Alt komşum yan komşusu ile bir olup zilime gece gündüz bastı yardım edin

Hayır belki tanıdık biri geldi hic kimse niye o kapıya bakmıyor cidden meraklandım
Belki de kapıyı çalan eşiydi
Haklisin
Kapinin hic calmiyor oldugu ihtimali de var, baksana komsu geldiginde de calmis kimse davranmamis kim geldi diye. Bu tarz psikolojik sorunlar var,duymustum,olmayan seyleri gormek duymak vs gibi

Bundan sonra böyle bişey olursa 155 i ara esini degil onlar eşin kadar galesizlik yapmaz gelir her yeri kolacan eder. Milleti de suçlayıp durma bence düzgün anlatmamışsin ayrıntılı yaz millet de ona göre yorum yapsın herkesin de dediği gibi komşu kadın manyak sorunlu olabilir ama önce sen eşinin hareketlerini sorgula ölümüne aşık olan adam gecenin bir vaktinde komşuyu aramaz aşkımın başına birşey mi gelecek diye korkar eve gelir kontrole

En baştan okudum konuyu da canım neler denmiş sana ama bence kocanı sıkıştırman lazım senin kadını değil kocanın gelip sana anlatması yok baktı etti demesi de ayrı bi olay kadınla ilişkisi olduğunu sanmıyorum ama kadının ilgisinin farkında hoşuna gidiyor kadından da korkma hissettir ona olan tavrını öfkeni boşver korkma zile basmalar bitti demişsin zaten siz dışarı çıktığınızda çıkınca da gir kocanın koluna aşkımlı canımlı konuş görmezden gel.

zil çalınca kapıya bakılır benim bildiğim açsaydınız kim çalıyor görmüş olurdunuz.
komşu geldiğinde de çalmış yine kimse istifini bozmamış..
kocanızla olan alakayı anlamadım.
zili kocanızın sevgilisinin çaldığını mı düşünüyorsunuz?

Bütün sayfaları okumadım ama diğer konularına şöyle bir baktım. Acaba biraz fazla mı takıntılısın? Etrafındaki insanlar gerçekten sorunlu olabilir birşey demiyorum ama buradan bakınca sorunlarla başedemeyen bir kadın görünüyor.

Belki bir uzman desteği alsan?

K

Kadinin numarasini sildim esimle ilgilendiğini farkettigim zaman ama galiba ben çok iyi niyetliyim hiç telefonuna bakmadım kimlerle konuşuyor diyerekten.... Takibe alayım bundan sonra

Aynen öyle eşinizi incelemeniz daha doğru olur. Kadın belki manyağın biri gibi davranıyor ama eşinizden de çekinse bu kadar ayan beyan kapılardan bakamazdı. Birde korktuğunuz icin onu sizin yanınıza yolladığında sert davranıp gerek yok deseydiniz keşke. Kadına ondan hoşlanmadığınızı belli edin ve tersleyin , uzak durması gerektiğini anlasın.

Bu ne Ya Hu!
Büyük büyük harflerle yazmış bir de
'KONUMU TERK EDİN' diye.
'Emredersiniz efendim' cevabını bekliyor herhalde.
Açılan konulara yorum yazmak konu sahiplerinin iznine bağlandı da haberimiz mi yok?
Not:Son zamanlarda bdv'de okuduğum en tuhaf konu,anlamakta bile zorlandım.

Siz kimsiniz de insanlara bu konuyu terkedin diye emir veriyorsunuz? Haddinizi bilin.

SİZ HADDİNİZI BİLİN DEFOLUN! SİZ KİMSİNIZ Kİ HAKARET ETME HAKKI BULUYORSUNUZ KENDİNİZDE SAYGISIZ İNSANLAR...
Ben size hakaret etmedim hanımefendi siz insanlara hakaret ettiniz.
Kimseyi siteden kovamaz,yorum hakkını elinden alamaz,konumdan defol diyemezsiniz.
Önce saygı kurallarını öğrenin ve tabi insanları terslememeyi.

J
O konuyu terkedin dediğim şahıs bana kırıcı şeyler yazdi ve yalancı çıkartmaya çalıştı bende yalan olmadıgini ispat ettim konutu terkedin dedim keşke mesajları iyice okuyup öyle yazsaymissiniz

J

O konuyu terkedin dediğim şahıs bana kırıcı şeyler yazdi ve yalancı çıkartmaya çalıştı bende yalan olmadıgini ispat ettim konutu terkedin dedim keşke mesajları iyice okuyup öyle yazsaymissiniz
Siz bana neden hakaret ediyorsunuz? Siz kimsiniz? Aranızdaki sorun yüzünden neden ben hakaret yedim? Defol diyerek hakaret etmiş oluyorsunuz.
Aranızdaki diyalog beni ilgilendirmez ben sadece insanları aşağılamanıza ve kovmanıza kızdım hepsi bu,ne olursa olsun burada kimse kimseye saygısızlık yapamaz.

J

Keşke siz de, size hakaret edip etmediğinden emin olmadan insanlara 'defolun' yazmasaymışsınız.

Kadını aylardır görüyorum bakışları da ortada hersey belli yani ama hala beni suclu çıkartma pesindesiniz yazık ys kadın kadının düşmanı diyorlar ne doğru söz

Haklisin
Kapinin hic calmiyor oldugu ihtimali de var, baksana komsu geldiginde de calmis kimse davranmamis kim geldi diye. Bu tarz psikolojik sorunlar var,duymustum,olmayan seyleri gormek duymak vs gibi
Allah biliyor bütün bu olayların yaşandığını siz inanmasanizda olur burada insan halinden anlayacak insanlara ihtiyacim var

Siz bana yaptınız ya kendinize müslüman misiniz

Siz bana yaptınız ya kendinize müslüman misiniz
Ben size ne hakareti ettim ki?
Alıntılar mısınız?
Görünmez bir şekilde mi yazıyor hakaretlerim,neden ben ya da diğer üyeler görmüyor?
Hakaret nerede hanımefendi? Alıntılayın bekliyorum.
Üye isimlerine bakın rica ediyorum,hakaret eden ben değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…