yüzünden evini süpürmüyormuşYani o dediklerinizin sesinin gitmemesi lazım.Ev toplanır sessizce ,bulaşıklar da dikkat edilerek yerleşir.Acaba eliniz çok mu sert? Mesela dolabı açtınız diyelim, sert bi şekilde mi kapıyorsunuz geri,hızlı hızlı,şakır şukur tabakları mı koyuyorsunuz raflara ,yani normal şartlarda bu sesler rahatsız etmez.Bizim karşı apartmanda bir aile var,aman Allah'm, kadın bir mutfak işi yapıyor gece sessizliğinde ,aramızda 50 metre vardır ,bizden duyuluyor olduğu gibi.O da gece yapıyor ki çocukları büyük.Onun alt katında oturanı hep düşünürüm mesela yaz geceleri bize bu kadar geliyorsa ,onlar napıyor diye.Sanki lokanta bulaşığı yıkıyor.Oysa ben öyle sessiz yaparım ki o işleri ,gece 3 bile olsa değil alt kat ,evdekiler bile anlamaz.Demek istediğim ,bazen insan kendinin farkında olmuyor.Eğer sessiz yapıyorum diyorsanız, kesin kadın sorunlu oluyor.Yastık toplamanın sesi mi olur Allah aşkına?
Maalesef samimiyet kuracağım bir insan değil kendisi çinçinde oturdum haymanalıyım diyor giriş kattaki kadını dövmüş vs vs kendini belalı olarak tanıtıyorBenim çocuğum acayip hareketliydi o yüzden alt katımdakilerlerle hep samimi olmaya çalıştım başardım da çok zor. Çocuğum 14 yaşına gelene kadar 5 ev değiştirdim. Anneler gününde bile buket çiçek yaptırıp götürüyorum çocuğu.
Ama kendi gösterdiğim hassasiyeti hiç üst katımdakilerden görmedim. Hele hayvanın teki sahurdan sonra süpürge açıyordu ya.
O yüzden gittim en üst kat ev aldım.
O kadar çektim ki ufacık bir bez bile silkelemiyorum.
Yani bu anlattıklarınız normal yaşam sesleri.O zaman bu anlattıklarınıza göre onda problem var .O ses görmemiş bence ,ben ona bizim üstümüzdeki _ki geçenlerde konusunu açmıştım _ göndereyim de ,ses duysun biraz ,belki sizin kıymetinizi anlar .Benim de dolabım sürgülü ve kaç kez açıyorum günde Evinizin yalıtımı sıfır bu arada.Bi sürgülü dolap sesi bu kadar gidiyorsa, büyük sıkıntı.Yerinizde olsam ,bu anlattıklarınız gibi yaşamaya devam ederdim.Polise şikayet etse ,bu sesleri kayda alıp ,kanıtlaması gerekiyor.Kayda alınacak ses yok sizde.Hayır yatak odamın gardrobu ev sahibim yaptırmış boydan boya sürgülü onun sesi oluyor ben dikkatli nie şekilde açıp kapatmaya çalışıyorum hatta geceleri ses olmasın diye kapatmıyorum bile sabahları üstümü değiştirirken bebeğim kendisi sürgülerini sürüyor ses oluyor müdahale edip kucağıma alıyorum zaten onun dışında gece bulaşık işinde de çok dikkatli oluyorum yavaş yavaş yapıyorum zaten gece odadan odaya yürüme sesime de çok laf ediyor anlamıyorum önceki oturan kişi bu kadın yüzünden evini süpürmüyormuş
Bizim bina o kadar ince ki alt -üst komşunun ışığı yakma anahtar düğmesine bastığını duyarsınız , adam karısına günaydın der duyarsınız .. o yüzden diorum binalar ince osurdugunuz duyuluyor afedersiniz ama ..Merak ediyorum peki sizin bebeğiniz var mı veya çocuğunuz bu arada bebeğimin sabahları baba demesi bile üst komşumun yan komşusuna bile gidiyormuş mütteahhit yarım bırakıp kaçmış inşaatı bina ile ilgili bir sorun bu bizim seslerimiz normal
Şimdi ikizlerim olacak ikiside erkek kimseyle yüz göz olmayalım die arsa aldık ev yaptırıyoruzBenim çocuğum acayip hareketliydi o yüzden alt katımdakilerlerle hep samimi olmaya çalıştım başardım da çok zor. Çocuğum 14 yaşına gelene kadar 5 ev değiştirdim. Anneler gününde bile buket çiçek yaptırıp götürüyorum çocuğu.
Ama kendi gösterdiğim hassasiyeti hiç üst katımdakilerden görmedim. Hele hayvanın teki sahurdan sonra süpürge açıyordu ya.
O yüzden gittim en üst kat ev aldım.
O kadar çektim ki ufacık bir bez bile silkelemiyorum.
Bizim bina o kadar ince ki alt -üst komşunun ışığı yakma anahtar düğmesine bastığını duyarsınız , adam karısına günaydın der duyarsınız .. o yüzden diorum binalar ince osurdugunuz duyuluyor afedersiniz ama ..
Yani sizin ayak ucum dediğiniz ses gece aşağıdaki insanı rahatsız eder . çocuğum var 1 senedir aynı binadayım alttaki de üstteki de sürekli helallik istiyor siz yok gibisiniz biz çok sesliyiz die .ben ikisine de bi senedir diyorum ki Allah rızası ıcın sabahın 7 sinde de kavga etmeyin bende çok sikayetcıyımama samimiyetim var mesaj atıyorum lan ağzına tükürdüklerim susun die kavga etmem tabikide
En güzeli valla mis gibiŞimdi ikizlerim olacak ikiside erkek kimseyle yüz göz olmayalım die arsa aldık ev yaptırıyoruzüst kattan alsam aşağıdaki alt kattan alsam yukardaki kesin şikayete gelir
Benım büyük de erkekAy ne güzel sağ salim almak nasip olsun kucağına. Erkek çocuk azıcık zor. 14 yaşında hala kapının kolu olduğunu onu aşağı yukarı oynatarak kapının açılıp kapatılması gerektiğini uygulamalı olarak anlatıyorum.
Allahtan şimdiki alt komşularım yaşlı ve işitme cihazı kullanıyorlar.
Kesinlikle hem emekliyor hem de yeni yürüyor pat küt emekliyır yürüyor ne yapabilirim mesela ben buna patır patır diş çıkarıyor habire ağlıyor kucağıma al diye huysuzlanıyor sürekli beni istiyor ya meme emiyor gündüz ya kucak istiyor mutfağa girer girmez otur benimle gün boyu oyna ne ara evimin işini yapayım ben gelip evimin işine yardım eden dahi yok ne anne ne kayınvalideAy ne güzel sağ salim almak nasip olsun kucağına. Erkek çocuk azıcık zor. 14 yaşında hala kapının kolu olduğunu onu aşağı yukarı oynatarak kapının açılıp kapatılması gerektiğini uygulamalı olarak anlatıyorum.
Allahtan şimdiki alt komşularım yaşlı ve işitme cihazı kullanıyorlar.
Mecburen gece yapıyorum ben de rahatsız olan alt komşum gelip gündüz evimin işine yardımcı olabilir o halde diymiKesinlikle hem emekliyor hem de yeni yürüyor pat küt emekliyır yürüyor ne yapabilirim mesela ben buna patır patır diş çıkarıyor habire ağlıyor kucağıma al diye huysuzlanıyor sürekli beni istiyor ya meme emiyor gündüz ya kucak istiyor mutfağa girer girmez otur benimle gün boyu oyna ne ara evimin işini yapayım ben gelip evimin işine yardım eden dahi yok ne anne ne kayınvalide
Gece makine çalıştırma ve gündüz veya gece halı çırpma sofra silkeleme huyum yok dua etsin bence :)Benim üst komşu da arada gece çamaşır makinesini çalıştırıyor ses geliyor, ama uyumama engel olacak düzeyde değil. Sadece camdan, balkondam bi şeyler silkelemesini sevmiyorum kendisini tanımıyorum silkelediği an yakalarsam uyaracağım bir daha.
WD 40 sıkın ayda 1 raylara, gürültü kesilir.Hayır yatak odamın gardrobu ev sahibim yaptırmış boydan boya sürgülü onun sesi oluyor ben dikkatli nie şekilde açıp kapatmaya çalışıyorum hatta geceleri ses olmasın diye kapatmıyorum bile sabahları üstümü değiştirirken bebeğim kendisi sürgülerini sürüyor ses oluyor müdahale edip kucağıma alıyorum zaten onun dışında gece bulaşık işinde de çok dikkatli oluyorum yavaş yavaş yapıyorum zaten gece odadan odaya yürüme sesime de çok laf ediyor anlamıyorum önceki oturan kişi bu kadın yüzünden evini süpürmüyormuş
Benim üst komşum da senin gibi , kadın gece gündüz saat gözetmeksizin temizlik yapıyor, bebeğim uyanıyor, biz de çalıştığımız için sesten rahatsız oluyoruz, eve gelip dinlenmek istiyoruz, kadını güzelce uyardım ama o çirkeflik yaptı, bir daha yaparsan bu sefer polisle gelirim dedim , şimdi sesi yok lakin yaparsa polisi arayacağım cezası neyse ödesinler her seferinde ...Merhabalar 2 ay önce yeni bir eve taşındım 3.katta oturuyorum 16 aylık bir oğlum var 2 aydır alt komşum üç dört sefer tavana vurdu güm güm bir kaç sefer ev sahibimizi arayıp bizi şikayet etti sesimizden dolayı sesimizde normal yürüme sesi süpürge sesi vs vs en sonunda bu hareketler ve ev sahibine şikayetlerden aknra kapıma geldi kendisi rahatsız olduğunuz söyledi her sabah biz 7 de uyanınca onlar da uyanıyormuş dolap sesi çıkıyormuş ev süpürünce bütün ev ayağa kalkıyormuş gündüz bebekten fırsat bulamadığım için çocuk durmadığı için kalan işlerimi bebek akşam uyuyunca yapıyorum gece 2 ye 3 e kadar evde geziyormuşum ayak ucumda yürüyorum alttakiler rahatsız olmasın diye ve alt komşumun da 3 tane çocuğu var bu arada ikisi büyük biri kiçük onun da mutlak alta ses gidiyordur ben bebek olduğunu belirttim her gün dışarıda ve kayınvalideme de gittiğimi belirttim 3 saat evde yokum dedim bebek de gündüz 3 saat uyuyor zaten dedim toplam 6 saat ses olmuyor evde dedim geri kalan saatlerde de tolere etmesini rica ettim ki bebeğin akşam uyuma saatinde eve giriyorum akşam 8-9 da yani evler binalar parkeler inceyse benim yapacağım bir şey yok anlayış göstermesini söyledim beni rahatsız etme dedi bastırarak ben de kusura bakma ben bebekliyim dedim çocğunun arkasına sığınıyorsun deyip başka şekilde görüşürüz o zaman diyip çekip gitti ben bu durumda ne yapabilirim önerisi olan var mı çok çaresizim
Gündüz herkes temizlik yapabilir gece biz de ev süpürmüyoruz hele ki kalkdı ki akşam 5-6 dan sonra evi süpürmüyorum bile ve evi çocuk olduğı için vakit bulup silemiyorhm bile sadece mutfakta bulaşık yerleştiriyorum o kadar bu da şikayet edilecek bir mevzu olmamalıBenim üst komşum da senin gibi , kadın gece gündüz saat gözetmeksizin temizlik yapıyor, bebeğim uyanıyor, biz de çalıştığımız için sesten rahatsız oluyoruz, eve gelip dinlenmek istiyoruz, kadını güzelce uyardım ama o çirkeflik yaptı, bir daha yaparsan bu sefer polisle gelirim dedim , şimdi sesi yok lakin yaparsa polisi arayacağım cezası neyse ödesinler her seferinde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?