tesekkr ederim ; )
öncelikle zor bi ameliyat ama Allaha sükür benimki cok iyi basarili gecti normalde 4 saatlik ameliyat ama ben cok daha erken ciktim , ameliyattan sonra agzima kan gitmesin diye borular koymuslardi bi onlardan zorluk cektim burnumdada kalin bisey vardi ilk gece kan kustum baya zordu ama ondan sonraki günler cok daha iyi gecti sadece bünyem cok zayif oldugundan ameliyati kaldiramadim ayaga kalktigim an bayginlik gecirdim hastanenin corbalarinida yiyemedim böyle olunca migde bulantisida olustu ama oglunuz istahli ve kilosuda yerindeyse bu yönden zorluk cekmiyecektir , su an bin sükür cok iyiiym sadece yüzümde sislikler tam gecmedi okadar estetik acidan cok güzel oldu herkez begeniyor ama doktor cok önemli benim yaptirdigim doktor bu konuda cok basarili bi profesor en önemlisi doktor secimi bence..
bende eylülde olacam ameliyat alt ve üst çene; türkiyedeyim cerrahpaşada olcak ameliyatımm
biraz anlatabilirmisin çok ağrın oldumu?? bir hafta dişler kapalı kalıyormuş nasıl beslendinn
bide dişlerinde aynı zamanda tel takılı mıydıı??
selamlar arkadaslar , ben gecen hafta cene ameliyati gecirdim ön cenem geride alt cenemde biraz öndeydi ikisiyede oynadilar amaliyat cok iyi gecti ama yüzüm okadar sis ki sizce bu sislik ne kadar zamanda gecer tam seklini ne zaman alir birde ceneme taktiklari demirleri alma amaliyati nasil zor bir amaliyatmi ?
hangi doktor bu bahsettiğiniz,ayrıntı vereblir misiniz kızlar?teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?