Alt komşum yan komşusu ile bir olup zilime gece gündüz bastı yardım edin

BuBurada derdimi paylaştım ama insanlar ısrarla beni suclu çıkatmaya çalışıyor. Ya gece gündüz ziline basılan benim. Kocasına sulanilan kadin benim.... Alt komşunun kocası yani yaşı buyuk olanın kocası gelmeseydi hala taciz edilecektim kadın başında adam yok diye rahat rahat elini kolunu sallaya sallaya zilime bastı

Eşim arkadaşının eşine bakıyor gibi geldi bana ama emin olamıyorum

K

Kadinin numarasini sildim esimle ilgilendiğini farkettigim zaman ama galiba ben çok iyi niyetliyim hiç telefonuna bakmadım kimlerle konuşuyor diyerekten.... Takibe alayım bundan sonra

. Eşimin çalıştığı yere de gidiyor arkadaşını görme bahanesi ile yine dik dik bakıyor esim de bana söylüyor bende dedim sinirlı bak yere tukur dedim bunu da yapmıyor soğucam esimden en sonunda...

Esimle birbirimize aşığız ama başka insanların ozellikle bayanların yanında bana asağlar gibi konuşuyor rencide ediyor ama yalnızken çok iyiyiz. Bende acaba o kadından mi etkileniyor diye şüphelendim ..

Eşinizle ilgili mesajlarınızı toparlarsak eşiniz masum mu sizce?

İyi niyetliyim, sessizim yazıp duruyorsunuz ama kocanız dışında herkes tu kaka sizin için.

Galiba yeni evlisiniz. Av olmaya meraklı kocanızı yem etmemeye çalışıyorsunuz da yanlış hedef seçiyorsunuz.

Merak ettiğim bu kadinlar gece inip zile nasil basacak. Belki takildi sorun oldu. Aşağıdan basmak icin kapi disina cikmasi lazim

Herkes bana hakaret ediyor evet yeni evliyim ve esimle de tartıştık zaten ama seviyorum esimi seni seviyorum demesi yetiyor öfkem geçiyor ona

yok yok yanlış anlamışsın, seni suçlamadım. hatta dedim ya insanlar gerçekten problemlilerdir. ama sen bu şekilde devam edersen sağlığın bozulacak. o yüzden uzman yardımı dedim.

Merak ettiğim bu kadinlar gece inip zile nasil basacak. Belki takildi sorun oldu. Aşağıdan basmak icin kapi disina cikmasi lazim
Dış kapı sürekli açıktı iple bagliydi ve cogu gece bunu yapan kişi buyuk komsumdu çünkü onun eşi başka ilcedeydi adamın tayini buraya çıktı zilimin çalması durdu
Diğer küçük olan eşi görevde olduğu zaman büyük komşunun evinde kalıyor

Herkes bana hakaret ediyor evet yeni evliyim ve esimle de tartıştık zaten ama seviyorum esimi seni seviyorum demesi yetiyor öfkem geçiyor ona
Seviyorsunuz elbette ama nereye kadar?

Yeni bir evlilikte bu kadar şüpheli hareketleri olan bir kocayla ne kadar mutlu olabilirsiniz ki?

Bugün komşu kapıya çıkar cilve yapar, kadınlar eşinizin iş yerine gidecek kadar rahat davranır, kocanız facete vs de arabesk şeyler paylaşır, sizi toplum içinde rencide eder ama "sizi seviyor, aşık" öyle mi?

Ve tek çözümünüz "ona tükür"

Aklı başında çareler arasanız iyi olur.

Iyi de sen kocana ofkelendikce burda konu acacaksin sonra insanlar yorum yapacak ve insanlar yorum yapti diye defolun diyeceksin sonra da vay efendim bana hakaret edip ayar veriyorlar diye kendi kendine calip oynayacaksin.
Kusura bakma da neyin kafasini yasiyorsun bilmiyorum ama boyle bir dunya yok.

Ben sevgisine eminim ama evlilik fikrine hala tam anlamıyla alisamadi belki de bende vajinusmus vardı onları aştık esimin abisi nin karısı dugunumuzu mahvetti vs psikolojisi bozuldu belkide ama bunu asmak istiyorum...

Burda bana hakaret edip ayar vermeye çalışıyorsunuz evet???
Emin misiniz :)
Bem orada hakaret vari konuşmadım,sizin gibi defolun konumdan!!!! Diye bağırmadım
Sadece haddinizi bilin,kimseye hakaret edemezsiniz dedim.
Bu hakaret mi sayılıyor? Peki sizin bana dedikleriniz ne sayılıyor merak ediyorum.

Herkes bana hakaret etmeye çalışıyor burası nasıl bir platform derdini anlatıyorsun bir darbede burdan alıyorsun akıl alacağın yerde

Ben sevgisine eminim ama evlilik fikrine hala tam anlamıyla alisamadi belki de bende vajinusmus vardı onları aştık esimin abisi nin karısı dugunumuzu mahvetti vs psikolojisi bozuldu belkide ama bunu asmak istiyorum...
Uzman desteği almayı teklif edin.

ben kapiyi neden acmadiginizi anlamadim .saat kac olursa olsun zil caldiginda delikten bakarim kimmis diye . hic merak etmediniz mi ?

Hani hakeret hangi hakaret ??
Bakın bütün mesajlara sürekli kendimi açıklama halindeyim üstelik hala insanlar saldırmaya çalışıyor dalginlikla yanlış birsey yazsam yalancı ilan edecekler pes ya bekim zilimi çalan komsularin hiçmi suçu yok kocama sulanan kadının hiç mi suçu yok

ben kapiyi neden acmadiginizi anlamadim .saat kac olursa olsun zil caldiginda delikten bakarim kimmis diye . hic merak etmediniz mi ?
Esim eve geleceği zaman mutlaka arar hep öyle yaptı şimdiye kadar. O saatte evime gelecek kadar yakınlik kurduğum kimse yok evde tekken korktugumu komşularım biliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…