- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Anlayamıyorum soruyorum hakaret algısını cevap yok ama cidden bütün sayfaları okudum emin ol yok hakaret senin dediğin gibi eleştiriyi hakaret sayıyor
Anlayamıyorum soruyorum hakaret algısını cevap yok ama cidden bütün sayfaları okudum emin ol yok hakaret senin dediğin gibi eleştiriyi hakaret sayıyor
Hayır biz de diyoruz ki millet sapik suçlu olabilir ama biraz da koçanı sorgulasan mesela ?Bakın bütün mesajlara sürekli kendimi açıklama halindeyim üstelik hala insanlar saldırmaya çalışıyor dalginlikla yanlış birsey yazsam yalancı ilan edecekler pes ya bekim zilimi çalan komsularin hiçmi suçu yok kocama sulanan kadının hiç mi suçu yok
Ayy sinirden delireceğim şimdi.Herkes bana hakaret etmeye çalışıyor burası nasıl bir platform derdini anlatıyorsun bir darbede burdan alıyorsun akıl alacağın yerde
Kocamin psikolojisi evliliği kaldıradi hala duzelecegine inanıyorum... Benim istediğim kadının kocama sulandıgini bildiğimi kadına nasıl ima edebileceğim kapıya çıkıyor biz dışarı cikacakken bunun önüne nasıl geçebilirim? İki komsumun zilime bastigini bildiğimi nasıl belli ederim...Hayir onun bunun hic mi sucu yok diyor ama kocasi ufo gormus masum koylu ee kocana dikkat et diyorlar ben cok seviyorum diyor. Bizden tam olarak bekledigi ve istedigi nedir onu anlamadim.
Kamera taktir her tarafına sende kurtul bizde kurtulalım bacımYaw he he tamam ya sizin esseginiz erkek.. Yazmayın bu konuya ben insanlarin yardım etmesi için yazdim
Mesajları okursanız görürsünüz neyse yazmayın konuya ben insanlardan yardım etmeleri için fikir istiyorum sizlik durum yokAyy sinirden delireceğim şimdi.
Hanımefendi kimse size hakaret etmemiş siz insanlara hakaret ediyorsunuz,biz ne darbesi attık size? Sanki kocanıza sulanan kadınlar bizleriz yok böyle birşey ya.
Zilime basilma olayı bitti alt komsumun kocasının tayini çıktı Kadın gece zile basamiyor artıkKamera taktir her tarafına sende kurtul bizde kurtulalım bacım
Sizi ilgilendirmez hanımefendi,istediğimiz konuya saygı çerçevesinde yorum yapma hakkımız var. Sizden de bir özür bekliyorum ayrıca bir dünya laf yedirdiniz bana.Mesajları okursanız görürsünüz neyse yazmayın konuya ben insanlardan yardım etmeleri için fikir istiyorum sizlik durum yok
Mesajları okursanız görürsünüz neyse yazmayın konuya ben insanlardan yardım etmeleri için fikir istiyorum sizlik durum yok
Ben kimseyi kırmadım kendime yapılan hakaretler karşısında tepkimi koydum ama yinede kusura bakmayınSizi ilgilendirmez hanımefendi,istediğimiz konuya saygı çerçevesinde yorum yapma hakkımız var. Sizden de bir özür bekliyorum ayrıca bir dünya laf yedirdiniz bana.
Hakaret üstüne hakaret edip bir darbe de burdan yedim diyor@Gecmisingolgesi. Bizlik durum yokmus insanlar yazacakmis hey Allahim.
Yardım etmeleri için yazdım kısmını değilde insanlardan diye başlayan yerden alıntı yapmanız bel altı değil mi@Gecmisingolgesi. Bizlik durum yokmus insanlar yazacakmis hey Allahim.
Hah konu kapandı o zaman.Ben kimseyi kırmadım kendime yapılan hakaretler karşısında tepkimi koydum ama yinede kusura bakmayın
Hakaret üstüne hakaret edip bir darbe de burdan yedim diyor
Ben yalancı değilim Allah kimseye bu yaşadıklarımı yaşatmasin gerçekten çok ağır şeyler bunlar... insanlar onyargili konuşup daha da üzülmeme sebep oluyor...Hah konu kapandı o zaman.
Lürfen bir daha da insanları kırmamaya dikkat edin. Kimse size hakaret edip kötü söz söylemiyor siz sinirlenip giydiriyorsunuz herkese. Kötü anlaşılırsınız böyle yaparak.
Ben polemik yapmadım sende yapmadın konu sahibi yaptıYok iltifat ediyor kendisibirazdan hepimiz polemikten gidicez ama komsularina uzuldum durum ortada
Yok iltifat ediyor kendisibirazdan hepimiz polemikten gidicez ama komsularina uzuldum durum ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?