Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

cnm öncelikle çok geçmiş olsun...
Allahım inş hayırlı güzel haber vermeni nasip eder...
önce sağlık cnm benim seni çok iyi anlıyorum bende bi kaç gün smear testimin sonucunu bekledim..
iyi düşün iyi olsun cnm güzel haber vereceksin inş..

Canim arkadasim,
dualarim seninle, Allahin izniyle temiz cikacak sonuclarin. Insaallah yaralarin carcabuk gecer. Evet hayatta sagliktan daha önemli bisey yok. Hep söylüyorum, vede iyi bir es. Gerisi hikaye, evet cocuk gerekli ama onlarda büyüyüp seni terk ediyor........yani yine esinle basbasa kaliyorsun. Önemli olan önce kendimiz sonra eslerim. Gerisi bos................Seni sevgiyle kucakliyorum canim benim. Gecmis olsun

Acayip moralim bouk..test yaptim gercekten 5 dk sonra baktim 2. cizgi var..ben yakini göremiyiorum gözlükle baktim,daha net gördüm ikinci cizgiyi..saat 10 da iste oldum..11 de wc ye gittim pette kahverengilik var,kiste felan dedim.30 dk sonra tekrar gitim ki pet kirmizi...inanmak istemedim,belki üstüne görme yada lekelnme dedim..2. günlük peti koydum ayni oldu..eve geldim tekrar baktim teste 2. cizgi dahada belirgin,bu gün reglimin 28. günü..ve kanamam devam ediyor,regl oluyorum...bu testlerede güvenemeyeceksek ne yapalim biz..p.tesi hic cizgi yokzu,bu gün bariz belli ama regl oldum...yine aninda binlerce hayale daldim,icimde süphe olmasina ragmen cünkü KK de cok okudum testi pozitif olup ardindan regl olan,yinede yüzde 99 kesin hamileyimdir dedim..allah bu sestleri bu sekilde güvensiz yapanlarinda belasini versin...internetten aldim ama ne fark eder

ccok ama cok moralim bozuldu...toparlanim yazarim.hersey kabus gibi

acayip gergini,niye bu yüzde birlik ihtimaler beni buluyor..esim 8 de kursa gidiyor,7.30 da evden cikti ,testi görünce ne yapacagimi bilemeyip az daha onu arayacaktim,test yaptim pozitif diye,sanki ona mujde olcak ya ne salagim..sonra size yazim dedim..Allahim ya niye hep bize arife yasatip,bayram göstermiyorsun...su test beni allak bulak etti..insan aninda ne hayller kuruyor,dogum yapacagim hastaneye kadar düsündüm o kadar yani..

bir daha test meste yapmayacagim,doktora filanda gitmeyecegim..Nnalet olsun vallahi,artik sanki hersey bu konuda benimle dalga geciyortan klomen,catlatma ignesi yapacagim cikan kist,dün cok üzüldüm,moralim cok bozuldu,bu sabah pozitif cikan bir test...Sanki allah benimle dalga geciyor artik..cok isyan edesim var en iyisi cikim.

aynı marka test değil mi. belki üstüne görmedir. kan testi yapsaydın keşke. kanaman varya birşey varsa önlemini alırdın.

arkadaşım bi sakin ol öncelikle biliyorum çok zor bi durum ama isyan etme sakın..
Rabbim bi gün güldürecek yüzümüzü..keşke kanda baktırsaydın cnm için rahat ederdi..
Sıkma canını biliyorum şu durumda teselli cümleleri komik gelir ama biraz rahatlamaya çalış cnm

aynı marka test değil mi. Belki üstüne görmedir. Kan testi yapsaydın keşke. Kanaman varya birşey varsa önlemini alırdın.

evet bencede..

Toprak,Saribeybi.......umutlanacak durum yok,regl oluyorum resmen.::Testi internetten ismarlamistim..ayni markalar yani..6 tanesine postasiyla 15 euro verdim..daha ucuza olanlarda var TR ded satiliyor Giti gidiyorda, onlardan burdad var ama ben bu ay daha iyi birsey olsun dedim.,bu normal hamilelik testi,pilastik cubuklu yani klasik..biraz paraya kiyim dedim,digerleri cok ince,kagit gibi zaten gözlerim iyi görmüyor,inceceikler.. bende onlarin ovülasyon testi var,yaninda gebelik testide vardi hediye amagebelik testi gecen ay bitti..30 ovülasyon 10 hediye gebelik testiyle 12 euroya almistim..burdada Ebay var ordan aliyorum...

offf ya biraz toparlandim..ama tuvalete petteki kirmiziligi görünce bacaklarimin bagi cözüldü,yürüyecek derman kalmadi bacaklarimda...Testin 2 sini kullanmis oldum,digerlerinide parcaladim attim sinirden,pozitif testide sakladim...esim Tr ye giderken fotograf makinesini götürmüstü,abisine birakip gelmis...Olsaydi testin resmini cekip koyacaktim KK ye,2. cizgi bas bayagi var,kontrol cizgisindeki kadar degil ama silik sekilde bana bakiyor...igrenc test

Aycannn yasasin kist kardesligi,ama benimki 4 cm,sen abla oluyorsun bu kosullarda..Aycannn bnaldim..bu günlerde buralarda havalar güzel..

Umut canim cok gecmis olsun..insallah test sonucun iyi cikacak..rapor almakla iyi etmisin...cok öptüm

slm kizlar aternatif tip demisken bio enerji uzmanlarini denedinizmi burda bi ara buraya diplomasi olan bi bi enerji uzmani geldi benim ayni dertten bi arkadasim gitmisti 3kere geleceksin demis ve sonun ablacim hersey guzel gelisti 3gunluk bi is degil ama bende misafir geldim ve zamanim bitti diger bi haftasinida dinlenerek ve gezerek gecirmeyi dusunuyorum demis ve o gunden sonra daha kabul etmemis ve arkadas alternatif tip yani bio enerji tedavisinden sonra 2 ay sora hamile kaldi hatta ben daga gaecmistim alsana bio demistim ve bidahaki ay guzel haberini aldik hay kafama tukureyim dedim ama adam uctu gitti benden tavsi ye o kisini adresini bulursam direk o na gitmek olacak gerci hersey umut meselesi ben cok duydum haciya hocaya gidenleri bunlara pra kaptircagima bu doktora para kaptirirsamda kaptirayim demisti zaten butun tup bebek merkezleri butun dugularimla ve paramla yok oldu gitti bunad umut baglamisim par vermisim cokmu buna hic okmazzasa birkere para kaptirim olur bitet diyodu arakadasim ben dalga gectigimde bunlari soyledi

feri sen beni deli edeceksin aynı marka test diyorsun p.tesi yoktu dün vardı bir daha yapsana .

testlerde yanılma payı oluyor be cnm. ama yinede bi kan testi yapsan rahatlardın..
vakti zamanı gelince inş hepimiz anne olacağız..

ne gibi bi tedavi uygulanmış ki merak ettim bak şimdi?

bu arada herkese günaydın nasılsınız?

feri sen beni deli edeceksin aynı marka test diyorsun p.tesi yoktu dün vardı bir daha yapsana .

Toprakcigim,teste felan gerek kalmadi,bayagi bayagi regl oluyorum...Vallahi gece hic uyuyamadimtestim o 2. cizgisi ve regl olmama dagiti beni..KK okudum öyle seyler yasayanlar var ama daha regline 3-4 gün varken gölge gibi cizgi görüp hamile olanlarda var..bana pozitif görüp regl olmak düstü...testlerde sorun var demeki...ne bilim iste...bu gün sogana baslayacagim..kistim erisin bari ekim 11 de randevum var..bu ay cok umutludum hem sagda yumurta vardi,hemde catlamisti..kismetsiziz demeki ne diyim...cok öptüm..

Sen nasilsin,basladin degilmi arastirmalara..

Umuttttt canim benim..iyimisin,kendine iyi bak..

Aycan..doktor sana kist icin birsey verdimi bana vermedi ..Agnus castus yazim kullan dedi,bende vardi zaten..gerek yok evde var dedim..bu ay mutlaka kullan dedi..öptüm seni.

acaba kimyasal mı oldu feri, senin test aklıma takıldı. benim arkadaşımın 4 gün regli oldu. sonra reglisi bitip tekrardan biraz lekelenmesi olunca şüphelenmiş test yapmış hamileymiş. hala kanaması var ara ara, kalp atışını gördü. şimdi 9 haftalık oldu. netleştiripde soğana öyle başlasan.

ben bir yerden randevu aldım çarşamba için, bir iki yerden daha alacağım ekim reglime kadar netleştireyim .

kızlar nerelerdesinizzzzzzz

ben burdayim...:))

umarim iyisindir canim..ben iyi sayilirim,hayal kirikligim devam etsede,yola devam...sabah sogan suyunu yapip ictim,aksama devam..15 gün düzenli yapacagim..hayit hapida icmeye basladim..su kist olmasaydin,klomen ,catlatma ignesine gecsem iyi olacakti..insallah bu ay gider kist,gitmezse 2 ay beklemek zorunda kalcagim..

reglim hala devam edioyr ana zaten benim 3 gün sürüyor bu gün kesilir,yarinda az kahverengi gelip biter..

ne yapacagimi sasirdim vallahi,her ay sil bastan basla cok yipratici..tamam umut hic bitmiyor ama bitmeyen umutta iskenceye dönüyor..bu gidisle ruh sagligimizda zaten bozuk,iyice bozulacak..her regl olunca yikilip sonra yeninden toparlaniyoruz.cok yorulduk...

öptüm seni

Kizlar birsey soracagim ben sifremi girip KK yi acinca,1. sayfa sonda sonuncu sayfada 1.sirada cikiyorum..yazmak ve yazilanlari okumak icin 1. sayfaya geri dönüyorum,sizdede oluyormu,yoksa ban mi mahsusu...merci cevaplar icin:))

Umut nasil oldun canim,iyimisin??

Aycan..sen nasilisin

Saribeybi insallah sari bir bebegin olur en kisa zamanda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…