- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Geçmişte başınıza bir şey mi geldi ki zile basılınca korkuyorsunuz?Korktuğum için bakmadım eğer farklı geliyorsa zamanınizi harcamayın boşuna belki başına benzer şeyler gelmiş insanlar vardır da akıl verirler bana
Bu kapiya çıkma olayı zil çalma olayı bittikten sonra sıklaşmaya başladı. Evet işsizler evdeler sıkıcı hayatlarına macera arıyorlarHiç zannetmiyorum böyle şey yaşayan.Birde nasıl sizin her çıkışınızda alt komşu da çıkıyor?Bende 6 dairelik apartmanda oturuyorum bazen 1 ay komşuyla karşılaşmıyorum.Gerçekten insanlar bu kadar işsiz güçsüz by kadar boş mu?
Çok şükür başıma birsey gelmedi doğuda ailemden uzak yaşıyorum bilmediğim yer bilmediğim insanlarla dolu üstelik gecenin bir saati çalan kapiya bence kimse bakmamali ben anneme demiştim böyle böyle oluyor diye annemde dediki kapıdan uzak dur belki silahı vardır kapıyı o saate çalan birinden zarar gelir ancakGeçmişte başınıza bir şey mi geldi ki zile basılınca korkuyorsunuz?
Ben de gece 3 te zil çalsa telaş ederim ama öylece oturmam.
Kapı deliğinden bakarım, aşağıya bakarım vs.
Sonra eşimi ararım ve ilk aramada ulaşamazsam açtığı anda önce kimle konuştuğunu sorarım, sonra zil çalma meselesini.
Kocanıza kadının yanında "yere tükür" demeniz de çok acayip.
Kadınlara yüz vermese, kimse sizinle uğraşmaz.
Öküz kuyruk sallamazsa inek bakmazmış.
Terör bölgesiyse haklısınız.D
Çok şükür başıma birsey gelmedi doğuda ailemden uzak yaşıyorum bilmediğim yer bilmediğim insanlarla dolu üstelik gecenin bir saati çalan kapiya bence kimse bakmamali ben anneme demiştim böyle böyle oluyor diye annemde dediki kapıdan uzak dur belki silahı vardır kapıyı o saate çalan birinden zarar gelir ancak
Terör bolgesi evetTerör bölgesiyse haklısınız.
Ancak komşularınız hiç normal değil.
Eşiniz polis olduğu halde size bulaşıyorlarsa eşinizi gözlemleyin derim.
Aradan Zaman geçince sorarsın ama sen sormamışsın bakmamışsın da
Bakın anlaşamadığımız nokta şu zil çalınca korkmak aklıma gelmez
İlk aklıma gelen birine birşey olduğudur
Yani konu komşu bir yardıma ihtiyacı olan vardır da kapıyı çalmış diye açarım koşup
O gün kimseyi bulamaz artesi gün tekrar çalarsa kim o diye aramaya başlarım
Eşime de söylerim kesmezse polis çağırırım ama evde korktum deyip oturmam[/QUOTE
Konudan bağımsız soruyorum gerçketen gece zil çalsa korkmaz misniz? Ben korkarım kalbim cok çarpar. Cesaretsiz biriyim heralde.
Takıntılı değilim kafamda da kurmuyorum. Kocama aşık olunmasını da istemiyorum. Kocami seviyorum kurtulmak istemiyorum. İnsanlara guvensizligim var dost kazigi çok yedim insanlar bana hep çok büyük kötülükler yaptı. Travma yaşamadım. Anksiyete değilim. Çözülecek bir durumum da yok kendimi ifade etmekte biraz zorlanan biriyim sessizim sadece.... Neyse ya kime neyi anlatıyorum ki herkes kötülüğü savunur hale gelmiş nerdeyse kadın iyi yapıyor aferin ona denilecek bir hale gelmiş insanlar yazık....Açtığınız tüm konuları biliyorum. Aslında tüm konularınız elle tutulur ve normalde “haklısın arkadaşım” diyeceğim içeriğe sahip ama ben sizi bir türlü haklı bulamıyorum nedense. Tavrınız, psikolojiniz bana biraz normal dışı geliyor açıkçası. Fazla mı takıntılısınız? Kafanızda mı kuruyorsunuz? Kocanıza aşık olunmasını mı istiyorsunuz? Kocanızdan kurtulmaya mı çalışıyorsunuz? İnsanlara karşı aşırı güvensizlik mi var, geçmişte kötü bir travma mı yaşadınız? Anksiyete sahibi olabilir misiniz? Birşey var ama anlayamıyorum.
1-2 konu daha açarsınız tespit edeceğim kesin.
Korkmam yahu kalkar bakarim yani kimdir nedir? Biri hastadir,birinin yardima ihtiyaci vardir. Siz biraz degisiksiniz. Normal olan kalkip kapiya bakmaktirGecenin
Gecenin üçünde ziliniz çalarsa sizde korkarsiniz eminim ama keşke okumasaydiniz ben burda insan halinden anlayacak birilerine derdimi anlatmak istedim size degil yani
Korkmam yahu kalkar bakarim yani kimdir nedir? Biri hastadir,birinin yardima ihtiyaci vardir. Siz biraz degisiksiniz. Normal olan kalkip kapiya bakmaktir
Terorist gelse evet once kapiyi calar degil mi? Biraz mantikli dusunun. Buralarda eskiden bir uye vardi komsularinin eve girip bir seyler yaptigini dusunuyor ve kafasinda senaryolar yaziyordu,agir ruh sagligi problemleri vardi bana onu hatirlattiniz. Kesinlikle bir doktora gorunmelisiniz.Terör bolgesinde gecenin bir saati kapıya bakın artık başıniza ne gelirse kabulünuz olur sonuçta bile isteye değilmi
Annem kapıdan uzak dur dedi söylediğim zaman. Ya hadi ben yalan söyledim diyelim esim de duydu telefonda zilin çaldığını oda yalan miydi yuh ya.... Bence sizin sorunlarınız var insanlara saldiriyorsunuz psikoloğa gidinTerorist gelse evet once kapiyi calar degil mi? Biraz mantikli dusunun. Buralarda eskiden bir uye vardi komsularinin eve girip bir seyler yaptigini dusunuyor ve kafasinda senaryolar yaziyordu,agir ruh sagligi problemleri vardi bana onu hatirlattiniz. Kesinlikle bir doktora gorunmelisiniz.
Ben sizi anliyorum. Ben buyuksehirde güvenlikli bir sitede oturuyorum. Benim zilim gündüz çalınsa bile tedirgin oluyorum. Gece calsa neler hissederim tahmin edemiyorum.
Saldirmiyorum sorunlariniz var diyorum,kaldi ki sorunlar cozulmek icindir. Uzerine gidip hallederseniz rahat edersiniz.Annem kapıdan uzak dur dedi söylediğim zaman. Ya hadi ben yalan söyledim diyelim esim de duydu telefonda zilin çaldığını oda yalan miydi yuh ya.... Bence sizin sorunlarınız var insanlara saldiriyorsunuz psikoloğa gidin
Ben olsam o kariyi parçalarımSiz karar verin üçüncü göz olarak... Ben esimin görevi dolayisiyla doğunun ücra bir köşesine geldim. Eşim buraya benden 1 sene önce geldi. 6 dairesi olan bir apartmanda yaşıyoruz. Apartmandaki herkes esimle aynı meslekte. Bir komşumuz değil onu eşi milli eğitim müdürü. Buraya taşındım ben ama alt komsum var bir tane o beni hiç sevmedi nedense. Sebepsiz yani. İlk tanıştığım insanlar alt iki komsum oldu. Benim altimda oturan komsum yaşça büyük eşi milli eğitim müdürü. Onun yan dairesinde oturan kişi onun evinden çıkmaz anne kız gibiler. Yan dairesinde oturan kişi esime buraya taşındığından beri bakıyormus ilgileniyormus. Eşim ve ben ne zaman dışarı çıksak kadın kapıya çıkıyor kendini gösteriyor. Yada ne zaman esımı görse sesini duysa çöp atıyor vs birseyler yapıyor. Ben ilk buraya geldiğim zaman onlarla tanıştığım zaman evde yalnız kalınca korktuğumu söylemiştim bu muhabbet ten bir süre sonra benim kapım esim evde olmadığı her vakit gece gündüz sürekli çalmaya başladı. Birgün esim arkadaşını aradı zil çalmış bizim eşini gönder demiş yalnız kalmasın esim diyerekten. Onun karisi da alt komsumun yan komşusu. Geldi o gelince zil çalmaya devam etti bir iki defa ama o hiç korkmadi. Çok normal davrandi. Sonra biz bu konuyu konuştuk kamera taktiracagimizi söyledik ve alt komsumun kocası başka şehirde milli eğitim muduruydu tayini çıktı buraya geldi ve benim zilim ondan sonra çalmaz oldu.... Tesadüf mü gerçekten bütün bu olaylar nasıl denk geldi? Cumartesi günü gezmeye gidecektik esimle kapimizi açtık esimle ilgilenen kadınında kapısı açıldı. Bekle dedim esime biraz bekledik hala girmiyor içeri yuh ya diye bağırdım bir iki merdiven asağı indim merdiven boşluğundan baktım yukarı bakıyor beni görünce hızlıca evine kaçti biz aşağı indik tekrar dışarı çıktı. Bugün de esim eve geldi internet kurulması için adam çağırdı balkonda onunla uğraşırlarken o kadın çöp atmaya gitti....Sizce ne yapayım ben?
Bende sorunumu çözmek için insanlara danisiyorum burada. Şimdi bu zil çalma olayı yaşanmıyor bunu yapan insanlardan biri esimle ben dışarı çıkınca kapımız açılınca dışarı çıkıyorlar zaten diğeri yaşça büyük bizden o yaşı küçük olana yardım etti ise yaramadı bu sefer böyle taktik geliştirdiler. Bu sorunun üstüne nasıl gidicem kadının bizi taciz etmesini nasıl engelliycem. Sorunlar cozulmek içinse neden destek mesajı atmadiniz banaSaldirmiyorum sorunlariniz var diyorum,kaldi ki sorunlar cozulmek icindir. Uzerine gidip hallederseniz rahat edersiniz.
Benim yazdigim sey zaten psikolojik destek almaniz gerektigi,gayet de destekleyici bir mesaj. Eski konularinizi da okumuslugum var,bir gariplik var anlatiminizda, karmakarisik seyler soyluyorsunuz, bir konunuzda demissiniz ki esimle hala asigiz,sonrasinda demissiniz ki esim birinden etkileniyor,simdi komsular zile basip kaciyor diyorsunuz,bakin arka arkaya yazinca ne kadar anormal oldugunu anlayabildiniz mi? Olaylara disaridan bakmayi ogrenin bence. Teror bolgesinde olsaniz da zile gece biri bassa insan kalkar kim o der. Komsularsa zaten onlarin kapisinin kapanma sesini duyarsiniz. Silahli biri gelmis olsa zaten kapiyi calmaz,kilide ates eder ve kapi kirilir zaten girer iceri. Annenizin verdigi akil da,sizin bunu burada anlatma sekliniz bile bir tuhaf. Yukarida gordum bir arkadas daha benimle ayni sekilde dusunuyor,ben de diyorum ki birkac konu daha actiginizda sorununuzun ne oldugunu anlayacagim su anda kararsizim.Bende sorunumu çözmek için insanlara danisiyorum burada. Şimdi bu zil çalma olayı yaşanmıyor bunu yapan insanlardan biri esimle ben dışarı çıkınca kapımız açılınca dışarı çıkıyorlar zaten diğeri yaşça büyük bizden o yaşı küçük olana yardım etti ise yaramadı bu sefer böyle taktik geliştirdiler. Bu sorunun üstüne nasıl gidicem kadının bizi taciz etmesini nasıl engelliycem. Sorunlar cozulmek içinse neden destek mesajı atmadiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?