Alt komsum :(

Yoo. Gayet de iyi okuyup anlamisim. Bu sonradan ekledikleriniz yeni sadece. Onlari da muneccim degilim, ilk postanizda icime dogacak degil.
Durum boyleyse bile o zaman yine konusarak, yasalarla, yolla yordamla halledebilirsiniz. Ilk mesajda "cocuklar gurultu yapmiyordu, haksiz yere geldi" gibi birsey dememissiniz. Ben uyaramadim misafirlerle kotu olmamak icin demissiniz. Demek ki kadin hakli yere gelmis.
Neyse, ben tamamen objektif yorum yapiyorum. O kadinin yaptigi ne kadar ayipsa, sizinki de o kadar ayip. Ben hep apartmanlarda yasadim, altimizda ustumuzde cocuklu aileler olurdu, biz de cocuktuk. Hic boyle rezalet gelmedi basimiza. Komsularimiz da biz de apartmanda yasamayi bilen insanlardik sukur.[/QUOTE]

yorum yapmama gerek yok bunlar sizin sözünüzdü... bende buna kötü icerik yapmistim zaten
iyi geceler

Yoo. Gayet de iyi okuyup anlamisim. Bu sonradan ekledikleriniz yeni sadece. Onlari da muneccim degilim, ilk postanizda icime dogacak degil.
Durum boyleyse bile o zaman yine konusarak, yasalarla, yolla yordamla halledebilirsiniz. Ilk mesajda "cocuklar gurultu yapmiyordu, haksiz yere geldi" gibi birsey dememissiniz. Ben uyaramadim misafirlerle kotu olmamak icin demissiniz. Demek ki kadin hakli yere gelmis.
Neyse, ben tamamen objektif yorum yapiyorum. O kadinin yaptigi ne kadar ayipsa, sizinki de o kadar ayip. Ben hep apartmanlarda yasadim, altimizda ustumuzde cocuklu aileler olurdu, biz de cocuktuk. Hic boyle rezalet gelmedi basimiza. Komsularimiz da biz de apartmanda yasamayi bilen insanlardik sukur.[/QUOTE]

yorum yapmama gerek yok bunlar sizin sözünüzdü... bende buna kötü icerik yapmistim zaten
iyi geceler

Yanlis anlasilmayi duzeltmek icin yaziyorum bunu. Evet, o yazdigimin arkasindayim. Ama dikkatinizi cekerim, ben sizin sahsiniza degil, gelisen, bu raddeye kadar gelen olaya rezalet dedim. Size hakaret ettigimi sanip kizdiysaniz, kusurum affola. Ben niye insanlarin sahsina rezil, rezalet diyim yahu. :)

sizin tepkinizin, yorumun düzgün - seviyeli olmasıyla ilgisi yok. başkalarını suçlamayın, en baştan tüm mesajları -anlayarak- okuyun bir daha.

tüm mesajlarınızı okuyarak yorum yaptım, gayet düzgün bir uslupla. verdiğiniz cevapta aynı uslubu göremedim maalesef.
işinize gelmeyen mesaja tepki verdiniz.

düzgün okumayıp cevap veren sizsiniz.

bu kadar bir eleştriyi bile kaldıramıyorsanız, özeleştri yapamıyorsanız diyecek birşey yok.

siz yazma dedikçe insanın yazası geliyor, o da ayrı konu...:27:

insallah.. tsk ederim tekrardan..

rica ederim. benim üst komsumda saolsun yeri delecekmis gibi yürüyor, lambalarim sallaniyor o derece.
o bile sinirime dokunuyor, psikolojimi bozuyor bazen. sen yine iyi dayanmisin bütün gün müzik sesine
ben coktan cinnet gecirmistim.
kirada oturuyorum ev sahibine sikayet etsmede fayda etmedi. ayak sesleri icinde polis cagiramayacagim icin
su an caresiz durumdayim ve tasinmayi düsünüyorum gercekten.
ev sahibi kendin olunca öyle bi sansin yok, senin icin kötü olan bu olmus maalesef.
umarim halledebilirsin, hamile hamile daha fazla üzmezsin kendini :34:

Yanlis anlasilmayi duzeltmek icin yaziyorum bunu. Evet, o yazdigimin arkasindayim. Ama dikkatinizi cekerim, ben sizin sahsiniza degil, gelisen, bu raddeye kadar gelen olaya rezalet dedim. Size hakaret ettigimi sanip kizdiysaniz, kusurum affola. Ben niye insanlarin sahsina rezil, rezalet diyim yahu. :)

evet ben onu hakaret gibi algiladim.. tepkim bu neden.. beni tanimadan etmeden ban nasil rezalet, rezil diyebiliyor diye sinirlendim..

sizin tepkinizin, yorumun düzgün - seviyeli olmasıyla ilgisi yok. başkalarını suçlamayın, en baştan tüm mesajları -anlayarak- okuyun bir daha.

tüm mesajlarınızı okuyarak yorum yaptım, gayet düzgün bir uslupla. verdiğiniz cevapta aynı uslubu göremedim maalesef.
işinize gelmeyen mesaja tepki verdiniz.

düzgün okumayıp cevap veren sizsiniz.

bu kadar bir eleştriyi bile kaldıramıyorsanız, özeleştri yapamıyorsanız diyecek birşey yok.

siz yazma dedikçe insanın yazası geliyor, o da ayrı konu...:27:

kusura bakmayin sinirlerimden dolayi uslubum yanlis olabilir.. fakat bu benim icin hassas bir konu.. tabiki herkes benimle ayni fikir olmak zorunda deyil.. sadece kendim etrafima zarar, rahatsizlik vermemek icin harcadigim emek, beni böyle yargiladiginiz icin gücüme gitti.. haksizliga ugramis gibi hissettim..

rica ederim. benim üst komsumda saolsun yeri delecekmis gibi yürüyor, lambalarim sallaniyor o derece.
o bile sinirime dokunuyor, psikolojimi bozuyor bazen. sen yine iyi dayanmisin bütün gün müzik sesine
ben coktan cinnet gecirmistim.
kirada oturuyorum ev sahibine sikayet etsmede fayda etmedi. ayak sesleri icinde polis cagiramayacagim icin
su an caresiz durumdayim ve tasinmayi düsünüyorum gercekten.
ev sahibi kendin olunca öyle bi sansin yok, senin icin kötü olan bu olmus maalesef.
umarim halledebilirsin, hamile hamile daha fazla üzmezsin kendini :34:

allah kolaylik versin sanada.. insallah seninde ilerde kafan rahatlar :)
istedigin gibi bi ev alirsin bu dertden kurtulmus olursun..

Sadece ilk sayfayı okudum. Bu durum bizim binada çok yaşanıyordu önceden. Genç kesim aileler başka şehire gidince sabahtan gece yarısına son ses müzik açınca bi'bakıyorduk polis binada. Ne zaman polis geldi uyardı ozaman kesildi şu saygısızlık:19:

Sadece ilk sayfayı okudum. Bu durum bizim binada çok yaşanıyordu önceden. Genç kesim aileler başka şehire gidince sabahtan gece yarısına son ses müzik açınca bi'bakıyorduk polis binada. Ne zaman polis geldi uyardı ozaman kesildi şu saygısızlık:19:

bende öyle yapacagim.. tsk ederim yorumunuz icin.

aklima gelmiyor degil.. fakat sey düsünüyorum.. ondan sonrada o aramasin hep polisi falan benim misafirlerimden rahatsiz oldugunda?
yanlis anlamayin misafirlerim geldiginde party yapmiyoruz.. bildiginiz sohbet muhabbet... ama genelde cocuklu aileler oluyor.. cocuklarda hani kosarak yürürler ya ondan rahatsiz oluyor mesela.. bilemiyorumki:44:

Yanlış anlamadıysam Almanya'da yaşıyorsun ki ben de yaşadım uzun bir süre...
Müzik sesi ile çocukların koşma sesi aynı şey değil...
En ufak bir müzik sesinde polisi arasan hemen gelirler...

böyle bır komsu bızde de var .ustelık bu aıle bızım kıracımız .

evin annesının psıkolojık sorunları varmıs .cok asabı bır kadın zaten

3 tane yetıskın cocugu var .2 kız 1 erkek .

evde eger kızlar var ıse ; aksama kadar rap dınlıyoruz aılecek

eger evde erkek var ıse; aksama kadar arabesk dınlıyoruz ailecek .

kapı pencerelerı zaten hıc kapalı degıl .boyle saygısız ınsanlardan

nefret edıyorum .ne olur sankı o muzıgın sesını kıssan !

ben de muzık dınlıyorum benım dınledıgım muzık odadan dıger odaya

gıtmez sesi .ama bunlar tum mahalleye sabah aksam konser verıyor:41:

Son düzenleme:
aslinda 1 saat önce sert sekilde yere vurdum ama duymuyor bile müzik sesinden..
hmm kendisi daireyi satin aldigi icin imza toplamak falan fayda etmez sanirim.. sonucta daire onun.
arkadaşım yeni kanuna göre ev sahibi kiracı fark etmiyor eger ki sizi ve komşularınızı ciddi derecede rahatsız ediyorlarsa imza toplayıp attırma hakkınız var bizmde alt komşu açıyordu gecenin 3 lerine kadar en sonunda yönetici ciddi bir uyarı yaptı şuan artık açmıyorlar arkadaşım sen yurtdışında mı yaşıyorsun benim yazdıgım kanun türkiye için geçerli yurtdışını bilmiyorum

Son düzenleme:
tatlım arkadaslık kurma sansın varmı bi kek yapıp götürsen
eger o devreyi gecmişseniz ki öyle görünüyor mahkemeye ver bence.bilmiyorum aynı komsudan bende de vardı tasındı gitti,

Back
X