- 3 Mayıs 2011
- 13.773
- 49.041
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
2.kez tekrar cagirmayin gelmek isteseydi 2 hafta için de gelirdi.
Şöyle birşey yapın onlar bahçeye indiğinde kahve içmeye siz de çocuğunuzla beraber gidin hatta kurabiye tarzı birşeyler de götürün ikram edin sohbetlerine dahil olun zaten hal ve hareketlerinden belli ederler kendilerini size karşı.
Üst yorumlarda okudum konuşkan değilim demişsiniz ama bu tür konularda biraz girişken olmak gerekiyor benim annem mesela 30 kusur yasindayim hala benim ilkokul 1.sinif arkadaslarimin anneleriyle görüşür annem harici 2 kişi samimi olmuşlardı hic irtibatlarini koparmadilar.
Kardeşim 27 yaşında onun da yine 1.siniftan beri arkadaşı olan anneler var onlarda sanırım 4-5 kişi hala gorusurler birbirimize gider geliriz .
ahahahahahahahaYazın bahçede oturan komşulara bakan ben
Eki Görüntüle 3214561
İnan zerre gurur yapmıyorum.Ben olsam çağırırdım. Seni bilemeyeceğim. Hiç sevmediğim insanları sırf oğlum biraz oynasın sosyallessin diye ne tahammüller gösteriyorum bilemezsin. Gururun çocuktan önemli değil çağır gitsin
Bir gün denk geldiğinizde ikisini birlikte çağırın bence. Ayirmayin sevenleriİnan zerre gurur yapmıyorum.
Çekiniyorum sanırım
Bahçe ortak alan benim de bahçede hakkım var diye DalınKendi özel bahçesi..
Yani dışarıdan kapıdan giriliyor.
Öyle sitenin bahçesi olsa giderdim.
Ama hal evine gitmişsin ha bahçesine aynı
Yazın bu konuyu bir daha açar sorarım
Ben işte anneniz gibi olmak isterdim oğlum için.
Gel kankam ol.
Burada asabi portre çizsem de aslında iyi insanımdır.
İyi hal kağıdı veririm.
Oğlum şeker gibidir.
Oyuncağımız kitabımız bol.
Ama evim dağınık
hahah sen çok dürüst oldun amaBen de biraz sinsiyimdir ama kimseyi üzmem
Oğlum az biraz asabi ve suratsız. Ama bence senin şeker oğlanı tanısa yumuşar.
Ev deme bana benimkini mok götürüyor mümkünse parkta görüşelim
valla deprem konusunu hiç açma en güvenli şehirlerde bile deprem oluyo bence yaşanan yerin zemini önemli şehirden çok.Neresi orası taşınalım?
İstanbul depremi geliyor diyorlar zaten.
Ondan da tedirginim
Eşimin memleketi sayılır.valla deprem konusunu hiç açma en güvenli şehirlerde bile deprem oluyo bence yaşanan yerin zemini önemli şehirden çok.
ben izmirdeyim birkaç saat uzaklıktayız arkadaşlarla ilerde belki görüşürüz üçümüz de bebiş bekliyoruz hem de erkek anaları olucaz
Şimdi geçen parkta görüştüğüm kadını görürsem napayım?
Bana taktik verin.
Sohbeti koyulaştırıp sonra eve mi çağırayım
Böyle de sapık gibi yazdım
Hep hoşlanılan erkekle ilgili taktik veriyorsunuz
Ben çok kolay arkadaş edinirim bence.
Birincisi çok aşırı olmadan konuşkan ve güleryüzlü olacaksın.
Mesela çocuğu kreşten almak için mi bekliyorum? selam veririm bekleyen başka bi anneye, sizin çocuğunuzun adı neydi falan derim. sonra kadına bi iltifat ederim çantasına saçına vs bişeye.
(tabi bunu yapmam için önceden beni cezbedecek ve bu kişiyle kafam uyuşur benim dedirtecek bişey görmem lazım o kişide)
iltifatı da yapınca sohbeti çocuk üstünden sürdürüyorum genelde. ilkinde değil ama ikinci karşılaşmamızda Telefon no isterim, çocukları buluştururuz vs diye. bazen yürüyo bu arkadaşlıklarım bazen yürümüyor. çoğunlukla devam eder ama.
senin komşuya da ben olsam nosu varsa msj atardım. Merhaba, nasılsın? Bir planın yoksa çocuklar oynarken biz de bir kahve içelim mi müsaitsen yarın öğlen beklerim. diye
gene başka zaman derse ümidi kes. ondan teklif bekle derim.
bu yaz olmaz bebek gelecekEşimin memleketi sayılır.
Her yaz oradayız
Evimin zemini orta, binası sağlam çıktı.
Kader kısmet diyeceğim artık.
Hiçbir yere güvenmiyorum İstanbul'da.
aa numaramı vereyim sen parka inerken bana da haber verir misin? çocuklar iyi anlaşıyor beraber oynarlar biz de sıkılmayız.
numarayı ele geçirince de eve çağırırsın başka bi zaman.
bu yaz olmaz bebek gelecekama güzel olurdu kafa dengi insanlarla çocukları da kaynaştırmak
aa numaramı vereyim sen parka inerken bana da haber verir misin? çocuklar iyi anlaşıyor beraber oynarlar biz de sıkılmayız.
numarayı ele geçirince de eve çağırırsın başka bi zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?