Alt komşum yan komşusu ile bir olup zilime gece gündüz bastı yardım edin

Anlayamıyorum soruyorum hakaret algısını cevap yok ama cidden bütün sayfaları okudum emin ol yok hakaret senin dediğin gibi eleştiriyi hakaret sayıyor

Hayir onun bunun hic mi sucu yok diyor ama kocasi ufo gormus masum koylu ee kocana dikkat et diyorlar ben cok seviyorum diyor. Bizden tam olarak bekledigi ve istedigi nedir onu anlamadim.

Hayır biz de diyoruz ki millet sapik suçlu olabilir ama biraz da koçanı sorgulasan mesela ?
Çok aşık adam başka kişilerin yanında aşık olduğu kadını rencide eder mi ?
Kocan yüz vermese kadın bakar mı? Hadi yüz vermedi diyelim insan kadına az ters bakar da kadın korkar bakmayı bırakır ??
Ayrıca bu kadınla kocan arasında bir etkilenme olduğundan sende şüphe etmişin ?
Herkes sana kocanla beraber terapisti gidin dedi başka birşey değil !!
Konuyu çok karışık yazmışsın herkes hala devam ediyor diye düşünmüş farklı zaman dilimlerinde olanı aynı zamanda hala devam ediyor gibi yazınca karışmış konu herkes anlayabilmek için eleştirmiş başka bir şey yok ortada

Herkes bana hakaret etmeye çalışıyor burası nasıl bir platform derdini anlatıyorsun bir darbede burdan alıyorsun akıl alacağın yerde
Ayy sinirden delireceğim şimdi.
Hanımefendi kimse size hakaret etmemiş siz insanlara hakaret ediyorsunuz,biz ne darbesi attık size? Sanki kocanıza sulanan kadınlar biziz. İnsanlara defol diyorsunuz diye insanlık edip uyardım gelip bir dünya laf yedirdiniz bana yeter artık.

Hayir onun bunun hic mi sucu yok diyor ama kocasi ufo gormus masum koylu ee kocana dikkat et diyorlar ben cok seviyorum diyor. Bizden tam olarak bekledigi ve istedigi nedir onu anlamadim.
Kocamin psikolojisi evliliği kaldıradi hala duzelecegine inanıyorum... Benim istediğim kadının kocama sulandıgini bildiğimi kadına nasıl ima edebileceğim kapıya çıkıyor biz dışarı cikacakken bunun önüne nasıl geçebilirim? İki komsumun zilime bastigini bildiğimi nasıl belli ederim...

Ayy sinirden delireceğim şimdi.
Hanımefendi kimse size hakaret etmemiş siz insanlara hakaret ediyorsunuz,biz ne darbesi attık size? Sanki kocanıza sulanan kadınlar bizleriz yok böyle birşey ya.
Mesajları okursanız görürsünüz neyse yazmayın konuya ben insanlardan yardım etmeleri için fikir istiyorum sizlik durum yok

Mesajları okursanız görürsünüz neyse yazmayın konuya ben insanlardan yardım etmeleri için fikir istiyorum sizlik durum yok
Sizi ilgilendirmez hanımefendi,istediğimiz konuya saygı çerçevesinde yorum yapma hakkımız var. Sizden de bir özür bekliyorum ayrıca bir dünya laf yedirdiniz bana.

Ben kimseyi kırmadım kendime yapılan hakaretler karşısında tepkimi koydum ama yinede kusura bakmayın
Hah konu kapandı o zaman.
Lürfen bir daha da insanları kırmamaya dikkat edin. Kimse size hakaret edip kötü söz söylemiyor siz sinirlenip giydiriyorsunuz herkese. Kötü anlaşılırsınız böyle yaparak.

Hah konu kapandı o zaman.
Lürfen bir daha da insanları kırmamaya dikkat edin. Kimse size hakaret edip kötü söz söylemiyor siz sinirlenip giydiriyorsunuz herkese. Kötü anlaşılırsınız böyle yaparak.
Ben yalancı değilim Allah kimseye bu yaşadıklarımı yaşatmasin gerçekten çok ağır şeyler bunlar... insanlar onyargili konuşup daha da üzülmeme sebep oluyor...

Yok iltifat ediyor kendisi birazdan hepimiz polemikten gidicez ama komsularina uzuldum durum ortada
Ben polemik yapmadım sende yapmadın konu sahibi yaptı biz hakaret etmedik durup dururken yükseldi konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…